• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Neden mide bulantısı iyi bir şey mi .. çünkü artık dayanamıyorum bulantıya napcam bilmiyorum 2 kg verdim
Ay hayır tabiki iğrenç
Ben hala çok fena kusuyorum ilaç kullanıyorum
Hayattan bezdim
Yediğim hiçbir şeyden keyif alamıyorum ben de 2 kilo verdim :(

Ama gün içinde birden kesilmesi de kötü çünkü kalp atışının durduğuna işaret edebilirmiş. Aklı gidiyor insanın bu defa da neden midem bulanmıyor bişey mi oldu diye :(
Azalarak bitmesine razıyım.

Yoksa ben biticem. Tükendim artık.
Sabah 5 te kusmaya başlıyorum :(
İlaç almama rağmen iyi olamıyorum

Günaydın kızlar. Dün gece asit kustugum için yutagım kanamaya başladı. Yutkunamıyordum bile. Şu an azalmış yutkunabiliyorum ama midem çok bulanıyor. Niye arttı anlayamıyorum yeniden. Kussam neyse de tahriş olması çok kötü su içemiyorum. Ben de toplam 6 kilo verdim.

Inşallah canım ya
7 haftalık oldu bugün ama bugün doktor 6 hafta 3 günlük dedi anlamadım hani açıklamada yapmadılar hiç 2 gün sonra özeldeki doktorum gel demişti kalp atışı için bugün alttan hala duyulduğuna göre gitmem heralde beklerim biraz daha
valla canım olabilir bende ilk gittiğimde 5 buçuk haftalık demişti doktorum 2 hafta sonra gidince normalde 7 buçuk olması gerekrken 6+5 dedi. ama herhangi bişey söylmedi. sorun olur yada şöyle böyle diye. ve bizimkininde kalp atışını 2 - 3 dk uğraştıktan sonra duyabildik. korkma bidahakine güzelce duyarsın inşallah

bulantılı ve gece uykusuz. çok şükür tabi bunlara da ama suratım beş karış geziyorum etrafta. bide işe gidiyorum. Tam zulüm oluyor. Allah yardımcımız olsun.Senin nası gidiyor?
amin canım, benimkide uykusuz ama pislik alt komşum yüzünden gece 2de pis pis seslerine uyandım kadının. 4tü hala uyuyamamıştım. bende işteyim şuan ve sinir basıyo durdukça :KK12: acaip agresif oldum yine uykum açılmadı :-)

kızlar bulantı için ne kullanıyorsunuz? Ben serum bağlattım ama bi işe yaramadı. Serumun içine zofer diye bir ilaç enjekte ettiriyorlarmış. Acaba hiç yaptırdınız mı böyle bişey. Hemen bulantıyı kesiyormuş.

amin canım, benimkide uykusuz ama pislik alt komşum yüzünden gece 2de pis pis seslerine uyandım kadının. 4tü hala uyuyamamıştım. bende işteyim şuan ve sinir basıyo durdukça :KK12: acaip agresif oldum yine uykum açılmadı :-)
Yaa millette utanma yok zaten. Benim eski evimde öyleydi. Her akşam pis pis sesler karı koca kafayı yemişler. Bende de sinir var. Bazen herkesi öldüresim geliyor. :)))))

Yaa millette utanma yok zaten. Benim eski evimde öyleydi. Her akşam pis pis sesler karı koca kafayı yemişler. Bende de sinir var. Bazen herkesi öldüresim geliyor. :)))))
dün gece 2de parfüm şişesiyle yere vurdum daha hiddetli bağırmaya başladı pislik kadın. nasıl çare bulunur bilmiyorum ama benm kocam o kadının o pis seslerini duymak, onun pisliği yüzünden uykusundan uyanmak zorunda değil :sinirli:

dün gece 2de parfüm şişesiyle yere vurdum daha hiddetli bağırmaya başladı pislik kadın. nasıl çare bulunur bilmiyorum ama benm kocam o kadının o pis seslerini duymak, onun pisliği yüzünden uykusundan uyanmak zorunda değil :sinirli:
aynen öyle haklısın canım.

Benim komşularım da öyleydi çocuk olunca duruldular.

Günaydın herkese uykusuz bi geceden Merhaba gece komşunun yatak gicirtisi sonrasında kızımın uyumayisi sabah ettik koca koca insanlar ya Çiğlik sesi gelir ya yatagin zangir zangir sesi midem bulanıyor artık birde yaşlı sayılacak bi çift. Neyse bugün ogleden sonra muayene var eşim bebeğimizi ilk kez görecek tabi bende nerdeyse heyecan bastı inşallah hersey yolundadir

Günaydın herkese uykusuz bi geceden Merhaba gece komşunun yatak gicirtisi sonrasında kızımın uyumayisi sabah ettik koca koca insanlar ya Çiğlik sesi gelir ya yatagin zangir zangir sesi midem bulanıyor artık birde yaşlı sayılacak bi çift. Neyse bugün ogleden sonra muayene var eşim bebeğimizi ilk kez görecek tabi bende nerdeyse heyecan bastı inşallah hersey yolundadir
ay yazını okuyunca kahkaha attım gerçekten. ne yaşlısında ne gencinde terbiye var demekki :KK12: nasıl çözüm bulunur acaba çok merak ediyorum :işsiz: onlar kiracı biz ev sahibiyiz yani ev değiştirme şansımızda yok. ki tek rahatsızlık verici olaylarıda bu değil daha neler neler :KK12:ben apartman yöneticimiz olan kadına yazdım. benden haber bekle ne yapacağımızı bi düşüniyim dedi. bakalım ne yapabilecek :işsiz:

Back