Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akşam bende oldu..sırt üstü uzanınca kalp atımı gibi oluyor :))bende 11'in içindeyim.aynı şeyleri yaşıyoruz. damar seğirmesi diyorlar :)
Cok zor canim isin gecmis olsun ins bir an evvel atlatirsin bu donemleri bendede yedigim bi avuc seyi bile cikariyorum malesefBen hamileligin tadini cikarabilecek bir durumda degilim suan. Herseyden tiksiniyorum zorla iki lokma yiyorum onuda kusuyorum. Bogazimdan kan geliyor artik. Oglumla ilgilenmeyi birak sarilamiyorum bile cocuga. Ilk gebeligim de boyleydi buda boyle ikinci kolay olsa bari diyor insan. Ama olmayinca olmuyor . Allah saglik versin yawrularima ama cok zor. 3 gun sonra raporum bitio ise nasil gidicem kara kara düşünüyorum
Ahh bende diyorum ki bunu bir ben mi yaşıyorum. Ne katlanılmaz bir acıymış bu. 1 haftadır vardı bende ama son 3 gündür yatağa yattığım anda sanki bacağım dönmüşte yerinden çıkmış gibi bir hisle yaşadığım o acı. Artık titriyorum acıdan. Sonra ilginç bi şekilde yatağın uç kısmına oturup üst gövdemi öne doğru hafif eğersem 1 dk içinde sanki bişey yerine oturuyor ve şıp diye geçiyor. Yarabbi sen şifa ver. Yatağa yatmaya korkuyorum artık. Bugün doktor kontrolüm var ona sorucam bakalım.Günaydın kızlar aranızda kalça ağrısı yaşayan var mı? Bende birkaç gündür acayip ağrıyor önceden kalçanın tam orta birleşim yeri ağrıyordu dün sağ bacağıma da vurmaya başladı zor yürüyorum.
Hoşgeldin canım Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsinselam kızlar bende geldim aranıza şuan 7+2 gebeliğim geçen hafta kontrole gittiğimde miniğimin kalp atışlarını duydum 10 gün sonra yeniden çağırdı. nasılsınız nasıl geçiyor hamilelik
Hayırlı olsun canım emziriyor musun sende?Herkese merhaba bende Kasım annesi olucam nasipse yeni öğrendim çok supriz oldu çünki 8. 5 aylık bi bebeğim var geçen yil bu zamanlar yıne hamileydim nasip böyleymis geçen yıl temmuz anneleri abonesiydim şimdi buranin olucam hayırlısı ile . İnşallah herkes sağlıkla bebeğine kavuşur birbirimize doğum hikayelerimızı anlatmak nasip olur
amin cnm inşallah hepimize nasip etsin nasılsınız nasıl gecıyor hamılelıkHoşgeldin canım Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin
Hayırlı olsun canım,sağlıkla al kucağına inş.selam kızlar bende geldim aranıza şuan 7+2 gebeliğim geçen hafta kontrole gittiğimde miniğimin kalp atışlarını duydum 10 gün sonra yeniden çağırdı. nasılsınız nasıl geçiyor hamilelik
Hoşgeldin canım hayırlı olsun.selam kızlar bende geldim aranıza şuan 7+2 gebeliğim geçen hafta kontrole gittiğimde miniğimin kalp atışlarını duydum 10 gün sonra yeniden çağırdı. nasılsınız nasıl geçiyor hamilelik
çok şükür mide ekşimesi olmasa başka şuanlık derdim yok benim, senin nasıl geçiyor hamilelikamin cnm inşallah hepimize nasip etsin nasılsınız nasıl gecıyor hamılelık
bu nedir canım herkes yazıcakmı bunu ben kaçırmışım
BİLMİYORUM Kİ bende gördüm yaptım sanırım bu şekilde listeye ekliyorlarbu nedir canım herkes yazıcakmı bunu ben kaçırmışım
benimde ekşime ve bulantı war devamlı sigarayı da bugün itibari ile bırakmış bulunmaktayım inşallah dönüşü olmadan bitirecem bu olayıçok şükür mide ekşimesi olmasa başka şuanlık derdim yok benim, senin nasıl geçiyor hamilelik
kızlar benim idrar yollarımda enfeksiyon varmış, kasık ağrımın çoğunu o yapıyormuş meğer evlenmeden önce bilmezdim enfeksiyonu, ilk balayı sistiti olmuştum havuzdan kapmıştım virüsü, şimdi neyden bilmem. perşembe sonuçlarım çıkıcak ona göre doktor ilaç yazıcakmış
Öyleymis evet bende sevinmistim ama beklicez biraz daha sabirla :)Bebek güçlü vuracak kadar büyük degil canım o seyirmeler mide ve barsak hareketlerin. Ben ilk 19da anlamıştım bebek hareket edince nasil oluyormuş diye. O bambaska bir his. Icinde kelebek uçuyor dönüyor gibi .Bazen vurup kaçıyor zaten sonra disarsan da belli oluyor
keske bebek olsa ama degilmis cok arastirdim. zaten hamileligimde belirti yasamiyorum ancak doktora gidip gördügüm zaman inanabiliyorum. Hareketlenseydi artik bende kendimi hamile gibi hissetseydim bian once sabirsizlaniyorum :)canım.ayni şeyi ben de yaşıyorum. özellikle sag tarafima yatınca.sol tarafim segiriyo bence bebek o :)