2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Merhaba kizlar giremiyodum uzun suredir.bugun dra gittik 8.haftadayim cok sukur kalp atisini duyduk.sadece ar
Ada kahverengi leke gelmisti ama ara ara onu soleydim o arada biraz kararti var eski bi kanama olabilir dedi ve progestron basladi.ne olur ne olmaz diye ilk gebeliligimde kullanmistim.suan her sey normal dedi 1 ay sonrasina randevu verdi.12 haftaya denk geliyor 2 test icin gelince konusal8m dedi anladigim israr etmedi ama ben yaptiricam galiba

Ne alakası var? Asıl bulantı olursa sağlıklı gebelik derler. Bunun sağlıklı kadınlarla ne alakası var? Herkesin doktoru hastasına göre konuşuyor sanırım.
Bulanti olmasi veya olmamasinin saglikla bi alakasi oldugunu düsünmüyorum ki bulantiniz varsa saglikli gebeliktir diye veya bulantiniz yoksa saglikli gebesiniz diye bilimsel bir sey görmedim. Ben 10+4 gunlük gebeyim mide bulantim gogus hassasiyetim kasik agrim hic birseyim yok.Ama cok sukur bende bebegimde gayet saglikliyiz. Herkesin hamileligi farkli gecer. Allah hepimize bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.

Benim 3 hafta oldu nerdeyse haftaya kadar ay olacak. Ayın 12 sine randevu aldım ama erken oluyor ikili test için 10 günlük kontrol sürecini de değerlendiririm diye düşündüm :))
ben 8+4 te gittim canim gordum iyiyfi o zanan bana 2 hafta sonra gel dedi bende saliya gidicem zaten randevu bulmakta zor aldim hemn olmazsa diyer hafta bidaga gideeim :)

Sen bilimsel tavsiye ver canım benim tavsiyem evde yat değil tabi ama başka doktorlara görünebilir. Hiç birimiz doktor değiliz zaten ama başımızdan geçeni yazıyoruz. Çok yakın bir akrabama doktor hemen aldır dedi. Aldırmazsan zehirlemişsin dedi. Bir kaç hafta sonra tekrar gittiğinde bu canlanmış dedi. Aldırsa ne olacaktı? Her neyse arkadaşlar kimseyi kırmak kızdırmak değil niyetim. Umarım iyi haberler alırsınız

İkili testin güvenilirliği düşük diye pek yaptırmak istemiyorlar ama ben yaptırcam.

Onun durumu senşn akrabanla aynı değil ne yazık ki! Biz de haftalardır güzel haberini duymak İçin giriyoruz ama durumu farklı. Başka doktora da mutlaka gitmiştir diye düşünüyorum.

kızlar ilk haftalarda eşinizle birlikteliğiniz ne durumda
asker arkadaşı gibi mi yoksa normal devam mı ediyosunuz :)
ben bi karar veremedim de size danışayım istedim

Canım ya kıyamam ben geldim anneme dayanamadım çok kötüyüm benim oğlumda 20 aylık. Çok zor oldu yolculuk hazırlanmak seni çok iyi anlıyorum

doktorunuz normal hayatınıza devam edebilirsiniz dediyse asker arkadaşı olmanıza gerek yok ben gebiş olduğumu anlayana kadar 5 buçuk haftalıkmışım meğer ve hiç öyle asker arkadaşı olmadık doktora gittikten sonrada olmadıkk ama benim midem bulanmaya başladıkça istemedim adamı yanımda yöremde. en son kavga etmeden normal hayatımıza devam ediyoduk artık küslükten dolayı asker arkadaşıyız

progestanı ne kadar kullandın canım?banada tedbir amaçlı verdi..bundan önce bir düşüğüm olmuştu..riske atmayalım diye..haftada bir iğnem var...

Çok doğru söylüyorsun canım banada doktor kürtaj dedi milyonda bir bebek oluşma şansı yok zehirler diyip beni kürtaja zorladı bunlar kasap zaten doktor değil ben bekliyorum zehirlenmedim çok şükür

Bize ilk gebelikte doktor kalp atışı duyana kadar yasak demişti bunda demedi ama yine de dikkat ediyoruz canım. İlla asker arkadaşı olmaya gerek yok ilişki olmasa da yani anlarsın ya

Benim bulantım var göğüslerin de hala hassas. Çok şükür doktor olumsuz bir şey söylemedi zate. Her şey yolunda inşallah

Anladım. şundan dolayı sordum. Eğer bulantıların da yoksa . iyice emin olacaktım kendimle ilgili hamilelğimin devam etme ihtimaline.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…