• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım ben 7+2 de gittim sadece kese göründü , ne bebek be kalp atısı vardı . 10 haftalığim daha bu gün duydum kalp atısını . Sakın panik yapmayın :)
Bunları duyunca içim rahatlıyor Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin :)

Canım ben 7+2 de gittim sadece kese göründü , ne bebek be kalp atısı vardı . 10 haftalığim daha bu gün duydum kalp atısını . Sakın panik yapmayın :)
Bende normalde 9+1 im dün gittim kalp atışını duyamadım 2 hafta geriden geliyor alttan baktı hafif kıpırtı var gibi ama dedi 10 gün sonraya randevu verdi benim hiç umudum yok ama bilemiyorum. 2 hafta geriden gelmesi bana hiç normal gelmedi

Aaaa is stresi ayri canım o sagolsun hamile oldugumuzu unutturuyor..Bu arada bende kilo aldim hemde daha simdiden 4 kg..Vitaminler falanda mi yapiyor acaba ya..Bide tabi herseyi yiyebiliyorum e hamileyim diye sınirda yok..Sonumuz ne olacak kim bilir.

Ben bi 3 ayi atlatayim diyetisyene gidecegim..yoksa bende tutamayacak gibiyim..Gerci diyetisyene gitmeyi hem kilo kontrolu hemde bebek icin gitmek istiyorum..Bir artkadadim 8. Ayinda gitti bilmedigimiz okadar cok dogrular varmiski.. Bi 3 ayı atlatsak hersey daha da oturacak
Yanlız değilsin canım al bendende okadar 4.5 kilo aldım benim kiloda fazla oyüzden kontrollü gitmek için diyetisyene başladım uyarsam gedefi bebeğe kilo aldırıp beni stanil yapabilmekmiş hadi hayırlısı
Günaydın hanımlar. Benim çok sık başağrılarım oluyor. Şuanda da ağrıyor:KK43: zaten migren hastasıyım, evde iki çocuk daha olunca baya zorlanıyorum. Sizde de oluyormu baş ağrıları? Acaba yediğim bişeylerden mi oluyor bilmiyorum ki. Bu ağrıyı geçirmek için kullandığınız yöntemler vs varmı? Maalesef minoset pek bir işe yaramıyor:KK43:
Bende suyu ogün az içtiysem baş ağrısı yapıyor bi bak bakalım kendini dinle belki sebep su olabilir

Ben sanki 5 aylık hamileyim:olamaz: 3. Bebeğim olacak ondanmı bilemedim. Çok erken büyüdü göbeğim.
Aynen 3. Gebelik ya karınlar çok elverisli benimki daha beter 7 aylık doğuma gidecem nerdeyse:KK49:

Kızlarrrr :halay:dün dr gittim :nazar:8+5 çok şükür bebiş göründü :dua:hiç ümidim yokken ultrasona göre 6+1 :anne:3.7 mm bebişim :emir_bebek:ama kalp atımı :KK200:henüz yok 5 mm olana kadar duyarız haftaya tekrar gel dedi Sizin bebişleri kaç mm ken :KK68:gördünüz kaç mm olunca kalp atımını duydunuz :KK73: bi hafta sonra bende inşallah görürüm :KK33:

İç karnı çok olmayanların hemen buyurmuş benimde büyüdü çok şükür
benim ilk gebeliğimde 5. Ayda göbek çıkmaya başlamışti yoktu o zamana kadar birsey ama şimdi daha farklı :)

Evet 10 gün kadar geride. Arayı kapatmasını bekliyorum inşallah
canım bunu takıntı yapma Sakin geç döllenme olmuştur bazen ara kapanıyor bazen de o şekilde devam ediyor önemli olan geriligin sabit olması yani sürekli 10 gün geriden gelmesi değişkenlik olursa sıkıntı bi hafta 11 bi hafta 15 gün şeklinde .bana Dr um önceki gebeliklerde öyle söylemiŞti.

Arkadaşlar bugün gittim kan ve idrar testi yaptırdım. Kan testinde herşey güzel çok şükür. Ama idrar testinde patolojik silendir 0.30 bakteri ise 31.95 cıktı. Bu normal mi ? Bu konuda bilgisi olan var mi

Bende normalde 9+1 im dün gittim kalp atışını duyamadım 2 hafta geriden geliyor alttan baktı hafif kıpırtı var gibi ama dedi 10 gün sonraya randevu verdi benim hiç umudum yok ama bilemiyorum. 2 hafta geriden gelmesi bana hiç normal gelmedi
Bende dün doktordaydım benimde 6+1 bebek 3,7 mm kalp atışı yok haftaya duyarım inşallah senin crl kaç mm

Canım ben 7+2 de gittgimde dr bana 5+2 dedi, 8. Hafta içerisinde bebeğin görünmemesi kalp atısı olmaması ve 2 hafta geridee olması beni de endişelendirdi , inan bu gün gittigimde herşeye hazırlıklı gittim boş gebelik dese şaşırmayacak haldeydim. Ama bak bu gün gittim hemen yakalamış ,, bu dönemler çok büyük gelişmelerin oldugu dönemler, bir anda yakalayabilir. Sen moralini iyi tut senşn elinde olan bir şey yok, Allah inşallah duymaayı da nasip eder .

Kızlarrrr :halay:dün dr gittim :nazar:8+5 çok şükür bebiş göründü :dua:hiç ümidim yokken ultrasona göre 6+1 :anne:3.7 mm bebişim :emir_bebek:ama kalp atımı :KK200:henüz yok 5 mm olana kadar duyarız haftaya tekrar gel dedi Sizin bebişleri kaç mm ken :KK68:gördünüz kaç mm olunca kalp atımını duydunuz :KK73: bi hafta sonra bende inşallah görürüm :KK33:

Canın ben daha önce gitsem belki görürdüm bilmiyorum 9+4 te duydum ben. Sen de 1 hafta sonra duyabilirsin bence

Yaklaşık 1-2 haftadır göbek deliğinin bir karış altında yumru şeklinde şişlik ve sertlik var, bebekle ilgili olabilir mi? Sizde de var mı?

Gelişimi 10 gün geride canım bebeğin. Beni biraz korkutuyor
canım neden korkuyorsun her şey Allah'tan rahat bırak kendini bu sefer olanı da tehlikeye düşüreceksin. Burda bir sürü geç döllenme yaşayan insanlar senden daha geride olanlarda var. Bak benim ilk dr a gittiğimde 5+6 olması gerekirken 3,5 haftalık dediler. Sonra ki muayenede 5 güne düştü fark. En son dün gittim 3 güne düşmüş. Takma kafana ileriki haftalarda yakalıyor. Bence boşuna endişe ediyorsun.

Yaklaşık 1-2 haftadır göbek deliğinin bir karış altında yumru şeklinde şişlik ve sertlik var, bebekle ilgili olabilir mi? Sizde de var mı?
Benim 4 haftalıkken vardı. Agrı da yapıyordu şimdi yok. Ama bir karış altı değildi göbek deliğimin altıydı. Acaba tuvalet yaparken çok ıkınıyor musun?

Back