• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bende de arada bir kesiliyor mide bulantım.aynen senin gibi olmayınca çok endişeleniyorum. Sebebi ne acaba bunun öğrenirsen burdan haber ver olur mu
Günaydın herkese,
Dün sabah midem çok kötüydü, her sabah olduğu gibi istifra ettim. Sonra kahvaltımı ettim vs.
Öğlen gibi birden bulantım kesildi!
Önce sevindim, ama akşama kadar hala hiç bulantım olmayınca beni bir panik sardı.

3 hastane aradım randevular dolmuş. Neredeyse acile gidecektim. Bi gün bekleyeyim dedim.
Gece de sürekli kendimi dinleyerek geçti.

Resmen o şikayet ettiğim bulantıyı arar oldum.
Sabah kalktım yine bişeyim yok.
Ta ki yataktan kalkana kadar. Neyse ki yine kustum da içim biraz rahatladı.

Mide bulantısının birden kesilmesine üzüleceğim aklıma gelmezdi. Bundan sonra şikayet etmem artık :)

Bence hormonal dalgalanmalardan ötürü bulantı şiddeti artıp azalabilir. Bence tamamen durmuyordur şiddetli bulantıdan sonra azcık bulantı olunca durmuş gibi geliyordur. Eski bünyeniz olsa o durmuş gibi gelen bulantı sizi rahatsız edebilirdi. Ama şimdi en kötülerini yaşadığınız için o azcık bulantı yokmuş hissi yaratıyordur. Bulantı bitip kokuya hassasiyet kalmayınca her gördüğünüzü yemek isteyince o dönem geçmiş olmuş oluyor bence.

Bu arada kızlar karın yağı aldınız mı? Ben yeni internetten aldım. Sevdiğim bir blogger önermişti. Kendisi yeni doğum yaptı. Baya memnundu. Onu deneyeceğim. Kilo vermeme rağmen karnım acıyor gibi geldi niyeyse.

Son düzenleme:
Bence hormonal dalgalanmalardan ötürü bulantı şiddeti artıp azalabilir. Bence tamamen durmuyordur şiddetli bulantıdan sonra azcık bulantı olunca durmuş gibi geliyordur. Eski bünyeniz olsa o durmuş gibi gelen bulantı sizi rahatsız edebilirdi. Ama şimdi en kötülerini yaşadığınız için o azcık bulantı yokmuş hissi yaratıyordur. Bulantı bitip kokuya hassasiyet kalmayınca her gördüğünüzü yemek isteyince o dönem geçmiş olmuş oluyor bence.

Bu arada kızlar karın yağı aldınız mı? Ben yeni internetten aldım. Sevdiğim bir blogger önermişti. Kendisi yeni doğum yaptı. Baya memnundu. Onu deneyeceğim. Kilo vermeme rağmen karnım acıyor gibi geldi niyeyse.
Sende de mi arada bir geçiyor mide bulantısı canim

Sende de mi arada bir geçiyor mide bulantısı canim
Geçme değil de bir dinginlik oluyor tabii. İlk haftalarda günde 4-6 arası kusarken şu an günde 1-2 ya da hiç kusmuyorum. Ve restorana gidip yemek yiyebildim. Evdeki pişen kokular çok irrite etmemeye başladı. Ben 9. Haftamı bitirdim. Yavaş yavaş azalıyor demek ki. Ama sabahları kendim kendimi kusturuyorum biraz çünkü gece boyu safra üreten midemi boşaltma ihtiyacı hissediyorum. Öyle koşarak öğürerek kusmuyorum artık.

Gunaydin arkadaslar, bu hafta bulantilarim basladi, ozellikle su haftasonu burnumdan geldi. Hep yatmak istiyorum, kalktigimda bulaniyor.. sabahlari da bulaniyor. Halsizim hicbisey yapmak istemiyorum. Canim hicbisey yemek istemiyor ama surekli aclik hissediyorum. Dengesiz yemeye basladim buyuzden.. bi de sanki hafif vucut sicakligimda var gibi hissediyorum. Ben usuttum mu, yoksa bunlar normal mi siz de yasiyor musunuz? Daha da artacak mi endiseliyim :(

Moralim birden bozuluyor birden kendimi iyi hissediyorum yeminle bi tuhaf oldum. Her şey batıyor bazen

Ben bu zamana kadar sadece 2 kez kustum. Sürekli bir mide bulantısı ve iştahsızlık var ama oda bu hafta biraz azalıyor gibi
Geçme değil de bir dinginlik oluyor tabii. İlk haftalarda günde 4-6 arası kusarken şu an günde 1-2 ya da hiç kusmuyorum. Ve restorana gidip yemek yiyebildim. Evdeki pişen kokular çok irrite etmemeye başladı. Ben 9. Haftamı bitirdim. Yavaş yavaş azalıyor demek ki. Ama sabahları kendim kendimi kusturuyorum biraz çünkü gece boyu safra üreten midemi boşaltma ihtiyacı hissediyorum. Öyle koşarak öğürerek kusmuyorum artık.

Görkem karmanın önerisi mi? Öyleyse adını yazar mısın? Ben aradım ama bulamadım söylediği yazıyı ya da videoyu

Benimde bugun khvaltida midem bulandi lavobaya gittim çıkardım sonrada elim ayagim titredi kalbim carpinti yapti tansiyonum dusmus buyuk tansiyonum 7 olmus hala da halsizliklik var ustumde

Kızlar ben sürekli bişeyler yıyerek buldum çözümü birde sade soda gercekten işe yarıyo karpuz yıyorum oda güzel. Ayrıca mantı gibi yogurtlu yagsız seyler tercıh edıyorum . Belki fikir olur dedım dun kahvaltı ettım oglen yedım aralarda bıseler atıstırdım akşamda yemek yedim gayet ıyıdım . Geçicek ıns bu gunlerimiz ay uyumuyo ay emmıyolara gelicez :) iyi pazarlar

Günaydın kızlar aranızda kalça ağrısı yaşayan var mı? Bende birkaç gündür acayip ağrıyor önceden kalçanın tam orta birleşim yeri ağrıyordu dün sağ bacağıma da vurmaya başladı zor yürüyorum.

Günaydın kızlar aranızda kalça ağrısı yaşayan var mı? Bende birkaç gündür acayip ağrıyor önceden kalçanın tam orta birleşim yeri ağrıyordu dün sağ bacağıma da vurmaya başladı zor yürüyorum.
Benim de dün gece ağrıyordu. Sol kalçama vuruyordu bel ağrım. Sanırım haftalar ilerledikçe bu ağrılar başlıyor.

Benim de dün gece ağrıyordu. Sol kalçama vuruyordu bel ağrım. Sanırım haftalar ilerledikçe bu ağrılar başlıyor.
Internetten baktım da 2. 3. Trimesterde başlıyor yazıyor 13. Hafta falan başlaması lazimken bende 10. Hafta başladı ve baya şiddetli. Kalça kırığına yolaçabilir falan da yazıyor bilemedim korktum biraz doğrusu.

aynen benim de sağ kalçam çok kötü ağrıyor. sebebi nedir acaba? her gün de yürüyorum hareketsiz de değilim ama bilemedim. bıçak gibi saplanıyor bazen.

Valla ne cok deetliyiz kizlar hee bi yerde okumustym hamilelik hsstalik degildir diye biz baya komalik haasta olduk iyi gunleeimiz kizlar bebisler dogsun bak daha bize neler etcekler

aynen benim de sağ kalçam çok kötü ağrıyor. sebebi nedir acaba? her gün de yürüyorum hareketsiz de değilim ama bilemedim. bıçak gibi saplanıyor bazen.
Ben internetten biraz araştırdım vitamin eksikligi ve yanlış uyku pozisyonu sebep olabiliyormuş. Bende d vitamini eksik çıkmıştı bu aralar da tam düzgün beslenemedim diğer vitaminlerim de eksilmiş olabilir belki ondandır diye düşünüyorum. Oneri olarak uyku pozisyonunuzu değiştirdin kalsiyum içeren gıdalar tüketin ve hamile yastığı alın yazmışlar internette. Doktora gidince sorucam mutlaka.

Back