• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
hatta okadar sakinmiyomki bi kolumda oglum 10 kilosirrimda bi okadar afir ivir zivirla dolu oglumun cantasi diger elimde bebek arabası millet napiyon diyo bana napim sakinmicam ya

Masallah valla benim ilk cocugum olucak nasipse evet tup bebek ben mucizemi yaşıyorum Allahim kucagimiza aldığımız günleri görelim insallah hepimiz

Merhaba kızlar 8haftalık hamıleyım ve aşırı gaz sancısı cekiyorum öyle ki artık kasıklarıma vuruyor dayanamıyorum karnım çok şiş fazla kilom olmamasına rağmen 5 _6 aylık hamile gibi duruyorum bu sorunu yaşayan ve çözüm bulan varmı arkadaşlar lütfen acil yardım edin
Gebelikte yoğun gaz olabiliyor, bunun için özel birşey verildiğini duymadım. Kendi doktorunuza danışmanız en sağlıklısı.

Masallah valla benim ilk cocugum olucak nasipse evet tup bebek ben mucizemi yaşıyorum Allahim kucagimiza aldığımız günleri görelim insallah hepimiz
Hayirlisiyla kucaginada alirsin inş bende cok uzun yollardan bu durumlara geldim onceki sayfalarda baya bi uzunca hayat hikayemi anlatmistim bakma benim bu rahat hallerime bu yolda cok acılar cektim sukurki bende mucizeme ogluma kavustum simdi ikinci yavrum yolda

Günaydın kızlar ya bende sabahları öğürme başladı boş mideyi zorluyor bunun için bı önerisi olan var mı?

Kızlar ben 9+6 haftalık gebeyim.
Kalça bölgesinde özellikle eğildiğim zaman kramp gibi bişey giriyor. Aşırı bir bel ağrısı çekiyorum. sizce sebebi nedir? internette okudum daha bu belirtiler için erken diyor. bu problemleri yaşayan var mı aranızda

Günaydın kızlar ya bende sabahları öğürme başladı boş mideyi zorluyor bunun için bı önerisi olan var mı?
Vallahi tatlım bana galeta ye dediler her yediğimde kustum. Daha fena oldum. Sonra burçak bisküvi yemeğe başladım. O biraz iyi geldi. Ama yinede pek bi çare olmuyor. Akşamları patates haşlıyorum. Tuzlayıp yiyorum. O biraz rahatlatıyor. Ama bunun çözümü yok. Mecbur yaşıyoruz.

Hayirlisiyla kucaginada alirsin inş bende cok uzun yollardan bu durumlara geldim onceki sayfalarda baya bi uzunca hayat hikayemi anlatmistim bakma benim bu rahat hallerime bu yolda cok acılar cektim sukurki bende mucizeme ogluma kavustum simdi ikinci yavrum yolda
Allah kucağına almayı nasip etsin ınsallah ne guzellll

sade soda içebiliyor muyuz izin veriolarmı kaç gündür kusuyorum bide üzerine bu yanma çıktı dayınılacak gibi değil çubukta herşeyde yakıyor çay sevmem ben çay bile içtim limonlu yok dayanamıyorum
Gecmis olsun canım.benimde midem cok acayip yaniyordu ates topu vardi sanki midemde.dr um gaviscon verdi.cok sukur midemi bulandirmadi o 1 sise bitirdim eser kalmadi yanmadan.

Vallahi tatlım bana galeta ye dediler her yediğimde kustum. Daha fena oldum. Sonra burçak bisküvi yemeğe başladım. O biraz iyi geldi. Ama yinede pek bi çare olmuyor. Akşamları patates haşlıyorum. Tuzlayıp yiyorum. O biraz rahatlatıyor. Ama bunun çözümü yok. Mecbur yaşıyoruz.
Tosuncuk bi bebeğin olcak o zaman bu gidişle:) ben kızıma hamileyken son hafta patates yiyerek 500 gr kadar kilo aldırmıştım. Ama haklısın tuzlu patates iyi geliyo

Back