Ya kizlar anadolu yakasında hangi doktorlara gidiyorsunuz ben tup bebek doktorumu bırakıcam ama doktora karar veremiyorum bir turlu
Yeditepe ye gidiyorum. Tup bebek dr uma devam ediyorumYa kizlar anadolu yakasında hangi doktorlara gidiyorsunuz ben tup bebek doktorumu bırakıcam ama doktora karar veremiyorum bir turlu
Oranın muayane ucreti dogum ücreti pahalı sanirimYeditepe ye gidiyorum. Tup bebek dr uma devam ediyorum
Ben tüp bebek tedavisini de orda yaptırdım. Belgin hanımı da zaten tüp bebek bölümünden dolayı sima olarak tanıyorum yaklaşımı iyiydi ama özel hastane gibi oturuyum aklıma gelen herşeyi soruyum gibi bi durum olmuyor tabi ki.Ben sgk dan cok şüpheliyim nasildi yaklasimlari
Ben aradım sordum 11.000 küsür rakam söylediler sgk anlaşmaları falan da yokmuş.Oranın muayane ucreti dogum ücreti pahalı sanirim
EvettttAaa sen izmittemisin
Hangi hastaneye gidiyosun canim senEvetttt
Cihana sen nereye gidiyosunHangi hastaneye gidiyosun canim sen
Konak hastanesine gidyorum canim ilk dogumumuda ayni dr da yaptim degistirmedim o yuzden ne kadar orda dogum bi fikrin varmiCihana sen nereye gidiyosun
Yok canım açıkçası hiç sormadım ama sorunca yazarım sana konakta hangi Dr. Orda ne kadarmış doğum ucretiKonak hastanesine gidyorum canim ilk dogumumuda ayni dr da yaptim degistirmedim o yuzden ne kadar orda dogum bi fikrin varmi
Gülcin hanima gidiyorum gecen dogumum 3 kusure gelmisti ama epidurel sezeryan +pko luyum ordaki kistleeri patlatti ve parca alip patolojiye gonderdi bu seneki fikati sormadim canimYok canım açıkçası hiç sormadım ama sorunca yazarım sana konakta hangi Dr. Orda ne kadarmış doğum ucreti
Bebek güçlü vuracak kadar büyük degil canım o seyirmeler mide ve barsak hareketlerin. Ben ilk 19da anlamıştım bebek hareket edince nasil oluyormuş diye. O bambaska bir his. Icinde kelebek uçuyor dönüyor gibi .Bazen vurup kaçıyor zaten sonra disarsan da belli oluyorKizlar bizde tam 11 hafta olduk :) 1 haftadir kasik seyirmem var ama hep sag tarafim kipir kipir. Bebegin hissedilmesi mumkun degilmis internette arastrdim baya. en erken 16. Haftada hissedilirmis oda ilk gebelikte 20. Haftaya kadar hissedilmeyebilirmis bile. Ben hep bebek sanip heycanlaniyordum. bu durumu yasayan varmi
Haklisin.Ozel sigorta oldugu icin indirimli aliyorumOranın muayane ucreti dogum ücreti pahalı sanirim
canım çok çok erken bebek hareketi için ilk gebelijlerde en erken 19. Hafta İkinci gebelik durumunda ancak en erken 17 18 de hissedilebiliyor. O hissettiklerin bağırsak hareketi hareketler de seyirme şeklinde olmuyor zaten onu ayırt edeceksin zamanı gelinceKizlar bizde tam 11 hafta olduk :) 1 haftadir kasik seyirmem var ama hep sag tarafim kipir kipir. Bebegin hissedilmesi mumkun degilmis internette arastrdim baya. en erken 16. Haftada hissedilirmis oda ilk gebelikte 20. Haftaya kadar hissedilmeyebilirmis bile. Ben hep bebek sanip heycanlaniyordum. bu durumu yasayan varmi
canım.ayni şeyi ben de yaşıyorum. özellikle sag tarafima yatınca.sol tarafim segiriyo bence bebek o :)Kizlar bizde tam 11 hafta olduk :) 1 haftadir kasik seyirmem var ama hep sag tarafim kipir kipir. Bebegin hissedilmesi mumkun degilmis internette arastrdim baya. en erken 16. Haftada hissedilirmis oda ilk gebelikte 20. Haftaya kadar hissedilmeyebilirmis bile. Ben hep bebek sanip heycanlaniyordum. bu durumu yasayan varmi
Kizlar bizde tam 11 hafta olduk :) 1 haftadir kasik seyirmem var ama hep sag tarafim kipir kipir. Bebegin hissedilmesi mumkun degilmis internette arastrdim baya. en erken 16. Haftada hissedilirmis oda ilk gebelikte 20. Haftaya kadar hissedilmeyebilirmis bile. Ben hep bebek sanip heycanlaniyordum. bu durumu yasayan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?