2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Benim kizim da inanilmaz cok ve sık emiyor. Nasil biraktirdiniz. Meme dediginde oyalayamiyorum haykiriyor cocuk adeta meme diye. Emmeden susmuyor

Kizlar artik cildiricam. Memeden baska bisry yemiyor verdigimi geri cikariyo. Artik tukendim resmen. Cok sinirlendim cok bagirdim tutamadim artik kendini oda agladi bende agladim hala da agliyorum. Kahvalti da yarim omleti zor yedirdim

Benim kizim da inanilmaz cok ve sık emiyor. Nasil biraktirdiniz. Meme dediginde oyalayamiyorum haykiriyor cocuk adeta meme diye. Emmeden susmuyor
Canim Allah kolaylık versin biz ananeye gittik bu süreçte yanında birileri olmalı sanırım çünkü zordu gerçekten hiç bırakma umudum yoktu ilk önce azaltmaya çalıştık oturup defalarca konuştum istedikçe başka şeyler lakin olmadı salça sürdüm ruj sürdüm siyah kalem o an ne varsa ozaman istemedi kapat anne demeye başladı sabahları tamamen bıraktı geceleri ama çılgınca ağlamalar çok uykulu ise arada verdim başedemedim durumla en son gece sarımsak sürdüm ve 2 gun sonra bıraktık tamamen şimdi gördükçe anne meme çok cici çok güzel ama emmek istemem diyor açıkçası daha medeni bir biraktirma yolu olsun isterdim ama olmadı canm böyle bıraktık meme diye ağlıyordu gece gündüz tek mutluluk kaynağı olmuştu resmen çok şükür Allah kolaylık versin inşallah zorlanmazsiniz

Bende cok istiyorum azaltarak birakmayi ama mumkun degil. Sevindim adiniza atlatmissiniz oyle boyle :) masallah ne kadar guzel konuşuyor bebeginiz. Baya uzun cumleler kurabiliyo cok iyi

Merhaba arkadaşlar. Benim oğlum anca 5-6 kelime konuşuyor ve hayvan sesleri taklit edebiliyor. Benimle ayni durumda olan var mı ? Anlamasi çok iyi. Ve ondan istediklerimi yapiyor. Renkleri biliyor. Ama konuşmasi pek parlak sayilmaz. Ornegin ; ördek yerine ödee , gel yerine del, kek yerine keee diyor

kızlar emzirmeyi bırakanlar var galiba nasıl bıraktınız. Ekim sonu bende bırakmayı düşünüyorum ama nasil yapacagim konusunda hiç bir fikrim yok.

caim bizimki okadar da konusmuyor her tonda her vurguda anneee diyo arada baba diyor iyimisin deyince iyiyim diyor okadar. kendi kendine konuşuyor biseyler bildigin cumle kuruyor ve onaylatmak icin sonuna mı mi ekliyor ama ne dediğini hic anlamiyoruz ha birde horoz sesi cikariyor. ben sarki soyleyonce arkamdan sarkiyi mırıldanıyor.

Erkek mi senin çocuğun da ?

Herkeze merhaba biz 20 aylik olduk uyku egitimi vermedim hiç normalde en geç akşam 9 da uyur sabah 7 de uyanırdı ama son bi haftadır akşam 5 de uyuyor sabah 6 da kalkıyor öğle uykusu iki saat uyuyor bana biraz fazla gibi geldi acaba endişe etmelimiyim sizce

Merhabalar bizde aynı durumdayız sanki yeni başlıyor konuşmaya gibi anne hala yok baba dede bebe balığa balı herşey yarım yamalak ama dediğin gibi anlaması çok iyi renkleri hayvanları sebze meyveleri çok iyi biliyor çok güzel kalem tutuyor karalama yapıyor ama konuşma yok denecek kadar önceden üzülüyordum ama çok araştırdım her çocuğun becerisi farklı oluyor elbet konuşacaklar

Her çocuk ne kadar farklı benim kızım biraz daha fazla kelime söylüyor ama renkleri hala bilmiyor. Zaten anneee deyip her istediğini anlatınca konuşmasına gerek kalmıyor galiba ilk zamanlar kartları çok gösterdim hayvan eşya vs falan olanlardan şimdi ilgisini çekmiyor sabit durmadığı için illa hareket halinde olacak. 5 dk oturursa iyi.

Selam kızlar uzun zamandır giremedim nasılsınız ? Dün deri testi yaptırdık süt alerjimiz çok yüksek derecede devam ediyor biraz da olsa azaldı diye düşünmüştüm denemeye bile çok uzağız dedi doktorumuz 6 Ay sonra tekrar deri testi yapalım dedi neocate junior mama yazdı vanilyalı tadı mükemmel ama ne yaptıysam içiremedim hiç mama içmedi şimdiye kadar 18 aylıkken de emmeyi bıraktı kalsiyum alamıyoruz desem yeri çok üzülüyorum ama bişe yapamıyorum (( gelişemeyecek diye korkuyorum boyu 86 fln sanırım 11.7 fln kilosu da sizler ne durumdasınız ?

11 saat uyuması normalmiş ama biraz erkenciymiş ufaklıkçok şanslısın ben uyku eğitimi konusunda kararsızım iyi bir uzman bulmam lazım bazı olumsuzluklara yol açabiliyormuş işinin ehli olmayanlar. Bu anlattıklarına keşke benim çocuğumda böyle uyusa diyecek çok anne vardır. En başta ben

Benim kızım hala 10kg olmadı. Alerjisi yok çok şükür ama peynir yemez yoğurt desen 1 kaşık süt sever ama önermiyor doktor arada çok az veriyorum. Kalsiyum için özellikle susam badem kuruyemişleri öneriyorlar susamda kalsiyum çok yüksek araştı istersen ama yerli bul onlar marketlerde satılanlardan çok daha büyük

kızlar emzirmeyi bırakanlar var galiba nasıl bıraktınız. Ekim sonu bende bırakmayı düşünüyorum ama nasil yapacagim konusunda hiç bir fikrim yok.

Önce 2 ye düşürdüm
Sonra da kızım artık büyüdün annenin de göğsü acıyor artık burdan süt içmek bitti ama biberonla mama içebilirsin dedim. O da tamam dedi. Sonra son bi kere emzirirken bunu tekrarladım.
İlk gece 2 kere uyanıp ağladı sonraki günler ağlamadı onun yerine su içip yattı.

Benimki 8.9 kg
Doktor olsun dedi 2 yaşında tahlillerine bakarız dedi. Ben de artık takmıyorum. Ufak tefek bişey benim gibi.

Kuruyemişe de alerjimiz var canım maalesef geçen hafta ilk kez simit verdim bişe yapmadı gibi susam deneyeceğim bakalım en Kısa zamanda teşekkürler

Benimki 8.9 kg
Doktor olsun dedi 2 yaşında tahlillerine bakarız dedi. Ben de artık takmıyorum. Ufak tefek bişey benim gibi.
1 yaşına kadar kilosu çok iyiydi ama bir yıldır neredeyse aynı kiloda. İlk önce dişler sonra yürüme iştahsızlık sonuç bu. Sağlıklı olsun gelişimi iyi olsun zayıf olsun sorun yok. Pandemiden dolayı 2yaş kontrolüne gidemeyiz herhalde

Evet çok erken kalkıyoruz :) normalmi endişe etmiştim çok teşekkür ederim cevap için :) uyanık olduğunda uyuduğu saatlerin acısını fazlasıyla cikarabiliyor kendisi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…