- 11 Kasım 2014
- 937
- 1.031
- 113
- 40
Ben bi 3 ayi atlatayim diyetisyene gidecegim..yoksa bende tutamayacak gibiyim..Gerci diyetisyene gitmeyi hem kilo kontrolu hemde bebek icin gitmek istiyorum..Bir artkadadim 8. Ayinda gitti bilmedigimiz okadar cok dogrular varmiski.. Bi 3 ayı atlatsak hersey daha da oturacakbenim vücudum kilo almaya çok meyelli ama 4 sene önce 20 kg vermiştim evlenince 6 kg aldım o rahatlıktan. şimdide gidiyorum böyle gidersem tutamamda kendimi
benimde dün akşamdan beri kasık ve bacağım ağrıyor ara ara..üşüttüm sanırım ayaklarım...idrar yolu enfeksiyonum yok çok şükür ama...şuan biraz daha iyiyim..cumartesi kalp atışını duysaydım hayırlısıyla...bol dua bekliyorum canlarım...Ay ben kilo alıyorum
bizde iyiyiz şuanlık çok şükür ara ara ağrılarım oluyo ama sanırım idrar yolu enfeksiyonumdan oluyo o doktrum öyle demişti
iş stresti ve insanlarla uğraşma derdi olmasa bende sanırım keyfini çıkarıcam ama şuan herzamanki ben gibiyim hiç bi farkım yok
Dualarimiz seninle canım..Bayaa büyumussunuz rahat duyulur artik.Bende yarin tekrar kontrole gidicem bende meraklardayim.Aman dikkat özellikle ayaklari korumak lazimmışbenimde dün akşamdan beri kasık ve bacağım ağrıyor ara ara..üşüttüm sanırım ayaklarım...idrar yolu enfeksiyonum yok çok şükür ama...şuan biraz daha iyiyim..cumartesi kalp atışını duysaydım hayırlısıyla...bol dua bekliyorum canlarım...
Ay Allah yardımcın olsun gecsin bir an onceAynı dert bende de var bide yoksa giderken arabayı kenara çekip yol kenarıma kusma alışkanlığı oldu 2 gündür artık yanımda poşet taşıma vakti geldi
Nasil gidiyor zhr83 le yarışıyorduk hala fulyaya mı devam ediyorsun benimde bu persembe erbil beyde randevum var herhalde artik bırakacağızDualarimiz seninle canım..Bayaa büyumussunuz rahat duyulur artik.Bende yarin tekrar kontrole gidicem bende meraklardayim.Aman dikkat özellikle ayaklari korumak lazimmış
Ben sanki 5 aylık hamileyimKizlar gobusler ciktimi benim cok hafif cikti cok mutluyum ne güzel bir duygu
ben düğünden sonra gitmiştim diyetisyene ama uyamıyorumki, iş yerinde hele hiç uyamam listeye ve çokta güzel ücret ödemiştim, ama uyamadıktan sonra fayda etmiyo tabiki. bide gidecek olsamda o kadında 3 aylık hamile bikaç ay sonra arkadaşına devredecekmiş idare etmesi için. sen gidersen bana da haber et bende senden kopyalanayım bariBen bi 3 ayi atlatayim diyetisyene gidecegim..yoksa bende tutamayacak gibiyim..Gerci diyetisyene gitmeyi hem kilo kontrolu hemde bebek icin gitmek istiyorum..Bir artkadadim 8. Ayinda gitti bilmedigimiz okadar cok dogrular varmiski.. Bi 3 ayı atlatsak hersey daha da oturacak
canım bikaç arkadaşta da oldu o ağrılar. ama sıcak tut kendini aman dikkatbenimde dün akşamdan beri kasık ve bacağım ağrıyor ara ara..üşüttüm sanırım ayaklarım...idrar yolu enfeksiyonum yok çok şükür ama...şuan biraz daha iyiyim..cumartesi kalp atışını duysaydım hayırlısıyla...bol dua bekliyorum canlarım...
bende perşembe günü tahlil sonuçlarımı almaya gidicem doktorum whatsapptan at sonuçları dedi ama. enfeksiyon ilerlerse sıkıntı olabilir dedi bana, o yüzden içim rahat etmedi. bende gidip bakıyım kalbimiz nasıl. videoya çekicektim cumartesi günü kalp atışını duyamadı doktor 2 3 dk çok korktm duyuncada herşeyi unuttumDualarimiz seninle canım..Bayaa büyumussunuz rahat duyulur artik.Bende yarin tekrar kontrole gidicem bende meraklardayim.Aman dikkat özellikle ayaklari korumak lazimmış
BENİMKİSİ KİLODAN ÇIKTI SANIRIM PSİKOLOJİM BOZULUYOKizlar gobusler ciktimi benim cok hafif cikti cok mutluyum ne güzel bir duygu
Sağol canım Allah razı olsun...sende güzel haberlerle gel inşallah doktordan..hepimiz mutlu güzel haberler alalım inşallah...Dualarimiz seninle canım..Bayaa büyumussunuz rahat duyulur artik.Bende yarin tekrar kontrole gidicem bende meraklardayim.Aman dikkat özellikle ayaklari korumak lazimmış
Sağol canım...dikkat ediyorum ama yinede oluyor işte...ben düğünden sonra gitmiştim diyetisyene ama uyamıyorumki, iş yerinde hele hiç uyamam listeye ve çokta güzel ücret ödemiştim, ama uyamadıktan sonra fayda etmiyo tabiki. bide gidecek olsamda o kadında 3 aylık hamile bikaç ay sonra arkadaşına devredecekmiş idare etmesi için. sen gidersen bana da haber et bende senden kopyalanayım bari
canım bikaç arkadaşta da oldu o ağrılar. ama sıcak tut kendini aman dikkat
bende perşembe günü tahlil sonuçlarımı almaya gidicem doktorum whatsapptan at sonuçları dedi ama. enfeksiyon ilerlerse sıkıntı olabilir dedi bana, o yüzden içim rahat etmedi. bende gidip bakıyım kalbimiz nasıl. videoya çekicektim cumartesi günü kalp atışını duyamadı doktor 2 3 dk çok korktm duyuncada herşeyi unuttumperşembe gidersm kaydedicem
korkma canım olabilir bu tarz şeyler ultrason cihazı bile farkeder bebeği net duymada ya da görmede hem kalp atışı görülmüş zaten tek sorun net duymak sanırım onu da hayırlısı ile duyacaksınız merak etmeCanım bu arada benimde karından hiç duymadı alttan baktı sonra dediğim gibi erknda tek gördüm kalp atışını inşallah kaç güne bende net duyarım insan ister istemez endişeleniyor
gözün aydın canım kalp atışları duyulmus hayırlısı ile devamı da gelsin inşallah. Benim kızım 8.5 aylık daha minnak yani şu an tam ana kuzusu naz niyaz hadsafa :) doğum sonrası da emzirxem ben Allah nasip ederse iki Bebeğimi de. Bu arada çok geçmiş olsun kendine çok dikkat et emzirdogimiz için bağışıklık düşüyor daha hassasiz biz canımCanım evet emziriyorum 20 aylık bebeğim ama meme delisi. Az önce kalp atışını duydum buarada çokta hastayım serum veriyorlar. Ağzımı açamıyorum bademciğim çok kötü şişti. Senin yanında sana yardım edebilecek biri var mı ben tek başıma bakıcam
amin canım hayırlı olsun. Sağlıkla hep birlikte bebeklerimize kavuşurUZ inşallah. Kızımda bende hipor vurmustim hergün Bunda ne olacak yarın belli olur.Merhaba kızlar bende kasım annesi olacağım inşallah şimdilik 8+1 iz. Daha önceden 2 kaybım var. Coraspin ve claxen kullanıyorum. Bugün kontrolum vardı herşey yolunda. Sadece bulantımiz fenalarda. O da gecer inşallah. Herkesin bebeğini Allah sağlıkla kucağına almasını nasip etsin.
sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım bende 4 kayıp yaşamıştım Allah kızımı nasip etti bu da yolda inşallah sağlıkla kavusuruz hepimizmerhaba benim de 3 kaybım var bu 4. şuan clexan kullanıyordum 0.6 ilacım değişti oksapar 0.6 kullanıyorum ecopirin ile birlikte dha önceki gebeliklerimde hiç kalp atışı duyamamıştım bunda duydum ilk defa rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah hepimize
Canim hiç duymadım böyle birşey benim de çok kayıplarım var Allah çok büyük en güzel zamanı o iyi biliyor dua et başka Dr a gitmeyi ihmal etme belli olmazBugün 7+5 im..kalp atışını duymak için doktor randevumuza gittik..üstten baktı..kese yassılaşmış, sosis gibi uzamış, yüzük de fazlaca büyümüş dedi..kalp atışı da duyulmadı..alttan baktı yine de bir ümit..ancak yine aynı sonuç..Yüzde 1-2 ihtimalle haftaya bugünü bekleyelim dedi..yoksa kürtaj yapacakmış..üzüntümü anlatamam..hep negatif sonuçlanan 3 tüp bebek maceramızdan sonra bebeğimiz kendiliğinden geldi derken şimdi bu durum bizi yıktı..yok mu benzer şeyler yaşayıp olumlu ilerleyen..lütfen bana umut ışığı olun..
canım Sakin ol hormonlar tavan yapmış senin sakin neden ben deme çünki bu sıkıntılı günler çabuk bitecek hamileligin hep böyle devam etmeyecek. Ben geçen yıl bu halde ise gidiyordum her dürümun avantajı dezavantaji var. Allah büyük belki bu sene olmazsa seneye daha güzel çalışma ortamın olur sen önce bebeğine konsantre ol onu düşün sağlıkla kucağına aldığını. Yemekler bile güzel gelecek ama az sabır canim. Neden ben i Allah çocuk sahibi olamadigimiz zaman söyletmesin. Vaktin varsa aksamlari hava almaya çalış bol dinlen uyu bu günleri çok arayacaksin peşinde dolanan dünya güzeli bi minik olacak sen uykusuzluktan Öleceksin oysa o cin gibi bakıp oyun oynamak isteyecek :)Bugün ruhsal olarak çok kötü bir haldeyim. Annemlerde kalıyorum 1 haftadır. Eşim çalışıyor. Onun ailesi geldi evde kalıyolar. Eşim grip olmuş. Annem ameliyat oldu 2 hafta önce. Kpss çalışmam lazım çalışamıyorum. Midem bulanıyor başım dönüyor. Gözümde benekler uçuşuyor. Ben niye bu haldeyim diyorum. Annem tavırlı gibi bana. Eşime sitem ettim. Çok yalnız hissediyorum. Ve işe yaramaz hissediyorum. Kpssden nefret ediyorum. Hamileliğin böyle geçeceğini düşünmemiştim çünkü aile geçmişinde böyle geçiren yok. Neden ben ya? İşim olsa zaten nasıl çalışcaktım diyorum sonra da işsizim diye aşırı üzülüyorum. Yemeklerden nefret ediyorum. Ağlamak istiyorum bağıra çağıra. Öğretmenim bu arada. 85le atanamamış bir öğretmen.
sende bendensin canım 6. Gebeligim 4 kayıp bir kızım var buda yolda nasipse inşallah sağlıkla evlatlarimiza kavusuruz inşallahCanim bu benim 6.gebeligim. 4 kaybim var 1 de sağlam kuzum. Hicbirinde vajinal bakılmadı .hepsinde ilk muayenem 6. Haftada ya da 5 haftada oldu hep karından yapıldı
Merhaba canım hayırlı olsun hosgeldin. Amin inşallah hepimiz meleklerimize sağlıkla kavusuruzMerhaba Allah nasip ederse , bende bebeğimi kasımda kucağıma alacağım. İnşallah hersey hayal ettigimiz gibi olur . Hepimize rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.
benimde yarın kontrolüm var ailecek bebeğimizi goreceğiz :)İyiyim canim yarin kontrolüm var sabirsizlıkka yarını bekliyorum..Şuan hamileliğin keyfini cikartıyorum..Ya sen ve bebisin?
cok sik migreb atagi geciriyorum bende lavanta yagiyla masaj yapiyorum bide doktorum magnezyum oil diye bi sprey verdi onu sikiyorumGünaydın hanımlar. Benim çok sık başağrılarım oluyor. Şuanda da ağrıyorzaten migren hastasıyım, evde iki çocuk daha olunca baya zorlanıyorum. Sizde de oluyormu baş ağrıları? Acaba yediğim bişeylerden mi oluyor bilmiyorum ki. Bu ağrıyı geçirmek için kullandığınız yöntemler vs varmı? Maalesef minoset pek bir işe yaramıyor
Ne gibi normal Aralık canım anlamadım benKızlar gelişim bir türlü normal aralığa inmiyor korkuyorum bir şey olacak diye. Siz de böyle bir sorun var mı
bas ağrıları çok normal gebeliğe bağlı ağrıların dinlen diyecem ama evde 2 bebis daha varmış sessiz ve karanlık ortam iyi geliyor inşallah hemen geçer canım geçmiş olsunGünaydın hanımlar. Benim çok sık başağrılarım oluyor. Şuanda da ağrıyorzaten migren hastasıyım, evde iki çocuk daha olunca baya zorlanıyorum. Sizde de oluyormu baş ağrıları? Acaba yediğim bişeylerden mi oluyor bilmiyorum ki. Bu ağrıyı geçirmek için kullandığınız yöntemler vs varmı? Maalesef minoset pek bir işe yaramıyor
benimde göbeğim çıktı önceki hamileliklere bağlı çünki benim zaten Sezeryan gobisim vardı bizim karinlar daha cabuk büyüyecek :)Ben sanki 5 aylık hamileyim3. Bebeğim olacak ondanmı bilemedim. Çok erken büyüdü göbeğim.
İç karnı çok olmayanların hemen buyurmuş benimde büyüdü çok şükürbas ağrıları çok normal gebeliğe bağlı ağrıların dinlen diyecem ama evde 2 bebis daha varmış sessiz ve karanlık ortam iyi geliyor inşallah hemen geçer canım geçmiş olsun
benimde göbeğim çıktı önceki hamileliklere bağlı çünki benim zaten Sezeryan gobisim vardı bizim karinlar daha cabuk büyüyecek :)
Aynen gidersem bol bol paylasırim buradaben düğünden sonra gitmiştim diyetisyene ama uyamıyorumki, iş yerinde hele hiç uyamam listeye ve çokta güzel ücret ödemiştim, ama uyamadıktan sonra fayda etmiyo tabiki. bide gidecek olsamda o kadında 3 aylık hamile bikaç ay sonra arkadaşına devredecekmiş idare etmesi için. sen gidersen bana da haber et bende senden kopyalanayım bari
canım bikaç arkadaşta da oldu o ağrılar. ama sıcak tut kendini aman dikkat
bende perşembe günü tahlil sonuçlarımı almaya gidicem doktorum whatsapptan at sonuçları dedi ama. enfeksiyon ilerlerse sıkıntı olabilir dedi bana, o yüzden içim rahat etmedi. bende gidip bakıyım kalbimiz nasıl. videoya çekicektim cumartesi günü kalp atışını duyamadı doktor 2 3 dk çok korktm duyuncada herşeyi unuttumperşembe gidersm kaydedicem
Resmen kendimi okudum ya, ben de kpss madurlarindanim. Çalışmayı bırak kitapların olduğu odaya bile girmiyorum uzun zamandır. Halsizlik, yemekten tiksinme, ağlama krizleri.. dün hirkamin kemerini takamıyorum diye ağladım resmen. İnşallah 16.haftaya kadar biseyimiz kalmaz. Benim kayınpederim şart koydu evlenirken ya öğretmenlik yapar ya da çalışmaz diye. Resmen gözümün önünde uçuyor bir yıl. Elimden de bişey gelmiyor. Annem baskı yapıyor günde 1 saat çalışan diye. Yetmeyeceğini anlatamıyorum. Allah yardımcımız olsun ne diyebilirim ki.
Canım ben 7+2 de gittim sadece kese göründü , ne bebek be kalp atısı vardı . 10 haftalığim daha bu gün duydum kalp atısını . Sakın panik yapmayın :)Aynen bende 6+2tü çok az duydu ama vajinal muayenede duydu karından duyamadı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?