2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benimde arkadaşım bütün testlerini yaptırdı ayrıntılı ultrasona filanda girdi sağlıklı dediler ama down sendromlu doğdu. Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin. Yazıları kaderleri güzel olsun inşallah.

Çok zor bir durum canım o arkadaşın ki. RABBİM güç kuvvet sabır versin. Tabiki şuan tıbbi ilimden en iyi şekilde yararlanıp doğru olanları yapmaya çalışacağız. Sadece unutmamamız gereken biliminde aciz olduğu yerler var. Bu tarama testleri zorunlu değil tercih meselesidir. Dileyen yapar dileyen yapmaz. Yapan bilimsel aydın yapmayan gelenekçi gerici olmaz... Zaten tedavi değil bilgi amaçlıdır. Diğer tahliller detaylı kan sayımları, şeker yüklemeleri tedaviye yöneliktir.

Yemesinde sorun görmeyenlerden biri olarak kendi adıma cevap vereyim, bebek 3 ay boyunca annenin yedikleriyle beslenmiyor. Yemek istediği şey de hamburger, hamilelik ileri seviye de değil, annenin şeker hastalığı vs yok gayette yiyebilir. Siz aksini düşünüyorsanız aksi yönde fikrinizi belirtirsiniz, yiyip yeme özgürlüğünü kendisi kullanır. İnsanların yorumu sizi bağlamaz. Tırnak açarak yazıp dursaydım daha mı makbule geçerdi sizin için bilemedim.

Ohhh afiyet bal olsun :)

Her gün üstüne basa basa fast food yiyeceklerin obezite, kanser, şeker hastalığı vs vs. Hastalıkları sebeb olduğu bol bol yararsız karbonhidrat ve yağ bulunduğunu, içinde bulunan etin şüpheli olduğunu her zaman bahsedilen bir şeye siz şimdi, ye canım bişey olmazı neye dayanarak diyorsunuz? Kendi vücudunuza mı? Öyleyse herkes çıkıp bana bişey olmadı diyip literatürlere girseydi de hayvan deneylerine gerek kalmasaydı. Tırnak içinde yazmadım, nasıl olda anlıyorsunuz diye

Biz de eşimle bugün bebek odası için fiyat araştırması yaptık. Bizzat yakından gördük ürünleri tam indirim dönemiymiş ama maalesef indirim döneminden sonra almak durumunda kalacağız. Çünkü çok erken sayılır eşya almak için. Bir tek ateş ölçerini aldık bebeğimizin :)

Sadece 1 kere hamburger yiyerek obezite olan birini örneklendirebilir misiniz? Konuyla alakasız abartılı örnekler vermeniz sizi haklı çıkarmıyor. Yine söylüyorum yememesi gerektiğini tavsiye edebilirsiniz ama benim mesajımı bilirkişi edasıyla eleştiremezsiniz.
Ayrıca aslında polemik yaşamamak için diğer mesajınıza yorum yapmak istememiştim ama zaten bugün buraya geliş amacınız belli ki bu, daha stabil ortamlarda hacemat yapılması adına sağlık Bakanlığı Hacematı ve bir çok uygulamayı Alternatif Tıp olarak kabul edip, eğitimli çalışanlarıyla uygulamaya koymuş, bu durum gayet anlaşılabilir, sizi kolunuzdan sürükleyip zorla hacemat mı yaptırdılar? İsteyen istediği yöntemle şifa arayabilir, bu da ne bizi ne sizi ilgilendirmez.

Bu devirde arap hayranlığı ve kültürü elbette sağlık bakanlığından onaylanacaktı, dikkat ederseniz sağlık bakanlığı bu devirden :) çok güzel şifalar bunlar avrupada hep var hacamat biz eksik kalmıştık, onu belirttim :)

Sizin için bir anlamı olmayabilir Bizim için Peygamber Efendimizin sünneti, Siz de Hint hayranlığıyla yoga da arayabilirsiniz şifayı, zorla bana dayatmadığınız sürece bu da beni ilgilendirmez.

Tavsiye değil, herkes fikrini söylüyor ve deneyimlerini aktarıyor. Ben yedim biley olmadı, bu bir deneyimdir. Yemek yada yememek kendine kalmış. Ayrıca şu zamanda doktorlar bile günde 3 sigaraya izin veriyorsa hamilelerde, bence bi hamurger çok daha masum.

O kadar haklısın ki her kelimeye katılıyorum. Yanlış yönlendirme çok fazla. Can taşıyoruz bu kadar rahat olmamalıyız kesinlikle.

Doktordan doktora değişiyor demek, sigara kullanmadığım için konuşmadık ama kahveye bile kesinlikle istemiyoruz diyor, başka bir doktor da günde bir fincan olmamak kaydıyla arada bir içebilirsin diyor. Kahveye bile günlük olmamak şartı getiren doktorlarla, günlük 3 sigara içebilirsin diyen doktorlar :/ bilemiyorum, herkesin kafası karışık demekki

O kadar haklısın ki her kelimeye katılıyorum. Yanlış yönlendirme çok fazla. Can taşıyoruz bu kadar rahat olmamalıyız kesinlikle.
Çok canın istedi, yemeden duramam diyorsan (açsın aslında bir şeyler yiyince isteğin dinecektir de) evde yap, en azından içinde ne olduğunu bilirsin diyorum ama ye canımcıların yanında bunu dediğim için muhalefet yapıyor oluyorum, linç yiyorum. Teşekkür ederim, beni de anlayan oldu.

Sağlıklı beslenmeyle pek ilgilenmiyorlar demek ki :) baksana sigara içiliyormuş bu bana göre korkunç bir serbestlik ama kimine hoş geliyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…