Bulanti olmasi veya olmamasinin saglikla bi alakasi oldugunu düsünmüyorum ki bulantiniz varsa saglikli gebeliktir diye veya bulantiniz yoksa saglikli gebesiniz diye bilimsel bir sey görmedim. Ben 10+4 gunlük gebeyim mide bulantim gogus hassasiyetim kasik agrim hic birseyim yok.Ama cok sukur bende bebegimde gayet saglikliyiz. Herkesin hamileligi farkli gecer. Allah hepimize bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.Ne alakası var? Asıl bulantı olursa sağlıklı gebelik derler. Bunun sağlıklı kadınlarla ne alakası var? Herkesin doktoru hastasına göre konuşuyor sanırım.
Hiç kötü düşünme canım her şey yoluna girecek inşallahbana da aynı şeyi söyledi canım..yazdığını görünce rahatladım..bize de kalp atışını duymayı nasip etsin Rabbim...14 nisanda randevumuz var..duanızı esirgemeyin kızlar...
ben 8+4 te gittim canim gordum iyiyfi o zanan bana 2 hafta sonra gel dedi bende saliya gidicem zaten randevu bulmakta zor aldim hemn olmazsa diyer hafta bidaga gideeim :)Benim 3 hafta oldu nerdeyse haftaya kadar ay olacak. Ayın 12 sine randevu aldım ama erken oluyor ikili test için 10 günlük kontrol sürecini de değerlendiririm diye düşündüm :))
Amin cnm.Allah razı olsun...inşlh hepimiz sağlıkla kucaklarız..Hiç kötü düşünme canım her şey yoluna girecek inşallah
Sen bilimsel tavsiye ver canım benim tavsiyem evde yat değil tabi ama başka doktorlara görünebilir. Hiç birimiz doktor değiliz zaten ama başımızdan geçeni yazıyoruz. Çok yakın bir akrabama doktor hemen aldır dedi. Aldırmazsan zehirlemişsin dedi. Bir kaç hafta sonra tekrar gittiğinde bu canlanmış dedi. Aldırsa ne olacaktı? Her neyse arkadaşlar kimseyi kırmak kızdırmak değil niyetim. Umarım iyi haberler alırsınızAypastam bu nasıl bir tavsiye? Siz doktordan daha mı iyi biliyorsunuz? Kendi düşmesin beklese 12-16 haftaya kadar bekleyecek. Ve acı çekecek. Doktorlar ne yazık ki baştan kesenin şeklinden yerleşim yerinden gebelik içi oluşumlardan ve hatta yolk sac ın iç renginden bile gebeliğin sağlıklı olup olmadığını anlıyorlar. Gebelik haftası büyüdükçe yapılan kürtajın riski artıyor. Belki sizin bekle canım aldırma yazısından sonra aldırmayıp 12 haftada düşğk yapacak ama yapışıklık olup bi daha hamile kalamayacak. Lütfen bilim dışı ve uzmanı olmadığımız alanlarda tavsiyeler vermeyelim.
İkili testin güvenilirliği düşük diye pek yaptırmak istemiyorlar ama ben yaptırcam.Merhaba kizlar giremiyodum uzun suredir.bugun dra gittik 8.haftadayim cok sukur kalp atisini duyduk.sadece ar
Ada kahverengi leke gelmisti ama ara ara onu soleydim o arada biraz kararti var eski bi kanama olabilir dedi ve progestron basladi.ne olur ne olmaz diye ilk gebeliligimde kullanmistim.suan her sey normal dedi 1 ay sonrasina randevu verdi.12 haftaya denk geliyor 2 test icin gelince konusal8m dedi anladigim israr etmedi ama ben yaptiricam galiba
Onun durumu senşn akrabanla aynı değil ne yazık ki! Biz de haftalardır güzel haberini duymak İçin giriyoruz ama durumu farklı. Başka doktora da mutlaka gitmiştir diye düşünüyorum.Sen bilimsel tavsiye ver canım benim tavsiyem evde yat değil tabi ama başka doktorlara görünebilir. Hiç birimiz doktor değiliz zaten ama başımızdan geçeni yazıyoruz. Çok yakın bir akrabama doktor hemen aldır dedi. Aldırmazsan zehirlemişsin dedi. Bir kaç hafta sonra tekrar gittiğinde bu canlanmış dedi. Aldırsa ne olacaktı? Her neyse arkadaşlar kimseyi kırmak kızdırmak değil niyetim. Umarım iyi haberler alırsınız
Ne diyelim hayırlısı o zamanOnun durumu senşn akrabanla aynı değil ne yazık ki! Biz de haftalardır güzel haberini duymak İçin giriyoruz ama durumu farklı. Başka doktora da mutlaka gitmiştir diye düşünüyorum.
İnşallah canım benim Allah kucağımıza almayı nasip etsinValla ben bekledim çok şükür şu an bi sıkıntım yok geçen cumartesi dıydyuk kalp atışını. İyi düşün iyi olacak inşallah
Canım ya kıyamam ben geldim anneme dayanamadım çok kötüyüm benim oğlumda 20 aylık. Çok zor oldu yolculuk hazırlanmak seni çok iyi anlıyorumbnde kotuyum malesef ilkinkide ki gibi değilim tabi 9 ay kusmus hastanelerde yatmıs sabahlı akşamlı kılolarca serum yemıs kolumda delık acıcak yer kalmamıstı ustelık her akşam acildeydık. Dun ıkı bardak su ıctım bıle ısteye olcakları bıle bıle ama napıyım susadım ıyce ıcemıyorum gozum dusuyo gece kalkıp kustum dusun . 16 aylık oğlum kuzum. Mayısta anneme gidicem bende keske yakın olsaydı ama uzakta malesef yolculuk bile gozumde buyuyo suan valız hazırlama vs halsız aptal bi haldeym. Yemediğim zaman faciaları oynuyorum yersem sureklı ıyı ıyıde akşama kadar be yicem ikide bi ben tek basıma bıde kalkmaya halım olmuyo ee yat yat sonra bulantılar artıyo . Annemde en azından hazırlayan olurda yerım diyye dusunuyorum . Zaten onume yemek gelsede zorla yıyorum.. anlamıyorum bu hıc kusmayanları bız neden ole deılız fark ne merak edıyorum. Gerci bu halımede sukur edıyorum artık zira önceki sene bu zamanlarda evde yatıyor gunde 10 kez en kusuyo sefil bi halde 2 haftada 10 kg vermış bi durumdaydım off içimi doktum 9 ay bıtsın lutfennnnnnn
doktorunuz normal hayatınıza devam edebilirsiniz dediyse asker arkadaşı olmanıza gerek yokkızlar ilk haftalarda eşinizle birlikteliğiniz ne durumda
asker arkadaşı gibi mi yoksa normal devam mı ediyosunuz :)
ben bi karar veremedim de size danışayım istedim
progestanı ne kadar kullandın canım?banada tedbir amaçlı verdi..bundan önce bir düşüğüm olmuştu..riske atmayalım diye..haftada bir iğnem var...Merhaba kizlar giremiyodum uzun suredir.bugun dra gittik 8.haftadayim cok sukur kalp atisini duyduk.sadece ar
Ada kahverengi leke gelmisti ama ara ara onu soleydim o arada biraz kararti var eski bi kanama olabilir dedi ve progestron basladi.ne olur ne olmaz diye ilk gebeliligimde kullanmistim.suan her sey normal dedi 1 ay sonrasina randevu verdi.12 haftaya denk geliyor 2 test icin gelince konusal8m dedi anladigim israr etmedi ama ben yaptiricam galiba
Ikili test zamanı gelmedi ki daha. 11.Hafta (11+0 da) yapılıyor en erken. Kasım anneleri arasında da o haftaya gelen yok henüz. Ben ayın 20 sine randevu aldım test için.ikili test yaptırabilen var mı aranızda.
yürekten aminnnnnnnnnnnnnnnnİnşallah canım benim Allah kucağımıza almayı nasip etsin
Çok doğru söylüyorsun canım banada doktor kürtaj dedi milyonda bir bebek oluşma şansı yok zehirler diyip beni kürtaja zorladı bunlar kasap zaten doktor değil ben bekliyorum zehirlenmedim çok şükürSen bilimsel tavsiye ver canım benim tavsiyem evde yat değil tabi ama başka doktorlara görünebilir. Hiç birimiz doktor değiliz zaten ama başımızdan geçeni yazıyoruz. Çok yakın bir akrabama doktor hemen aldır dedi. Aldırmazsan zehirlemişsin dedi. Bir kaç hafta sonra tekrar gittiğinde bu canlanmış dedi. Aldırsa ne olacaktı? Her neyse arkadaşlar kimseyi kırmak kızdırmak değil niyetim. Umarım iyi haberler alırsınız
kızlar ilk haftalarda eşinizle birlikteliğiniz ne durumda
asker arkadaşı gibi mi yoksa normal devam mı ediyosunuz :)
ben bi karar veremedim de size danışayım istedim
Benim bulantım var göğüslerin de hala hassas. Çok şükür doktor olumsuz bir şey söylemedi zate. Her şey yolunda inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?