- 21 Kasım 2016
- 3.677
- 5.249
Çok şükür cnm bnde iyiyim amin çok teşekkür ederim inşallah sağ salim doğum yapabilirim kızım çok zorluyor beni. Üç yaş sendromu bu zamana kadar yaşadığımız en zoru ve ağırı sanırım Allah hepimize yardım etsin bende cinnetlik durumdayım tuvalet eğitimini tamamlamıştık ama bu süreçte inadına tutuyor tuvaletini ve en son tutamayıp bulunduğu yere yapıyor anlatıyorum kızıyorum yok inadına yaptığı o kadar belli ki delircem herşeye hayır demesini bir şekilde çözüyorum ama bunu çözemedim bakalım nasıl atlatacağız önce Allah evlatlarimiza sağlık sonra da bize sabır versin. Ben kızım için ikinci çocuğu istedim yoksa asla yapmazdım çok arkadaş istiyor bu pandemi de çok zorlandık hepimiz inşallah kreş seninkine iyi gelir sende rahat edersin birazBiz iyiyiz canım sen nasılsın :)
Bebişin hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Valla bizim sendromlar felaket artk ruh sağlığım ciddi ciddi bozuldu. Sürekli ağlamalar, suyu dahi ben hariç kimseden içmemeler, tuvalet eğitimi sıcaklar derken artık saçımı başımı yolasım geliyo. Kreşle görüştüm hafta da 3 gün vermeyi düşünüyorum önümüzdeki hafta 3 gün deneme yapıcaz inşallah oraya uyum sağlar da bende biraz nefes alırım.
sırf Yusuf Ege yüzünden 2. Çocuk fikrinden fazlasıyla uzaklaştım. Eşim zaten pek 2. Çocuk taraftarı değildi artık bende hem ülkemizin durumu hemde Egenin üstüne 2. Bi çocuğu kaldırabileceğimi düşünmediğim için en az 2 yıl kardeş düşünmüyorum asla
Çok geçmiş olsun canım.
benim göğüslerim de ufaktı zaten bide emzirmeden sonra iyice bi çirkin sönmüş balon gibi oldular. Utanıyorum göğüslerimden resmen. Bende istiyorum ameliyatı ama biraz daha zaman geçsin belki kardeş gelirse sonrasında yaptırırım diyodum ama fiyatların bu kdar yüksek olabileceğini hiç düşünmemiştim