Normalde reglinizin zamani mi benimde 8.haftamda 2 kere lekelemem olmustu sikinti degil oKızlar yeni lavaboya gittim ve iç çamaşırıma çok az kan gördüm tam kan rengi de değil çok korkuyorum beyaz akıntım var hala ama nedendir bişey olmaz değil mi acaba aynı durumı yaşayan varmı bugün misafirlerim vardı hep ayaktaydım yoruldum ondan mıdır
Tabii herkesin değişebilir ama benim oyle olmustu dinlen ayaklarını uzatNormalde reglinizin zamani mi benimde 8.haftamda 2 kere lekelemem olmustu sikinti degil o
Reglim 20 marttı cnm bugün çok yoruldum bide stres yaptım sence ondan mıdırNormalde reglinizin zamani mi benimde 8.haftamda 2 kere lekelemem olmustu sikinti degil o
Ya canım benim ilk defa böyle oldu ve acayip korktum yazdıkların içimi rahattı biraz sağol :)4. Haftadan beri ara ara lekelenmem oluyor, her seferinde aslında korkulacak boyutta olmadığını bilmeme rağmen doktoru arayıp ben geliyorum diyorum, gelme diyor ama atlayıp gidiyorum :)
Cinsel ilişki, yapılan ağır temizlik, vücudunu zorlayacak herhangi birşeyle lekelenme olabilir. Allah korusun düşük durumlarında leke değil kanama oluyor ve ağrılı oluyor. İnternetten ya da hastaneden ulaşabilirsin doktorunun numarasına. İmkanın varsa Herhangi bir acile de gidebilirsin, sakin ol diyoruz ama gidip görmeden iç rahat etmiyor biliyorum
Sende sağol, uzan dinlen bakarsın duruma karın ağrısı ve kanamaya dönmezse rahat ol ama yarın git mutlaka, belki seninde progestana başlaman gerekiyordur.Ya canım benim ilk defa böyle oldu ve acayip korktum yazdıkların içimi rahattı biraz sağol :)
Ben yarın gitmeyi düşünüyorum doktoruma bakalım inşallah tekrarlanmaz
Tamam işte bugun 16 si degil mu tam rengilinjn zamanları ama cnm devam ederse git doktora herkesin değişebilir belkiReglim 20 marttı cnm bugün çok yoruldum bide stres yaptım sence ondan mıdır
Ay çok teşekkür ederim ya Rabbim gönlüne göre versin senin inşallah içimi rahatlattınSende sağol, uzan dinlen bakarsın duruma karın ağrısı ve kanamaya dönmezse rahat ol ama yarın git mutlaka, belki seninde progestana başlaman gerekiyordur.
Haklısın canım herşey olabilirTamam işte bugun 16 si degil mu tam rengilinjn zamanları ama cnm devam ederse git doktora herkesin değişebilir belki
Cümlemizin inşallahAy çok teşekkür ederim ya Rabbim gönlüne göre versin senin inşallah içimi rahatlattın
Inşallah o söylediğiniz ilaça gerek kalmaz bir daha leke görmme
Daha erken sanki, son aylarda olmuyor mu çatlak? Irsi dedikleri için ben ilk gebeliğimde kullanmadım olmadı da, gerçi 9 ay sürmedi gebeliğim bunda ilerleyen zamanlarda zeytin yağı kullanırım sadece.Kizlar çatlak oluşmasın diye badem yağı kakao yagi kullanıyorlarmış varmi içinizde kullanan
Kramp şeklinde mi? Sürekli halde mi? Ayrı ayrı olmak üzere kasık ağrısı da, bacak ağrısı da normal ama ne şekilde yaşadığını çok anlayamadımKızlar kasık agrisiyla birlikte bacağa vuran bı ağrı yaşayan varmı bi durummu şimdi başladı ve çok kötü
İnşallah. Tabi yazarımCümlemizin inşallahYarın yazarsın durumu
Gayet normal, ilerleyen zamanlarda kalça da eklenecek bunlara, Aslında bu kramlar kasılmalar için magnezyum verecek doktorlar randevunda söylersen verecektir. Şuan için magnezyum alabileceğin muz ve soda var evde varsa tüketebilirsin. Kalsiyum eksikliği de sebep oluyor onu da tüketmeye çalışKramp gibi ara ara gelip geçiyorpinkstrap
Teşekkür ederimcanimGayet normal, ilerleyen zamanlarda kalça da eklenecek bunlara, Aslında bu kramlar kasılmalar için magnezyum verecek doktorlar randevunda söylersen verecektir. Şuan için magnezyum alabileceğin muz ve soda var evde varsa tüketebilirsin. Kalsiyum eksikliği de sebep oluyor onu da tüketmeye çalış
Rica ederim. Doktorunun numarası varsa mesaj atarak sorabilirsin yinede. Normalde görüldüğü ve yaşadığım için normal diyorum ama her doktorun yaklaşımı da farklı tabiTeşekkür ederimcanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?