- 29 Ağustos 2015
- 251
- 463
- 103
İnşallah tatlımİnşallah canım benim en yakın zamanda duyarsın bundan sonraki sohbetlerimiz allahin izniyle kızmı erkekmi olucak :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah tatlımİnşallah canım benim en yakın zamanda duyarsın bundan sonraki sohbetlerimiz allahin izniyle kızmı erkekmi olucak :))
Ben Kozyatagi acibadem jale hocaya gidiyorum cok ta memnunum aklında olsunBenimde erbil beyle son kontrolüm olucak 2 hafta sonra 3 ayi tamamlamış olacağım Allahin izniyle doktor araştırıyorum anadolu yakasında bakalim
Her doktorun farklı be foligide,demiri de b12 de kullanıyorum..İgnem normal enjeksiyondu yüz ustu yatarak canımBana yum top. Dan son jel verdi folik birde. Bu ip eyi yeni verdi. 5 tane 5 günde 1 vurulcam. Tedbir amaçlı sanırım. Jeli de bıraktırdı. Demir ilacı ve vitamine geçtik. Foliğide bıraktık. 2li test için randevu aldık. Benim karın biraz şişti. Sana oturarak mı yapıyorlar iğneyi yüzüstü yatarak mı
Hoşgeldin kuzuuuuuumSlm 35 yaşında tüp bebekle gebe kaldım sayfayı en başından okudum tek ruh hastası bnm olmadığımı görmek içimi rahatlattitüp bebek yaptıran bikaç isim tanıdık.jel için şikayet edenleri gördüm susun susun şubat ortasından beri iğne kullanıyorum.son günlerim ins.artık iğneyi yapan hemşireler hatim indirerek yapıyor yer kalmadı zira
10+olunca bırak dedi tüp bebek dr.bulantı oldu koku hassasiyetim nirvanaydi çok şükür hiç kusmadim.kasık agrisi arada bendede oluyor akıntıda.normal yolla hamile kalanlar lütfen kalkip şükür namazı kılın nasıl bir şans siz bilemezsiniz
![]()
Hosbuldum cnmHoşgeldin kuzuuuuuum
Senin haftan yaklaşmış öğrenmeye zaten boşver salla gitsinHamileliğimi öğrenmeden önce rüyamda, 3 haftalık bir kız bebeğine hamile olduğumu görmüştüm. Bugün de bir erkek bebek doğurup emzirdiğimi gördüm. Hangisine inanayım :)
Acıbadem pahalıdır özel sigortan mi var oyle olsa tercih ederdim bende koşuyolu medipol hastanesine gideceğim ama doktorlara karar veremiyorum neye gore tercih yapacağımBen Kozyatagi acibadem jale hocaya gidiyorum cok ta memnunum aklında olsun
Benimde erbil beyle son kontrolüm olucak 2 hafta sonra 3 ayi tamamlamış olacağım Allahin izniyle doktor araştırıyorum anadolu yakasında bakalim