- 11 Kasım 2014
- 937
- 1.031
- 113
- 40
Amin canim aminnn.Yaaa utanarak yaziyorum ki ben şanslı kesimdenim şukur ki hiç zorluk yaşamıyorum..yanlıs anlama özendirmek için demedim ama olur ya benim gibi olanlarda olur sadece bu durumunda normal olduğunu söyleyebilirim..Zaten ben sizin çektiklerinizi cekmemek için aylar öncesinden başladım panik olmaya çünku ben yemek sektöründeyim ve sürekli bu yemek kokularıyla içiceyim eğer bulantı vs yaşasaydım inan çalışamazdım..Amin allah razı olsun canım benim cümlemize inşallah suan kimse halınden memnun değil kimse bunu yıyorum sunuda yıyorum onuda yıyorum diyemıyo malesef herkes aynı durumda ınsallah 16. Hafta(max) itibariyle herkes sağlığına kavussunda durduramıyorum hep yiyorumlarla dolsun buralar. Biz cuma gunu 8 haftalık olucaz kalp atıs vs duyuldu . Kese etrafında kanama vardı azalmış progestana devam edıyorum. Başka da bişey yok halıme tabıkıde sukur edıyorum oğlumda ben sımdı bu haftalarda sürünüyordum günde 5/10 arası kusuyodum. 8. Hafta ıtıbarıylede ailemin yanına gecmıs 2,5 ay kadar felaket günler yaşamıstım. Döndüğümde hrsey nispeten daha ıyıdı en azından o hallerim bitmiş yatak döşekten kurtulmuş ılaclada olda yıyordum. Bakalım ne zaman bırakcak yakamızı... herkese hayırlı hamilelikler diliyor ve halime yeniden şükür diyorum .