2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Hayırlı geceler kızlar.kac gundur geceleri dişim agriyo ne yapabilirim bilen tecrübesi olan varsa lutfen yardimci olsun cok fenayim.agrisi basima vurdu resmen zonkluyo hem başım hem dişim

Hayırlı geceler kızlar.kac gundur geceleri dişim agriyo ne yapabilirim bilen tecrübesi olan varsa lutfen yardimci olsun cok fenayim.agrisi basima vurdu resmen zonkluyo hem başım hem dişim
Canım geçmiş olsun. Benim doktorum dişim ağrıdığında apse yaptığında antibiyotik yerine doğal bitkilerle gargara tarifi veriyor ve o şekilde anlatmamı sağlıyor. Eğer evde varsa hemen yapabileceğin birtane yazayım.
Kabuk tarçın 1 adet
Bir tutam papatya
Bir tutam adaçayı
5 6 adet karanfil
Yarım çay kaşığı çörekotu
İki bardak suya atıp bir taşım kaynat soğumaya bırak. Sonra bu su ile gargara yap ağzına alıp ağrıyan yerde bekletebilirsin. Sakın yutma ama dikkat et. Ayrıca ağzına karanfil alıp çiğneyip ağrıyan yerde bekletebilirsin kesin çözüm değil ama uyuşturup ağrıyı kesiyor. Allah yardımcın olsun canım umarım işine yarar

Daha erken sanki, son aylarda olmuyor mu çatlak? Irsi dedikleri için ben ilk gebeliğimde kullanmadım olmadı da, gerçi 9 ay sürmedi gebeliğim bunda ilerleyen zamanlarda zeytin yağı kullanırım sadece.
sizinde mi ilk dogumunuz erken oldu ..benim oglum erken dogdu erken dogumun tek iyi yani diyodum karin fln cok cikmayinca catlak olmadi bende ..saka bi yana erken olmasinda tâhminimce catlaklara raziyizdir hepimiz

Allah bin kere razı olsun canım.Sabah oldu ama nasıl oldu bir de bana sor.Hemen deneyecegim bunu insallah isime yarar.Azaltsa bile yetecek.Ağrıyan tarafta şişlikte oluştu.Hic bisey yoktu disimde ya

Ben de safra kusuyorum sabahları
Canım da bişey istemiyor
Nemlendirici vücut için burts bees baby aldım ama kokuyor süremiyorum
Cildim aşırı kuru çünkü su da içemiyorum

Kızlar Ankarada hangi hastaneye gidiyorsunuz önerebileceğiniz hastane ve ya doktor varmı

Ben medicalpark batıkente gidiyorum memnunum hastaneden

Herkese selam
Sabahları uyandığımda 2 kere kusuyorum kahvaltıdan önce
Akşama doğru bulantım başlıyor ama 4-5 gündür akşam kusma bitti

Yalnız 2-3 defadır kusma esnasında boğazımdan kan geliyor. Bu sabah da burnum kanadı.
Başına böyle bişey gelen var mı?

Ben varım canım :)
bende varım kızlar
İlk oğlumda Medilife a gitmiştim orda doğum yapmıştım bu sefer istinye Liv e gittim bakalım son kararimi vermedim daha:) sen nereye gidiyorsun ve memnun musun canım?
aa bende istinye liv e gidiyorum. sen hangi doktora gidiyosun

Banada iki kere oldu galiba yanlış bi kalkış yaparken oldu çok tuhaf bişi gerçekten
Canım apse yaptıysa iyi biley değil bunu göster muhakkak çünkü iltihap sonuçta kana karışıp bebeğe zarar verebilir ama ağrıysa sıkıntı değil arkadaş tarif vermiş yine uygula ama doktorada sor

Bunda henüz başlamadı ama önceki hamileliğimde gırtlak denen bile kalmıyodu kusmaktan doğal olarakta hasar gördüğü için kan geliyodu sonra yutkunamayınca eşim ılık ballı süt yapıyodu yumuşatıyodu biraz

Bende de henüz yutkunmada sorun yok ama böyle giderse olur her gün tahriş oluyor
Her gün başka bişey çıkıyor ya
Yapacak bişey de yok o zaman
Umarım bu defa aynı sorunları yaşamazsın

aa bende istinye liv e gidiyorum. sen hangi doktora gidiyosun

İlk defa gittim canım Meryem hanıma gittim. Sen kime gidiyorsun ve memnun musun? Fiyat konuştun mu bu arada canım bana normal doğum 5 sezeryan 6 dediler çok pahalı geldi

İlk defa gittim canım Meryem hanıma gittim. Sen kime gidiyorsun ve memnun musun? Fiyat konuştun mu bu arada canım bana normal doğum 5 sezeryan 6 dediler çok pahalı geldi
Ben bülent tekin e gidiyorum canım. benim karşı komşum onda doğum yaptı medilifede bebeğinin hastalığını anlamamışlardı. bülent hoca anlamış mesela. ve indirim yaptırma olabilirmi konuşmak lazım. ben daha fiyat konuşmadım, eğer o kadar çok yüksek miktar söylerlerse son anda belki başka hastaneye gidebilirim diye düşünüyorum. ama doktor çok iyi diye başından düzgün doktor baksın ilgilensin istedim

Yunus emre normal doğumda sezeryan doğumda aynıymış 2600 tl bende bilemedim ama medipol bana daha yakın örnek mahallesinde oturuyorum

Bende ünalanda canım yakın sayılırız. bende tam karar veremedim. Şuan devlete gidiyorum rastgele doktorlara. testler için Haydarpaşaya gideceğim bakalım bu hafta şansıma nasıl bir doktor gelecek ama artık 4. ayda falan özelde devam etmeyi istiyorum.. medipolün şartlarını ortamını beyenirsen bana da yaz. bende ikisi arasında kararsızım. olmadı ikisinede birer kere gidip karar vericem. bu arada senın kaçıncı hafta canım. Rabbim sağlıklı günler versin.

canım bende şuan 10+1 oldum benimde azalacağına arttı. sabahları zaten istisnasız. gün içindede bulantım arttı ... ağzıma leblebi, çağla erik atarsam o an hafifliyor. yoksa artıyor. ağız sulanması da artttı yutkunamıyorum onu da sürekli elimde peçete......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…