• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım ben 7+2 de gittgimde dr bana 5+2 dedi, 8. Hafta içerisinde bebeğin görünmemesi kalp atısı olmaması ve 2 hafta geridee olması beni de endişelendirdi , inan bu gün gittigimde herşeye hazırlıklı gittim boş gebelik dese şaşırmayacak haldeydim. Ama bak bu gün gittim hemen yakalamış ,, bu dönemler çok büyük gelişmelerin oldugu dönemler, bir anda yakalayabilir. Sen moralini iyi tut senşn elinde olan bir şey yok, Allah inşallah duymaayı da nasip eder .
Inşallah canım sevindim senin adına. Bende kotu habere hazırladım kendimi ıyi bişey söylerse çok sevinirim ama beklemek çok zor

Çok itebiliyomusun ya ben korkuyorum itemiyorum yarısi geri cikiyo akiyo
yok aşırı itmiyorum ya ucuna bırakıyorum işte ne kadarı gıdıyosa artık su halde bıde ayakları dik filan inan hiç uğraşacak halim yok. 2 güne bi filan atıyorum zaten oyle bi düzende yok

Amin canim aminnn.Yaaa utanarak yaziyorum ki ben şanslı kesimdenim şukur ki hiç zorluk yaşamıyorum..yanlıs anlama özendirmek için demedim ama olur ya benim gibi olanlarda olur sadece bu durumunda normal olduğunu söyleyebilirim..Zaten ben sizin çektiklerinizi cekmemek için aylar öncesinden başladım panik olmaya çünku ben yemek sektöründeyim ve sürekli bu yemek kokularıyla içiceyim eğer bulantı vs yaşasaydım inan çalışamazdım..
ne guzel cnm masallah . Bn yinede şükür edıyorum enesde sımdılerde ben 10 kere kusuyodum akşam esım gelıodu ne yedın hc bısey yallh hastaneye seruma boyle gectı gunlerım . Bunda iştahsız ve tum gun suren bulantı var ama kusma aşırı yok ama tabi ilaçda kullanıyorum ilaç tutuyo buyuk ıhtımal yoksa gecen gün oğleden snra ıcmeyı unuttum akşamı yerken oğlenkılerde cıktı malesef anladımki beni ilaç tutuo

Benimde 2 hafta geriden geliyor

İşallah arayı kapatırlar canım
canım neden korkuyorsun her şey Allah'tan rahat bırak kendini bu sefer olanı da tehlikeye düşüreceksin. Burda bir sürü geç döllenme yaşayan insanlar senden daha geride olanlarda var. Bak benim ilk dr a gittiğimde 5+6 olması gerekirken 3,5 haftalık dediler. Sonra ki muayenede 5 güne düştü fark. En son dün gittim 3 güne düşmüş. Takma kafana ileriki haftalarda yakalıyor. Bence boşuna endişe ediyorsun.

Canım içime su serptin çok teşekkür ederim inşallah arayı kapatır bizimkilerde

merhaba kizlar nasilsiniz benim bugun kontrolum vardi 10+4 um ama bebis 11 haftalik herseyi gayet iyi dedi burun kemigi falan olusmaya baslamis ense kalinligi icin haftaya gidicdm tekrar bide pipi goruyorum sanki dedi erkek olabilir dedi ama daha erken dedi :halay:

merhaba kizlar nasilsiniz benim bugun kontrolum vardi 10+4 um ama bebis 11 haftalik herseyi gayet iyi dedi burun kemigi falan olusmaya baslamis ense kalinligi icin haftaya gidicdm tekrar bide pipi goruyorum sanki dedi erkek olabilir dedi ama daha erken dedi :halay:
ayy okadar çabuk belli olurmu ki yaa :KK33: Rabbim hayırlısıysa hepimizin gönlündekini versin inşallahh :KK36:

Kızlar bilgisi olan yazarsa çok sevinirim geçen perşembe kalp atışı için gittim özele doktor vajinal muayenede duydu kalp atımını 1 hafta sonra gel dedi net duyrız karından ve bazı testler istedi bende pahalı diye devlete bugün gittim o doktorda karından baktı keseyi tek gördü ve alttan bakalım dedi kalp atışı için duydu ama benim merak ettiğim özelde ki doktoruma göründüğümden 5 gün geçti bugün görünür karından kalp atışı dedim ama yine alttan bakıp duyuldu bu beni çok korkutuyo sanki gelişmiyor bebeğim

Kızlar bilgisi olan yazarsa çok sevinirim geçen perşembe kalp atışı için gittim özele doktor vajinal muayenede duydu kalp atımını 1 hafta sonra gel dedi net duyrız karından ve bazı testler istedi bende pahalı diye devlete bugün gittim o doktorda karından baktı keseyi tek gördü ve alttan bakalım dedi kalp atışı için duydu ama benim merak ettiğim özelde ki doktoruma göründüğümden 5 gün geçti bugün görünür karından kalp atışı dedim ama yine alttan bakıp duyuldu bu beni çok korkutuyo sanki gelişmiyor bebeğim
bazılarında gaz çok olunca kalp atışı görülüp duyulmazmış canım olabilir. önemli olan duyabilmesi. kaç haftalık bebşin ?

bazılarında gaz çok olunca kalp atışı görülüp duyulmazmış canım olabilir. önemli olan duyabilmesi. kaç haftalık bebşin ?
Inşallah canım ya
7 haftalık oldu bugün ama bugün doktor 6 hafta 3 günlük dedi anlamadım hani açıklamada yapmadılar hiç 2 gün sonra özeldeki doktorum gel demişti kalp atışı için bugün alttan hala duyulduğuna göre gitmem heralde beklerim biraz daha

Inşallah canım ya
7 haftalık oldu bugün ama bugün doktor 6 hafta 3 günlük dedi anlamadım hani açıklamada yapmadılar hiç 2 gün sonra özeldeki doktorum gel demişti kalp atışı için bugün alttan hala duyulduğuna göre gitmem heralde beklerim biraz daha
canım bence bekleme dr sanaa ne zaman gel dediyse o zaman git ve ihmal etme. Çünkü o senı çağırdıgında gelişimini takip ediyor olacak. Böylece sana gelişip gelişmediği hakkında bilgi verir. Amaa kalp atışı varsa bence korkulacak bişey yok. Allah inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Hep bi endişe işte napalım.

Maşallah canım sağlıkla doğsun yavrun inş,ne güzel heyecanlar bunlar❤️

canım bence bekleme dr sanaa ne zaman gel dediyse o zaman git ve ihmal etme. Çünkü o senı çağırdıgında gelişimini takip ediyor olacak. Böylece sana gelişip gelişmediği hakkında bilgi verir. Amaa kalp atışı varsa bence korkulacak bişey yok. Allah inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Hep bi endişe işte napalım.
Ay inşallah ya içimi rahatlattınız Rabbim gönlünüze göre versin.
Ya birde bugün 7 haftalık oldu insan korkuyo duyulmuyo diye karından inşallah 2 gün sonra duyarım o zaman

Of kızlar tam azalıyor bulantılar derken yine arttı. Tam süreçe alıştım derken yine al başa. Kusmugumda boğuluyordum az önce genzime hava yoluma kaçtı. Geğirmek istesem kusmuk geliyor agzıma. Valla evladım sağlıkla doğsun popişini popişini ısırcam o minik ayaklarını agzıma agzıma vurdurcam. Ah annesine böyle eziyetcikler yaptıgı için hep.

kızlar daha önce bahsetmiştim akşamları karnım cok sisiyor diye. artik aksamlari maden suyu içiyorum. galiba çözüm oldu iki gundur baya iyiyim

Of kızlar tam azalıyor bulantılar derken yine arttı. Tam süreçe alıştım derken yine al başa. Kusmugumda boğuluyordum az önce genzime hava yoluma kaçtı. Geğirmek istesem kusmuk geliyor agzıma. Valla evladım sağlıkla doğsun popişini popişini ısırcam o minik ayaklarını agzıma agzıma vurdurcam. Ah annesine böyle eziyetcikler yaptıgı için hep.

Aynen bende bugun azaldi dedim yine butun gucuyle geri geldi.. bitse de gecse bugunler artik. Depresyona girmek uzereyim resmen.

Back