2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Konu ilr alakasiz ama ortam ve insan yabancilamayan bebekse diyince yarama tuz bastınız kizim hic kimseyi yabancilamio benden ayri kalabilio ve bu durum bnm cok canimi yakıo sacma ama soylemek istedim

bizimki de yaslilari yabanciliyo anneannem ve kuzenlerim geldi gormeye kuzenleri sevdi anneannem kucagina aldigi an yirtti kendini. Kadin yazik ben bisey yapmadim fln dedi bisey yaptgini dusundugumu sandi cirkeflige vuruyo artik zilli. Biri eve gelince basta yabanciliyo dokunmayin diyorum 10 15dk sonra alisip kur yapiyo cok komikler yaaa bence uzulme buyudukce cok degisiyolar

Cok sanslisin bende biri alsa baksa gitse de az kafa dinlesem diyorum. Annem bazen alip markete fln gidiyolardi hic sesi cikmiyo dedi. Gecen kardesimle annem geldi dogumgunu kutlamasi icin siz cocuk bakin ben sinemaya gitcem dedim. Uyudu,uyandi, emzirdim, corba yaptim, ciktim evden. En uzun film hangisiyse ona gittim resmen nefes aldim yaa ozlemisim cocuksuz hayati. Desarj olup geldim cok iyi geldi valla

Ay cok guldum. Bence donem donem cocuklarda durulma gerileme olup sonra bir sicrama yasaniyor. Bizde de ayni durum var cunku

Yuhh yaa. Niyet kotu olunca insanin gozune cok batiyo. Bnm annemde kv de bazen agizlarindan annecim fln diyo kaciriyolar ama yani kendilerine anne desin diye degil. Ne kadar bozuk bi dusunce yaa

Kızlar merhaba, uzun bir aradan sonra yazmak nasip oldu. bebişlerimiz ha doğdu ha doğacak derken 1. yaşlarını görmek nasip oldu çok şükür. Şimdi 2. bebeğime hamileyim. süreç benim için yeniden başladı. beni en çok yoran yıpratan şey mide bulantılarım. hayattan soyutlanmış durumdayım. ilk bebeğim ters olduğu için sezeryan oldu ama bunu nasipse ssvd yani normal yapmak istiyorum.. Rabbim hayırlısını nasip etsin. varmı aramızda benim gibi süprizleri olan...

Gözünaydın canım! Sağlık sıhhatle kucağına al inşallah.

Ne güzel yapmışsın ya, çok iyi gelmiştir eminim

Yuhh yaa. Niyet kotu olunca insanin gozune cok batiyo. Bnm annemde kv de bazen agizlarindan annecim fln diyo kaciriyolar ama yani kendilerine anne desin diye degil. Ne kadar bozuk bi dusunce yaa
Benimkinin niyeti hep bozuk zaten, gram sevmiyorum her hareketi batıyo artık gözüme. Eşime de artık herşeyi söylüyorum içime attım attım bişey frketmedi birazda onlar dertlensin. Olabilir insanlık hali ağızlarından kaçabilir ama benimkisi kasıtlı olarak yapıyo. Geçenlerde kalabalık bi ortamdayız uykusu geldi egenin kucağımda ağlıyo, başını severek ağlama annecim şimdi uyuycaksın gidicez şimdi oğlum diyo. Ne alaka yani. Ya da oyun oynuyo çocuk emekleyip gidiyo gel annecim gitme oraya annecim deyip duruyo. Aman tenten anlatmakla bitmez benimki anlattıkça da sinir oluyorum
Oh maşallah canımm sağlıcakla kucağına al inşallah. İsteyerek mi oldu peki, bian önce biter inşallah bulantıların da.

Kuzum senin bu kayınvalide hamileliğinden beri sıkıntıdan başka bir şey vermiyor ya Hatırlıyorum o zaman da anlattıklarını. Neyseki artık sen de eşine söylüyormuşsun , içine at at nereye kadar. Ne alaka annecim diyor dimi ya? Ama bunu dert etme, oğlun nasılsa biliyor annesinin kim olduğunu. Aklı erince o da ne alaka babannem böyle diyor diyecek :)

Cidden pes. Dogursaymis bitane de kendi madem de iste. Kotu niyetliymis gercekten bosver sen diceni de icine atma. Insanlar tuhaf cidden

Tebrik ederim canım
Kaç haftalıksınız? Bulantıların geçer bir an evvel inşallah. Ssvd için 2-2,5 yıl olması gerek diye biliyordum, doktorun onayladı mı ssvdyi, süpermiş

Hayirli olsun saglicakla gelir insallah. Ssvd icin biraz yas araligi olmasi gerek diye biliyorum doktorunuz onayladi mi peki merak ettim

Tebrik ederim canım
Kaç haftalıksınız? Bulantıların geçer bir an evvel inşallah. Ssvd için 2-2,5 yıl olması gerek diye biliyordum, doktorun onayladı mı ssvdyi, süpermiş

Canım doğuma kadar adara 21 ay olmuş olacak bu sürede ssvd yapan çok kişi var ama tabi bu süreci konuşmak için henüz çok erken. şuan 8 haftalığız.. isteyerek oldu aslında eğer arayı biraz daha açarsam artık 2. bebeği istemeyeceğimi anladım. çünkü süreç gerçekten de cok zor hazır bu rutıne alışmışken ikisi birliktre büyüsün istedim.. inşallah hakkımızda hayırlı olur.

Hayirli olsun saglicakla gelir insallah. Ssvd icin biraz yas araligi olmasi gerek diye biliyorum doktorunuz onayladi mi peki merak ettim

Canım henüz doktor belirlemedim daha ssvd için araştırma içindeyım ssvd yapan çok kişi var 21-24 ay olup herşey yolunda giderse nıye olmasın ama tabi şuan için herşey çok erken.. mide bulantıları benim kabusum gibi dün dayanamayıp doktorun verdiği prilam diye ilacı aldım gece sabah ilk defa kusmadım ve şuan daha ıyıyım ama ilaç kullanmak hiç içime sinmiyor... inşallah bir zararı yoktur.

Horlama konusunda da ayniyiz desem
Artik esime dedim ki eti mi aldiriyosun burnunu mu aldiriyosun, yoksa ayri eve mi çıkarsın?!! Sonuc ameliyat gunu almis bugün, insallah cozum olur.
Yabancilamak konusunda brnim bebegimde de cok var, babasina bile gitmiyor illlallah ettim ama, gecenlerde arkadaslarla oteuduk biyerde biseyler yiyelim sohbet flan, oysa ki dogdugu gun dahil hep gordugu insanlardi 2 aya kadar, sanoye gitmedi kucaklarina basti yaygarayi. Babadina da gitmedi, arabasiba da oturmadi, mecburen kalktik ama hep brnim kucagimda. Sonuc sag bilegim iptal suan.

Lutfen boyle dusunme cnm, bak psikolojide baglanma sekilleri var, senin bebegin guvenli baglanma ya giriyor. Yani ozguveni yuksek bir bebek. Hem ne olursa olsun annesi sensin, bu gercegi kimse degistiremez, sen nasıl onun bitanesi ilk askisin. Hatta 5 yasina kadar da en buyuk kahramanisin en cok seni sevip en cok sana kiyamayacak.
Kendine vaktin kaliyor, sevin bence...

Doktor vermiş ilacı, zaten gebelik kategorisi a olan bir ilaç yani insana ve hayvana gebelikte zararsız...

İnşallah gönlüne göre olur, ssvd yaparsın canım. Doktor da çok önemli ssvd için, doğum anında hem anne hem bebeğin sağlık durumuna göre değerlendiriliyor sanırım. Sağlıkla kucağınıza alın da inşallah, en önemlisi o

Gozun aydin, insallah saglicakla gelir bu yavrun da. Bazen ben de s3nin gibi düşünüyorum, ara acildikca uzaklasiyorum 2. Bebek fikrinden. Zor bir surec hele brbekle, allah guc kuvvet saglik versin kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…