2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
benim vücudum kilo almaya çok meyelli ama 4 sene önce 20 kg vermiştim evlenince 6 kg aldım o rahatlıktan. şimdide gidiyorum böyle gidersem tutamamda kendimi
Ben bi 3 ayi atlatayim diyetisyene gidecegim..yoksa bende tutamayacak gibiyim..Gerci diyetisyene gitmeyi hem kilo kontrolu hemde bebek icin gitmek istiyorum..Bir artkadadim 8. Ayinda gitti bilmedigimiz okadar cok dogrular varmiski.. Bi 3 ayı atlatsak hersey daha da oturacak

benimde dün akşamdan beri kasık ve bacağım ağrıyor ara ara..üşüttüm sanırım ayaklarım...idrar yolu enfeksiyonum yok çok şükür ama...şuan biraz daha iyiyim..cumartesi kalp atışını duysaydım hayırlısıyla...bol dua bekliyorum canlarım...

Dualarimiz seninle canım..Bayaa büyumussunuz rahat duyulur artik.Bende yarin tekrar kontrole gidicem bende meraklardayim.Aman dikkat özellikle ayaklari korumak lazimmış

Dualarimiz seninle canım..Bayaa büyumussunuz rahat duyulur artik.Bende yarin tekrar kontrole gidicem bende meraklardayim.Aman dikkat özellikle ayaklari korumak lazimmış
Nasil gidiyor zhr83 le yarışıyorduk hala fulyaya mı devam ediyorsun benimde bu persembe erbil beyde randevum var herhalde artik bırakacağız

Günaydın hanımlar. Benim çok sık başağrılarım oluyor. Şuanda da ağrıyor zaten migren hastasıyım, evde iki çocuk daha olunca baya zorlanıyorum. Sizde de oluyormu baş ağrıları? Acaba yediğim bişeylerden mi oluyor bilmiyorum ki. Bu ağrıyı geçirmek için kullandığınız yöntemler vs varmı? Maalesef minoset pek bir işe yaramıyor

ben düğünden sonra gitmiştim diyetisyene ama uyamıyorumki, iş yerinde hele hiç uyamam listeye ve çokta güzel ücret ödemiştim, ama uyamadıktan sonra fayda etmiyo tabiki. bide gidecek olsamda o kadında 3 aylık hamile bikaç ay sonra arkadaşına devredecekmiş idare etmesi için. sen gidersen bana da haber et bende senden kopyalanayım bari
canım bikaç arkadaşta da oldu o ağrılar. ama sıcak tut kendini aman dikkat
bende perşembe günü tahlil sonuçlarımı almaya gidicem doktorum whatsapptan at sonuçları dedi ama. enfeksiyon ilerlerse sıkıntı olabilir dedi bana, o yüzden içim rahat etmedi. bende gidip bakıyım kalbimiz nasıl. videoya çekicektim cumartesi günü kalp atışını duyamadı doktor 2 3 dk çok korktm duyuncada herşeyi unuttum perşembe gidersm kaydedicem

Sağol canım Allah razı olsun...sende güzel haberlerle gel inşallah doktordan..hepimiz mutlu güzel haberler alalım inşallah...
Sağol canım...dikkat ediyorum ama yinede oluyor işte...

Herkese Günaydın kızımı uyuttum evi toparlayacm aksama misafir var kızımı sevmeye gelecekler. Bugün diğer günlere göre daha iyiyim eşim kızımla ilgilendi bende akşam bi güzel uyudum :)
Canım bu arada benimde karından hiç duymadı alttan baktı sonra dediğim gibi erknda tek gördüm kalp atışını inşallah kaç güne bende net duyarım insan ister istemez endişeleniyor
korkma canım olabilir bu tarz şeyler ultrason cihazı bile farkeder bebeği net duymada ya da görmede hem kalp atışı görülmüş zaten tek sorun net duymak sanırım onu da hayırlısı ile duyacaksınız merak etme

gözün aydın canım kalp atışları duyulmus hayırlısı ile devamı da gelsin inşallah. Benim kızım 8.5 aylık daha minnak yani şu an tam ana kuzusu naz niyaz hadsafa :) doğum sonrası da emzirxem ben Allah nasip ederse iki Bebeğimi de. Bu arada çok geçmiş olsun kendine çok dikkat et emzirdogimiz için bağışıklık düşüyor daha hassasiz biz canım

amin canım hayırlı olsun. Sağlıkla hep birlikte bebeklerimize kavuşurUZ inşallah. Kızımda bende hipor vurmustim hergün Bunda ne olacak yarın belli olur.

sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım bende 4 kayıp yaşamıştım Allah kızımı nasip etti bu da yolda inşallah sağlıkla kavusuruz hepimiz

Canim hiç duymadım böyle birşey benim de çok kayıplarım var Allah çok büyük en güzel zamanı o iyi biliyor dua et başka Dr a gitmeyi ihmal etme belli olmaz
canım Sakin ol hormonlar tavan yapmış senin sakin neden ben deme çünki bu sıkıntılı günler çabuk bitecek hamileligin hep böyle devam etmeyecek. Ben geçen yıl bu halde ise gidiyordum her dürümun avantajı dezavantaji var. Allah büyük belki bu sene olmazsa seneye daha güzel çalışma ortamın olur sen önce bebeğine konsantre ol onu düşün sağlıkla kucağına aldığını. Yemekler bile güzel gelecek ama az sabır canim. Neden ben i Allah çocuk sahibi olamadigimiz zaman söyletmesin. Vaktin varsa aksamlari hava almaya çalış bol dinlen uyu bu günleri çok arayacaksin peşinde dolanan dünya güzeli bi minik olacak sen uykusuzluktan Öleceksin oysa o cin gibi bakıp oyun oynamak isteyecek :)

Canim bu benim 6.gebeligim. 4 kaybim var 1 de sağlam kuzum. Hicbirinde vajinal bakılmadı .hepsinde ilk muayenem 6. Haftada ya da 5 haftada oldu hep karından yapıldı
sende bendensin canım 6. Gebeligim 4 kayıp bir kızım var buda yolda nasipse inşallah sağlıkla evlatlarimiza kavusuruz inşallah

Merhaba Allah nasip ederse , bende bebeğimi kasımda kucağıma alacağım. İnşallah hersey hayal ettigimiz gibi olur . Hepimize rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.
Merhaba canım hayırlı olsun hosgeldin. Amin inşallah hepimiz meleklerimize sağlıkla kavusuruz

İyiyim canim yarin kontrolüm var sabirsizlıkka yarını bekliyorum..Şuan hamileliğin keyfini cikartıyorum..Ya sen ve bebisin?
benimde yarın kontrolüm var ailecek bebeğimizi goreceğiz :)

cok sik migreb atagi geciriyorum bende lavanta yagiyla masaj yapiyorum bide doktorum magnezyum oil diye bi sprey verdi onu sikiyorum

bas ağrıları çok normal gebeliğe bağlı ağrıların dinlen diyecem ama evde 2 bebis daha varmış sessiz ve karanlık ortam iyi geliyor inşallah hemen geçer canım geçmiş olsun

Ben sanki 5 aylık hamileyim 3. Bebeğim olacak ondanmı bilemedim. Çok erken büyüdü göbeğim.
benimde göbeğim çıktı önceki hamileliklere bağlı çünki benim zaten Sezeryan gobisim vardı bizim karinlar daha cabuk büyüyecek :)

İç karnı çok olmayanların hemen buyurmuş benimde büyüdü çok şükür

Aynen gidersem bol bol paylasırim burada

Canım aynı durumda gibiyiz ve bebişlerimizin de inşallah dogumgünleri bile aynı :)) Ben bu sene mezun oluyorum ve kpss girmem lazım bırak kpss calısmayı tezimi bile zor yazıyorum.. temizlik delisi ben evde hiçbirşey yapmıyorum,, bende mide bulantısı vs hiç olmadı ama hep bir uyku halindeyim canım hiçbirşey yapmak istemiyor . Bu sene kpss olmasa da ücretli öğretmenlik yaparım diyordum ama dogum olunca o da ertelencek heralde ... ne yapcaz bilemiyorum, tavsiyen nedir.. sen kazanırsan bebiş minicik olcak calısmayı düşünüyorsun yani,, gerçi kim kazanıp da calısmaz ki hoş , yardım edecek biri varsa olur devlet işi sonuçta ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…