• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bana yum top. Dan son jel verdi folik birde. Bu ip eyi yeni verdi. 5 tane 5 günde 1 vurulcam. Tedbir amaçlı sanırım. Jeli de bıraktırdı. Demir ilacı ve vitamine geçtik. Foliğide bıraktık. 2li test için randevu aldık. Benim karın biraz şişti. Sana oturarak mı yapıyorlar iğneyi yüzüstü yatarak mı
Her doktorun farklı be foligide,demiri de b12 de kullanıyorum..İgnem normal enjeksiyondu yüz ustu yatarak canım

Slm 35 yaşında tüp bebekle gebe kaldım sayfayı en başından okudum tek ruh hastası bnm olmadığımı görmek içimi rahatlatti:KK76: tüp bebek yaptıran bikaç isim tanıdık.jel için şikayet edenleri gördüm susun susun şubat ortasından beri iğne kullanıyorum.son günlerim ins.artık iğneyi yapan hemşireler hatim indirerek yapıyor yer kalmadı zira:KK1:10+olunca bırak dedi tüp bebek dr.bulantı oldu koku hassasiyetim nirvanaydi çok şükür hiç kusmadim.kasık agrisi arada bendede oluyor akıntıda.normal yolla hamile kalanlar lütfen kalkip şükür namazı kılın nasıl bir şans siz bilemezsiniz:dua:
Hoşgeldin kuzuuuuuum

Sarı akıntıya çare bulan veya sebebini bilen var mı kızlar? Bir de gece tuvalete kalkınca kasıklarım çok ağrıyor :(((

Gunaydin kizlar.Benim mide bulantilarim biraz hafifledi ama şimdi de her yemekten sonra bogazima bı yumru oturuyor ve gün boyu devam ediyor.Yatar pozisyonda özellikle.Reflu olabilir mi acaba?Hamileler sanırım gaviscon kullansbiliyormus bunun için.Doktoruma soracağım çünkü artık çok rahatsız edici olmaya başladı.Var mi başka aynı sıkıntıyı yasayan?

Herkese günaydın. Benim bulantılarım 2 gündür hafifledi özellikle geceye doğru yemek yedikten 1-2 saat sonra hiç bulantı vs yokmuş gibi oluyor. Gece uyandıgımda midem bulandı ve kasığım çok agrıdı. Şimdi uyandım ben. Eşimin yanına döndüm belki o da moral olmuştur. Annemlerin yanında da mutluydum ama eşim sürekli öpüyor güzel sözler söylüyor mutlu etmeye çalışıyor beni iyiki geldin diyip duruyor hoşuma gitti açıkçası baya. Yemek çeşitlerine hala açık değilim tabii sabah ekmek peynir belki az reçel. Öğlen meyve vs. Akşam da çorba ya da tavuklu pilav ayran. Bir de doktorum hiçbir sorun olmamasına rağmen 12. Haftaya kadar münasebeti yasaklamıştı ama biz 2 kez münasebette bulunduk. Korktum bir an evladıma bir şey olmuş mudur diye ama arada midem bulanınca bebeğim burda diyorum. Bir de benim karnımda damar seyiriyor son 1 haftadır sanki bebeğimin kalbi pıt pıt yapıyomuş gibi seviniyorum :) tabii bebekle alakalı değil biliyorum görsel hoşuma gidiyor sadece. :anneadayı::emir_bebek:

Günaydın kızlar sizlerin mide bulantısı tavan yapmış. Benimki sabahları ve akşamları bulanıyor ama okadar . Çok dile getirip gazlamak istemiyorum bulandigindada dr.tavsiyesi :işsiz:

Benimde erbil beyle son kontrolüm olucak 2 hafta sonra 3 ayi tamamlamış olacağım Allahin izniyle doktor araştırıyorum anadolu yakasında bakalim

Canım bende anadolu yakasında ıyı bır doktor arıyorum. GÖZTEPE SSKYA GİTTİM AMA MEMNUN KALMADIM. ŞİMDİ ÖZELE GİDECEĞİM. BU HAFTA 2Lİ 3LÜ TESTLER için haydarpaşaya da bir uğryacağım. önceside bilgi için.. ıyı bır doktor bulursan bana da yaz..

Back