2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ay inşallah ya içimi rahatlattınız Rabbim gönlünüze göre versin.
Ya birde bugün 7 haftalık oldu insan korkuyo duyulmuyo diye karından inşallah 2 gün sonra duyarım o zaman
Canım daha yeni 7 hafta olmuş bak sende diyorsun işte öyle hemen duyamazsın bende 7 yi geçince duyabilmistim bekle randevunu endişe etme

Evet batma olur canım çok normal bende de oluyor

Yaklaşık 1-2 haftadır göbek deliğinin bir karış altında yumru şeklinde şişlik ve sertlik var, bebekle ilgili olabilir mi? Sizde de var mı?

Miyomunuz var mı? Benim var ve doktor giderek daha da büyüyeceğini, hatta bir zaman sonra elimi sürdüğümde elime bile gelebileceğini söylemişti. Belki sizin de miyomunuz varsa çok büyümüş olabilir.

Hanımlar, ben doktor değiştirdim. Yeni doktoruma kontrole 1.5 hafta önce 9 hafta içindeyken gittim. Şu an 10+5’teyim, ancak halen şu toksoplazma vs testlerini yaptırmadım. İlki de istememişti, yeni doktorum da istemedi henüz. 24 Nisan’da ikili taramaya gireceğim. Sizce geç mi kaldım?

Belki daha evvel konuşulmuştur bu konu, ben her gün düzenli olarak takip edemiyorum kusura bakmayın lütfen

Neden mide bulantısı iyi bir şey mi .. çünkü artık dayanamıyorum bulantıya napcam bilmiyorum 2 kg verdim

Merhaba arkadaşlar. Aslında bu sayfada daha çok vakit geçirmek istiyorum ama bulantı ve baş ağrısı yüzünden neredeyse bütün gün yatıyorum. Bugün gündüz uykumda bir rüya gördüm. Eşimle bebeği görmeye doktora gidiyoruz. Doktor bebeğe erkek diyor. isterseniz bebeği alalım sonraki kız olacak diyor. Eşim de bana aldıralım da kıza hamile kal diyor. Saçmalamayın diyorum bana kızıyorlar falan. Sonra eşim kürtaj için imza atiyor. Beni Zorla ameliyathaneye götürüyorlar o ara bir hemşire kolundan tutup beni dışarı kaçırıyor. Koşarak eve gitmeye çalışıyorum sözde oğlum evde onu alıp kaçıcam. Ama eve bi türlü ulaşamıyorum kayboluyorum. Bi uyandım kalbim güp güp. Rüya görürken salaklaşıyorum galiba. Rüyalarım saçmalıyor :)

Ben oglumu 13 haftalikken ogrenmistim 2 li testinide ozaman yaptirmistim bi sorun olmadi yani gec kalmis sayilmaSin devlet hastaneleride yapiyor bu arada

İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeğimizi.
Pardon da kayinpederiniz kim oluyor acaba? Siz ogretmensiniz aydın insansınız.Bilgi ilr donanmak ve donatmak icin varsınız mesleğinizi yapmak sizin tercihinizdir. Kimi ne igilendirir.Büyük bir saygısızlık bu
Eşimin ailesinin çok garip bir kültürü var, 5 tane gelini 1 kızı var, eğer çalışmaya başlarsam onlar için bir ilk ve çağ atlamak gibi bişey olacak. Ücretli öğretmenlik yapmama izin vermedi, eşim de onun dedigiyle gittiği için huzursuzluk çıkmasın diye bişey demiyorum. O yüzden bir an önce atanıp onlardan uzaklaşmak istiyorum ama işte hamilelik işin içine girince çalışma yarıda kaldı.

Kazanırsam nerede olduğum çok önemli, eğer bulunduğum yerde kalırsam kayın validem, annem, eltilerim filan var. Bakma konusunda sorun olmaz. Başka bir yer olursa artık annem mı gelir bakıcı mı tutarız bilmiyorum. Hele atanalım da
Ücretli öğretmenlik zaten Ekim'de başlıyor, o yüzden almazlar bence 8 aylık olmuş olacağız çünkü.

Kızlar bu arada bime çok güzel spor sütyenleri ve taytlar gelmiş, aldım. Tavsiye ederim çok rahat.

vajinal mi baktı karından mı acaba? :) ben ikinci kontrolüme 9-10 haftalık gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…