canım bir başka dr. daha görüşünü al istersen belki bir şey değişmez ama en azından için rahatlar yada herşeyi değiştirecek güzel bir haber alırsın Allahın izniyle bu arada kanaman falan varmıhayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. ben anlamıyorum benim doktorum daha 6+5 de gelişmeyecek dedi. yarın için kürtaj dedii. sat ın neydi canım? bugun daha 7+o yarın kürtaja gidiyorum uarın.böyle yazılar okuyunca da acaba diyrum offff
canım bir başka dr. daha görüşünü al istersen belki bir şey değişmez ama en azından için rahatlar yada herşeyi değiştirecek güzel bir haber alırsın Allahın izniyle bu arada kanaman falan varmı
Çok teşekkürler iyi olmaya calışıyorum sen naptin?selam canım nasılsın?
Allah yardımcımız olsun hepimizin canım bazen bi dr. gözünden kaçıyor diğeri görüyor inşallah güzel bir haberle dönersin ama ne hissettiğini tahmin edebiliyorum hepimizin yüreği ağzında bu süreçlerde inşallah iyi olcak herşey ....okudukça kararım o yönde değişiyor gibi. hayır canım hiç kanmam olmadı. sadce ağrılarım oluyor. çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.
Amin canım çok teşekkür ederim, inşallah. yarın güzel bir haber alırsam yazarım.Allah yardımcımız olsun hepimizin canım bazen bi dr. gözünden kaçıyor diğeri görüyor inşallah güzel bir haberle dönersin ama ne hissettiğini tahmin edebiliyorum hepimizin yüreği ağzında bu süreçlerde inşallah iyi olcak herşey ....
Çok teşekkürler iyi olmaya calışıyorum sen naptin?
Bak bize umut olsun, kuzenimin esinin kardeşi de tüp bebek tedavisiyle çocuk sahibi olmuşlardı 3-4 sene once, bebek kendini 8. haftanın sonunda göstermiş. Hatta şimdi yine bebek bekliyorlarmis hem de kendiliğinden gelmiş bu bebis. Icimizi ferah tutalım...
Allahım inşallah yüzümüzü güldürecek . Evet yarın gidiyoruz yine. Aslında pazartesiye kalsın istiyorum ama kv ille de gidin diyor. Pit pit kalbini bi görsem, ah bi görsen...canım ne güzel ağzın bal yesin . İnşallah işte ben de 2 güdür bu tür şeyleri okudukça umutkanıyorum minik mminik. Ama diğer taraftan da beynim çok hazırlandı. ama bekleyeceğim galiba ben. önmüzdeki haftayı senin yarınmıydı kontrolün?
Allahım inşallah yüzümüzü güldürecek . Evet yarın gidiyoruz yine. Aslında pazartesiye kalsın istiyorum ama kv ille de gidin diyor. Pit pit kalbini bi görsem, ah bi görsen...
Amin insallah. 12 subatti. Transferim 1 martta olmuştu. Transfere göre yarın 7+3senin satın kaçtı kaç haftaydın? inşallah canım yüzümüz güşsün. yaın inşallah güzel haberle geliriz.
12 subat. Transferim 1 martta olmuştu. Transfere göre yarın 7+3
Bi umut işte.
Di mi geçmez :) Allahim insallah yarin guzel sonuçlar alalim hayırlısıyla. ..hadi hayırlı inşallah. benim de 11 şubat ama ultrasona göre ileri alındı. ben de yarın 7+1 olacağım. bugün geçmez :)
1 kilo falan aldım yani daha şimdidenKaç kilo aldın canım hamile kaldın kalalı
Canım ben 9 + 1 de gördüm. Normalde 7 de gittim. Kese çok küç0k dedi. Sonra 2 hafta sonra gittim. Her şey güzel olacak inşallah
İnşallah canım benimInşallah canım senin bebiş nazlıdır o yüzden öyle olmuştur.insallah sağlıklı ve hayırlı bir şekilde alırız onları kucaklarimiza
inşallah canım :)Di mi geçmez :) Allahim insallah yarin guzel sonuçlar alalim hayırlısıyla. ..
İzmirdeyim bende. Doktorun aynı benim doktorum gibi konuşmuş. Aynı doktor mu diye merak ettim.Rica ederim İstanbuldayım ben.
Organlar kese için yer açmaya başlıyormuş ondan sırt ve bel ağrısı oluyormuşBen iş yerinde sürekli oturduğum için çok ağrıyor eve gelip yatınca biraz da olsa rahatlıyorum. Sen doktora sordun mu peki neden olurmuş bu ağrı normalmiymis. Ben sormayı unuttum da....
Yok canım bekle. Kanamam yoksa aldırmahayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. ben anlamıyorum benim doktorum daha 6+5 de gelişmeyecek dedi. yarın için kürtaj dedii. sat ın neydi canım? bugun daha 7+o yarın kürtaja gidiyorum uarın.böyle yazılar okuyunca da acaba diyrum offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?