- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
ya canım geçmiş olsun, daha öncesinde kanama alanın varmıydı kalp atışını duymuşmuyduncanım dün normal kontrolüm vardı. bebek büyümüş ama anormal dedi kalp atışı yoktu. durmuş dedi. ölü bu bebek dedi. şiddetli ağrı kramp giriyomuydu dedi evet dedim ama ben bu ağrıları normal sanıyordum kendim şiddetini abartıyorum herhalde diyordum ama öyle değilmiş. kanama yoktu doktorum hafif kese çevresinde başlamış zaten kanamanın dedi bir kaç gün içinde kanama akardı zaten dedi. bir bebeğim daha cennete gitti böylelikleAllah yaşayan oğluma sağlıklı uzun ömür versin. Rabbim sizlerin bebeklerini sağlıkla kavuştursun
Allah sabır versin. Ne desek boş. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir gebelik daha nasip etsin acini unuttursun .kızlar bebeğimin kalbi durdu ve dün aldılar. artık aranızdan ayrılıyorum.
Rabbım hepinize sağlıklı hamilelik ve sağlıklı bebekler nasip etsin.
Sağol canım teşekkür ederim haftaya duyarım inşallah crl diye yazar ultrason kağıdında aldıysan ona bi bakCanım mm hatırlayamadım ama duymak üçin baya uğraştı. Doktorunda fazla uğraşmak istememiş bile olabilir.
Çok üzüldüm canım. Allah tez vakitte sağlıkla bebeğini kucağına almanı nasip etsin. Allah size de sabır versin.canım bu 5. gebeliğimizi kan pıhtılaşma sonra için iğne kullanmıştım daha önce ama bende kan pıhtılaşma sıkıntı yokmuş
Dikkat et kendine de bebeğine de. Biliyorsun ki kendimiz ve bebeğimiz herşeyden önemli. Allahın emanetleri onlar bize. Koruyabildiğimiz kadar korumalıyız.bilmiyorum canım ya evde kurup kurup dururum diye istemedim belki haftaya yine gidersem alırım rapor
Canım başın sağ olsun,rabbim diğer yavruna sağlık versin.kızlar bebeğimin kalbi durdu ve dün aldılar. artık aranızdan ayrılıyorum.
Rabbım hepinize sağlıklı hamilelik ve sağlıklı bebekler nasip etsin.
Amin canım ya allah evlat acısı yaşatmasın. Allah onlara ömür versin.canım dün normal kontrolüm vardı. bebek büyümüş ama anormal dedi kalp atışı yoktu. durmuş dedi. ölü bu bebek dedi. şiddetli ağrı kramp giriyomuydu dedi evet dedim ama ben bu ağrıları normal sanıyordum kendim şiddetini abartıyorum herhalde diyordum ama öyle değilmiş. kanama yoktu doktorum hafif kese çevresinde başlamış zaten kanamanın dedi bir kaç gün içinde kanama akardı zaten dedi. bir bebeğim daha cennete gitti böylelikleAllah yaşayan oğluma sağlıklı uzun ömür versin. Rabbim sizlerin bebeklerini sağlıkla kavuştursun
başka bir dra git bence. İlgilenmeyen dr mu olur öyle. Artışın gayet normal görünüyor maşallah . Korkma. Ama yinede ilgili bir dr bul. Hamilelik süresine çok önemli pozitif ve ilgili bir dr.Kızlar bana fikir verin kan değeri artışıma baktırmıştırm pazar 146 çarsamba 522 ckmştı dr gösterdm ultrasnda baktı ilgilenmedi snra dedi yarn gel yarn bakalm vajinadan dedi sizde böle birşey yaşamışmıydınız dr ilgidiz hiçbrşey soramadm
Evet değiştircm cnm sence yarn gitsem vajinada cıkar mıbaşka bir dra git bence. İlgilenmeyen dr mu olur öyle. Artışın gayet normal görünüyor maşallah . Korkma. Ama yinede ilgili bir dr bul. Hamilelik süresine çok önemli pozitif ve ilgili bir dr.
Canım sakin ol gebeliğin henüz çok yeni. Doktorum bana vajinal için hcg 1000ve üzeri karından 6000 ve üzerinde görünür demişti. Yani henüz erken diye düşünüyorum görünmesi için. Ama doktorunun bunu bilmiyor olmasıda ilginç. İnşallah sağlıkla tutunur bebişinKızlar bana fikir verin kan değeri artışıma baktırmıştırm pazar 146 çarsamba 522 ckmştı dr gösterdm ultrasnda baktı ilgilenmedi snra dedi yarn gel yarn bakalm vajinadan dedi sizde böle birşey yaşamışmıydınız dr ilgidiz hiçbrşey soramadm
Sagol cnm burda yazınca içimi rahatlattınız normalde drun beni mutlu etmesi gerekirken tam tersi oldu pozitif oluyim dyrm yükselmştr cnm inş öle dedgne göre bana yarn gel dedi iki günde artmştıır belki değerm cnm evet daha yeniyim şu keseyi görsem yadn bebeği başka birşey istemyrm 10 gün snra gtcm bu sefer drCanım sakin ol gebeliğin henüz çok yeni. Doktorum bana vajinal için hcg 1000ve üzeri karından 6000 ve üzerinde görünür demişti. Yani henüz erken diye düşünüyorum görünmesi için. Ama doktorunun bunu bilmiyor olmasıda ilginç. İnşallah sağlıkla tutunur bebişin
benim fikrimi soracak olursan vajinal baktırma daha cok yeni. Bebeği rahatsız etme derim. Benim dr um hçbir zaman vajinal bakmadı. Bebeği rahatsız etmeyelim dedi. Bence sende oyle yap. Vajinal muayene genelde riskli gebelikler için yapılır. Risk yoksa bekle derimEvet değiştircm cnm sence yarn gitsem vajinada cıkar mı
Canim buralardayim:) sevindim senin adina hadi bakalim aramiza hosgeldin tekrar:) Benim zaman zaman bulantim oluyor. Su aralar fena degilim. Sen nasilsin gittin mi doktora.GzmMasiva cnm nerelerdesin hamilelik nasl gdyr:)
Haklsn bekliyim cnm o zaman ben en iyisi daha kesin sonç alrmbenim fikrimi soracak olursan vajinal baktırma daha cok yeni. Bebeği rahatsız etme derim. Benim dr um hçbir zaman vajinal bakmadı. Bebeği rahatsız etmeyelim dedi. Bence sende oyle yap. Vajinal muayene genelde riskli gebelikler için yapılır. Risk yoksa bekle derim
Gittim canm gitmez olaydım ilgisiz dr gittim dedi belli belirsiz sonra dedi yarn gel vajinadan bakalm dedi görelim dedi hemen çıktım moralimiz bozldu hiçbirşey anlamadm üzüldm şükür melegm tutundu değerm güzel arttı. Pazar 146. Çarsmba 522 ydı cnm sen vajinad baktrdn mı hiçCanim buralardayim:) sevindim senin adina hadi bakalim aramiza hosgeldin tekrar:) Benim zaman zaman bulantim oluyor. Su aralar fena degilim. Sen nasilsin gittin mi doktora.
Kalbini ferah tut canım değerin yükselişi gayet iyi durumda zaten. Doktor seçimi çok önemli insanı rahatlaması ve herşeyi açıklaması gerekiyor ki birçoğumuz ilk gebeliğin yaşıyor ve tecrübesiziz. Benim ilk değerim 700 dü 1 hafta sonra 7binlerde idi ama hemen görünmedi 4 gün sonra gittiğimde gördüm. İnşallah sende tadarsın bu güzel duyguları canımSagol cnm burda yazınca içimi rahatlattınız normalde drun beni mutlu etmesi gerekirken tam tersi oldu pozitif oluyim dyrm yükselmştr cnm inş öle dedgne göre bana yarn gel dedi iki günde artmştıır belki değerm cnm evet daha yeniyim şu keseyi görsem yadn bebeği başka birşey istemyrm 10 gün snra gtcm bu sefer dr
İnş cnm ne güzel artmş minigin vajinadn muayene olmşmuydnKalbini ferah tut canım değerin yükselişi gayet iyi durumda zaten. Doktor seçimi çok önemli insanı rahatlaması ve herşeyi açıklaması gerekiyor ki birçoğumuz ilk gebeliğin yaşıyor ve tecrübesiziz. Benim ilk değerim 700 dü 1 hafta sonra 7binlerde idi ama hemen görünmedi 4 gün sonra gittiğimde gördüm. İnşallah sende tadarsın bu güzel duyguları canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?