Kontrole gidince sorabilirsin ama çok yakın zamanda yapılmış ama her doktorun görüşü farklı bizimki sadece 1yaşında istediBizden doktorumuz istemedi kontrolde dha once 9 ay da yapilmisti saglik ocaginda kndi doktorumuzda 6 ay da yapmisti sormalimiyim acaba
Bu arada konu sahibiEmira SY nerde?
Yürümeye başladı mı? Allah kolaylık versinBurdayım canımm iş güç iki çocuğun peşinde günler geçiyor. Hele bir de yusuf ayaklanınca işler iki katına çıktısiz nasılsınız nasıl geçiyor günler
Yürümeye başladı mı? Allah kolaylık versin
Anladım canım bian önce bi çözüm bulursun inşallahIstanbul Maltepede oturuyorum. Ben ise başlayalı 8 ay oldu zaten karşı komşum bakıyordu 6 ay bakti sonra yarim gün temizlik işine gidicem tüm gun bakamam deyip birakti. Apar topar memleketten gorumcemi getirttik 2 aydır o bakiyor ve 2 aydır da bakıcı arıyorum bulamadım. Eve gelip bakmak istemiyorlar bende küçücük çocuğu başkasının evine verip baktırmak istemiyorum devir kötü nasıl güvenicem. Karşı komsu da kendi evinde bakiyordu ama onu en azindan tanıyordum.
Anladım canım bakalım bizim dr isteyecekmiTiroid böbrek karaciğer hemogram alerji değerlerine bakmışlar
He alıştırma bıraktırma anlamında sorduysan hiç bi fikrim yok canım. Ama bundan sonra alışsalarda bi sıkıntı olurmu bilmem. Zaten öyle sürekli ağızlarında gezmezler biberonla. Pipetli suluklara alışırsa o da iyi olur benimki ondanda içmiyo.Haklısın canım deneyeceğim, biberona tekrar alıştırmak mantıksız olur mu diye sormak istedim sizlere de, bu aşamadan sonra bıraktırma açısından. Çok teşekkür ederim bu arada cevabın için.
İşte hormonlarla ineğin süt verme süresi uzatılıyor gerek yok falan dedi. İlla içecek zaten de bana kafa karışıklığı kalmış oldu sorarak.
Ozaman böyle olursa mandanınki kuzunun keçininki hep kendi yavrusuna olur. İnek peynir kefir vs vs vermememiz gerekir. Yani ben kendimi bilene kadr biberonla süt içtim hala bile 1 2 lt süt istersem içerim günde soğuk sıcak sade vs bi sorun olmadı bende tüm değerlerim normal. O yüzden oğlumda içsin sevsin çok istiyorumBu inek sütü muhabbeti gerçekten çok kafa karıştırıcı Çünkü bazı Doktorlar bütün inek sütünden yapılan ürünleri kullanmayın diyorlar peynir yoğurt aklınıza gelebilecek bütün girdiği her şeyden uzak durun diyorlar. keçi sütü ya da koyun sütü alabiliyorsanız onu kullanabilirsiniz her canlının sütü kendi yavrusuna diyorlar
Zilliye bak sen. Yerim o parmagi ama. Esim de gorunme diyor ama, herseyde bana,seslenip soruyo gel de görünme. Brni gorunce hemen iiihhhh ihhhh diyo benimki de. Yada emm diyor. Yuruyen bir ayakli memeyim onun icin.
Biz 1 yas kontroune gittik ama sadece asi yapti doktorumuz. Kani onumu,d3ki ay alicak, agir olmasin asiyla beraber canini yskmayalim dedi.ilk kez 9. Ayda almışlardı kani, damar yolunu cok zor buldular. Onumuzdeki ay patmaktan alin dicem bakalim. Gerci her turlu inletir bizimki ortaligi ama neyse. Bu aralar tirnaklarini bile kestirmiyor sipa. Canı istemedikce ellletmiyor kendini
Doğduğundan beridir yiyip içiyorum zaten yoksa fırsat olmuyo ki.
he bigün Allah muhafaza o sıcak içmeye hasret kaldığım ılık çay kafasından aşağı dökülecek o ayrı
@Ataayemi zeynepyu sen nasılsın canım yine buralardasın ama hiç sesin çıkmıyor
En zor kısmı boncuk boncuk dökülen göz yaşları. Elini de çekmeye çalışacak inşallah hemen biter
Bizimde diğer hafta menenjit aşımız var. Sanırım o zaman kan alınır tahlil yapılır bize de
İnşallah kolay anlatırsınız 4 tüp kan alındı. Bexsero son dozla nimenrix kaldı bizimde
İnşallah kolay anlatırsınız 4 tüp kan alındı. Bexsero son dozla nimenrix kaldı bizimde
Ahh onu insan icinde de yapiyor, ne yapacagimi sasiriyorum. Saglikli sihhatli olsunlar da omrum feda onun nazinaHaha hepsi oyle tsortun yakasindan tutup aciyolar
Kim bakiyor bu kan tahlilletine bize bakilmadi
Haklısın canım deneyeceğim, biberona tekrar alıştırmak mantıksız olur mu diye sormak istedim sizlere de, bu aşamadan sonra bıraktırma açısından. Çok teşekkür ederim bu arada cevabın için.
İşte hormonlarla ineğin süt verme süresi uzatılıyor gerek yok falan dedi. İlla içecek zaten de bana kafa karışıklığı kalmış oldu sorarak.
Ahh onu insan icinde de yapiyor, ne yapacagimi sasiriyorum. Saglikli sihhatli olsunlar da omrum feda onun nazina
Zaten o kadar mını mını konuşuyoduki, kendi içine anlatır gibi. Öyle anladım eskisi gibi değil falan dedi de şimdi ne eskisi gibi ki...He alıştırma bıraktırma anlamında sorduysan hiç bi fikrim yok canım. Ama bundan sonra alışsalarda bi sıkıntı olurmu bilmem. Zaten öyle sürekli ağızlarında gezmezler biberonla. Pipetli suluklara alışırsa o da iyi olur benimki ondanda içmiyo.
İneğin süt verme süresinin hormonla uzatıldığnı ilk defa senden duydum kuzum. Amcaların bizim falan hep ineklerimix vardı ama hiç bilmem böyle bişey verdiğimizi
Canım bende başından beri emziriyorum ama inek sütü de ver dedi doktor şaşırdım ne yapacağımıSut bende vermedim ama tabi icinde sut olan pismis seyler yiyor yada corbanin icinde yedi. Emzirdigim icin vermedim aslinda. Genelde inek sutunu mama kullananlar dha cok iciyor sanirim gordugum kadariyla . Inek sutu verip mamayi biraktiriyolar bi dene istersen belki de sevmez
Tabi saglam cocuk takibi yapan doktorumuz war bugun 1 yas kontrilumuz ve asimiz wardi hic tahlilden bahsetmedi ve yapmadı kan ilacini biz kesintisiz kullandik depolari iyiydi ama yinede kullandirdi doktorumuz artk gerek yok kesioruz dediDogdugundan beri gittigin doktorun varsa bi sor ona. Rutin bisey aslinda 1 yasta kan degerlerine b12 ve d ye ayrica depolara idrara bakiliyor. Ben kan ilacina devam edeyimmi diye sordugumda doktor bakalim degerlere demisti