2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ay çok üşüyen biriyle karşılaştım sonunda bende çok üşüyorum titriyorum bir yorgan bir battaniye yatıyorum ve Peteğin dibinde koltuk var oraya geçip yatıyorum yine de titriyorum. Niye böyle ki?
Ayy bende kalerufer sonuna kadar açık ve battaniye ile oturuyorum

Ay çok üşüyen biriyle karşılaştım sonunda bende çok üşüyorum titriyorum bir yorgan bir battaniye yatıyorum ve Peteğin dibinde koltuk var oraya geçip yatıyorum yine de titriyorum. Niye böyle ki?
Hamilelikte olabiliyormuş üşüme. Oğlum da hiç üşüdüğümü bilmem. Şimdiyse mesela azönce lavaboya gittim gelip battaniyenin altına girinceye kadar dondum resmen. Eve gelene soruyorum ev mi soğuk diye :)

Bende varım kizlar geceleri sıtma tutuyo titriyom sabaha kadar gunduzde kisin bi tsortle gezen ben kalin polarimla geziyorum

Bende varım kizlar geceleri sıtma tutuyo titriyom sabaha kadar gunduzde kisin bi tsortle gezen ben kalin polarimla geziyorum
Aynen. Bütün kışı kısa kollu yazlıkla çıkaran ben şimdi kazak üzerine kazak giyiyorum. Üşümekten sürekli omuzlarım tutuluyor. Bu günler de geçecek inşallah.

canim samsunda hangi doktora gidiyorsun.oglumda gittigim doktor baska hastaneye gitmis.iyi bir doktor ariyorum.bayan olmasi tercihim.

Benimde aynı özellikle kediden ce çiğ etten uzak dur dedi
canim samsunda hangi doktora gidiyorsun.oglumda gittigim doktor baska hastaneye gitmis.iyi bir doktor ariyorum.bayan olmasi tercihim.
Canım daha önce sırmuştun karıştırdın galiba medikalden naziye hanıma gidiyorum

Bazı yerlerde arada bir kesilebilir yazıyor ama belkide çok takılmamak strese girmemek en dogrusudr
Aynen öyle dogru canim benim bazen 1 2 gun kadar kesiliyor tamam bitti ya da bir sorun var galiba derken ayni siddetle yeniden başlıyor

Benimde aynı özellikle kediden ce çiğ etten uzak dur dedi

Canım daha önce sırmuştun karıştırdın galiba medikalden naziye hanıma gidiyorum
evet seninle sohbet etmistik dogru canim.kafa kalmadiki.ne zamandir sorusturuyorum aslinda.tam bi doktora gidicem bi baskasi diyo yok o iyi degil bu soyle.kafam allak bullak oldu.riskli bi gebelik olmasa artik kim denk gelirse ona gidicemde.hayirlisi bakalim.

Allahım mide sorunları olan ve evde cocuğu birde uyuz kocası olan ve hatta çalışan hamilelere yardım etsin... Dün sinirimden ağladım artık... İşyerinde bi kaç dengesiz cokmu abartıyosun sanki dedi. Ki ben nerdeyse yeter artık Allahım bebeği aldırcam sonunda diye sitem ederken o kadar psikolojim bozulmuşken abarttığımı nasıl düşünürler birde eşimde dün, zaten uyuyosun sürekli diye cıkıştı bişeye kızarken sagolsun arada siteminide etti yarı ölü gibi işimi gücümü yapıp işten gelince kendimi zor yataga atıyorum ben ona sitem etmem gerekirken. Ahh Yarabbim annelik ne zor.. vallahi kanserli ya da benzeri hastalığı olup iyileşmeden sürekli aynı rahatsızlığı çekene Rabbim sabır versin... sabah sabah içinizi kararttım ama baska yazacak vaktim yok..

Allahım mide sorunları olan ve evde cocuğu birde uyuz kocası olan ve hatta çalışan hamilelere yardım etsin... Dün sinirimden ağladım artık... İşyerinde bi kaç dengesiz cokmu abartıyosun sanki dedi. Ki ben nerdeyse yeter artık Allahım bebeği aldırcam sonunda diye sitem ederken o kadar psikolojim bozulmuşken abarttığımı nasıl düşünürler birde eşimde dün, zaten uyuyosun sürekli diye cıkıştı bişeye kızarken sagolsun arada siteminide etti yarı ölü gibi işimi gücümü yapıp işten gelince kendimi zor yataga atıyorum ben ona sitem etmem gerekirken. Ahh Yarabbim annelik ne zor.. vallahi kanserli ya da benzeri hastalığı olup iyileşmeden sürekli aynı rahatsızlığı çekene Rabbim sabır versin... sabah sabah içinizi kararttım ama baska yazacak vaktim yok..

günaydın kızlaar nasılsınız, biz bugün doktora gidicez inşallah
bu üşüme sadece bende var sanıyodum kızlar bende çok üşüyorum ya, şu son 1 haftadır böyle oldum yoksa sürekli kısa kollu hatta çok kış olmadı istanbulda ama çalışıyorum diye kombiyi bile çalıştırmadım ben akşamlarıda okadar soğuk olmuyo vs. diye. ama bu aralar soba kur dese biri hemen gaza gelip kurcak vaziyetteyim

Allah yardımcın olsun valla canım, o uyuz koca tipi bende de var bende senden eksik sadece çocuk yok başka. bizimkinde laflar boy boy vallahi bilen arkadaşlar bilir ben pazar gününden bu yana sürekli ağladım sinirlerim bozulup. sadece dün toplayabildim kendimi ondada babamın evinde kaldım dün. eşim gececiydi diye. Allah islah etsin hepsini ne biliyim bizim gibi düşünsünler istiyoruz ama onların kafa ayrı dünyada

Günaydın kızlar bizde de bugün kontrol var inşallah güzel haberler alırım bugün her kontrolden mutsuz dönmekten yoruldum...
Bu arada o etraftaki insanı mutsuz eden insanlar hep var napalim Allah ıslah etsin onları biz kendimizi ve bebisimizle gecircegimiz güzel anları dusuncez öpüyorum hepinizi

kaç kez gittin ki kontrole canım sanki daha çok yeni gibi rabbim inşallah güzel haberlerle dönmeni nasip eder,darısı da bana olur inşallah

Canım benim seni çok iyi anlıyorum. Bu erkekler yaşadığımız durumdan bihaber. Çok saftirikler. Düşün bak ben se salı günü kanama geçirdim. Tuvaletten çıktım yüzüm sapsarı tabii. Eşime dedim kan geliyor. Demez mi “acaba hani regl tarihin ya, içerde kan fln birikmiştir o atılıyodur” gülsem mi ağlasam mı bilemedim adam hamilelikte regl tarihlerinde de vücudun kan yapıp atacağını fln zannedio .. dedim kalk kalk doktora gidiyoruz hamilelikte kan man gelmez. Sen takma kafana, ben de hergün aynı düşünceyle başlıyordum güne.. off aldırıcam artık bu bebeği ne hayatım kaldı ne neşem diye.. ta ki düne kadar.. dün yine kanamam geldiği için apar topar doktora gittik ve ultrasonda çok şükür sağlıklı olduğunu gördük ve sürprizz.. ellerini ayaklarını oynattı.. ama nasıl oynatmak.. kıpır kıpır resmen.. o cihaz karnımda dolaştıkça ellerini ayaklarını kıpır kıpır kaldırıp indirdi meleğim:)) dünden beridir o anı düşünüyorum ve daha iyiyim.. ha bulantım ekşimem hala şiddetle var. Hatta şimdi bi yeşil elma yedim de öyle toparladım. Ama 12. Haftada geçiyormuş canım sabret biraz daha

Allah korusun aldırmak nedir canım ya, düşünmeyin nolur öyle şeyler

günaydın. Bugün son kez bakıldı bebe yok. 1 doktor daha baktı yok. salı kürtaj olacağım. herkese mutlu sağlıklı hamilelik süreci diliyorum. sağ salim alın inşallah bebelerinizi. sevgiler
Ahh canım Allah sabir versin. Ne desem bos biliyorum. Inşallah bunları unutturan bi bebis geliverir hemen arkasından. Nolur çok yıpratma kendini. Duamizi edip hayirlisini dilemekten baska bi çaremiz yok.
Bak ben biraz ayrıntıya gireyim kendim hakkında. 10 senelik evliyim. Yaşım 36. Düsüklerim oldu, sonrasinda pihtilasma çıktı. Tamam sorun çözüldü derken bu sefer de Allah nasip etmedi. Asilama tedavileri yapıldı sonra en son tup bebek. Bu arada amh degerim de cok dusuk çıktı. Yani yumurta rezervim hızla azalıyordu. Ah bu testin sonucunu ogrendigimde dunyalar basima yikilmisti. Daha 33 yasindaydim ve yumurtalarim bitmek üzereydi anlatamam o duyguyu. Hatta tup bebek tedavisi sirasinda doktoruma " hocam çok endişeliyim yumurtalarım yaşlı inşallah tutunurlar saglikli ilerlerler" falan dedim her seferinde. O da "herşeyin bi zamanı var, 10 larca sağlıklı yumurta topladığımız kadınlarda bile bazen gebelik olusmayabiliyor, iyi düşün iyi olsun inşallah " derdi.
Malum dün ben de gittim doktora. 7+3 olmuştum hesaplara göre. Yatarken masaya "valla hocam hiç umudum yok embriyo gelişimini durdurdu sanirim" dedim. O da "bazen olabiliyor evet" derken bi bakti "e bunun kalbi atıyor" dedi. 15 gündür kese boş mu, yolk kesesi büyük mü, kalbi atacak mi derken, bak dile kolay, tam 10 yıl sonra Allah bu bebisi nasip etti bize. 6+1 lik cikti ölçümlerde. Tabi yolun cok başındayız, insallah dileyip isteyen herkes gibi ben de saglicakla kucagima alirim ama icimde hep bir korku. Hatta torch testlerinden cmv igg pozitif cikti, oyle olunca pazartesi cmv igm testi istedi, onun negatif cikmasi gerekmiş, yoksa bebise zarari olurmuş bu virüsün. Allah korusun gebeligi sonlandirabiliyorlarmis terslik olusa. Yani diyecegim şu ki; hersey Allahtan, hersey onun takdiri, O ol dedi mi herşey tastamam oluverir ama yine de çok yipratiyoruz kendimizi, suçlu arıyoruz dönüp dolaşıp kendimize saldiriyoruz. Allah yardımcımız olsun ne diyim. Dileyip isteyen herkese allah sağlıklı hayirli evlatlar nasip etsin.

Bende çok üşüyorum :) evde patikler hırkalar sıcak su torbalarıyla geziyorum elim ayağım buz gibi :)

Allah korusun aldırmak nedir canım ya, düşünmeyin nolur öyle şeyler
Gözümü açamıyordum canım. Sürekli bulantı, baş dönmesi, su içince bile kusma.. halsizlik.. bir de üzerine işe gitmek içşn hergün 180 km araç kullanıyordum. Gerçekten çekilmez hale gelmişti bir ara. İnsan veryansın ediyor o yüzden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…