- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
ohh iyi bari :) ayy boşver canımm ya hiç takma bile kafanavalla kuzum benim kayınvalidemde aynısı ve aramızda 5 dk yürüme mesafesi var. işe başlarken hergün bende yersiniz bilmem ne derken işe başladım 1 kez yemeğe çağırmadı. üstüne üstlük bana yemeğe geldi defalarca. helali hoş olsun ama bebeği öğrendiğinden beridir bi kere iyi misin kötümüsün diye arayıp sormadı bile bende aramıyorum artık. oğlunu doldurup üstüme salıyo bide. belki bebişi duyunca pohpohlanırım falan dedim ama yok yerin dibine sokup sokup çıkardılar şu 2 haftada. bırak kimseden bişey bekleme. Allah islah etsin hepsini
iyiyim bende kuzum, bugün biraz sabh uyanınca kötü oldumda şimdi kahvaltı yaptık iş yerinde elimin ayağımın titremesi geçti
Amiin canım inşallahHerkese hayırlı günler...bende aranıza katıldım..Rabbim sağlıkla yavrularımızı kucaklamayı nasip etsin inşallah....
takmıyorum zaten kuzum böyle daha rahatım gidip gidip orda laf yiceğime evimde olanı yeyip olmayanı boşveriyorumohh iyi bari :) ayy boşver canımm ya hiç takma bile kafana
Sabahları ac karna kayısı kuruşu yiyorum o yüzden çok şükür kabızlık hiç çekmedim.zaten normalde de hiç kabus olmayan biriydim.sanirkm iş yerinde sürekli oturunca ağrıyor çünkü evde dinlenince ağrım olmuyor hiç.benim korkum bu ağrı yüzünden bebeğime bisey olmasın diyeKabizlik sikayetin var mi sık sık? Bagirsaklar iyi calismiyorsa bel agrisi yapabiliyor
Canım hamilelikte vücut direnci biraz düşüyor normal hasta olmak. 2 hafta once ben de grip oldum ballı ıhlamurla atlattım şükür.Merhaba kasım anneleri biz bugun fındığımızın kalp atışlarını duyduk herşey yolundaymış çok şükür ultrasonda 7+3 gözüktü benm hamile oldgmu öğrendiğimden beri hastalıklardab kurtulamadm canlar benim gibi olan varmı ilk bogaz enfeksiyonu sonra grip sımdide çok fena nezleyim bahar alerjim var
Günaydın canım allah şifa versin inşallah.hamileyken insan çok hassas oluyo bide hastasın.Yemek yapamıyomusun bulantıdan falanmı.Bende yemek yapmak istemiyorum hazır olsada yesem istiyorum.çok bulantım olmamasına rağmen.Rahatsızlığın için zencefil bal limon bire bir gelir kuzum.hem vücut direncinide arttırır varsa bulantın bastırır boğazınada çokk iyi gelir.Allah şifa versin.Günaydın, ben yataktan kalkamıyorum soğuk algınlığı eşimden bulaştı. Ballı süt, limonlu ıhlamur, pekmez vs hiç ise yaramadı. Napcam bilmiyorum. Evimde yemek de yiyemiyorum. Karşı dairede eltim var ama bildiği halde hiç teklif etmedi bı kase çorba bile. Eşim dışarıdan getiriyor o da bir yere kadar. Bulantım kusmak yok ama çok duygusal oldum ağlıyorum herşeye. Öyle karışık işte.
Hoşgeldin canım.Amin cümlemizle beraber inşallah.Herkese hayırlı günler...bende aranıza katıldım..Rabbim sağlıkla yavrularımızı kucaklamayı nasip etsin inşallah....
hoşbulduk canım..Allah razı olsun...Günaydın canım allah şifa versin inşallah.hamileyken insan çok hassas oluyo bide hastasın.Yemek yapamıyomusun bulantıdan falanmı.Bende yemek yapmak istemiyorum hazır olsada yesem istiyorum.çok bulantım olmamasına rağmen.Rahatsızlığın için zencefil bal limon bire bir gelir kuzum.hem vücut direncinide arttırır varsa bulantın bastırır boğazınada çokk iyi gelir.Allah şifa versin.
Hoşgeldin canım.Amin cümlemizle beraber inşallah.
güzel haberlerin olsun inşallah canım..hepimizinki katlanarak artsın..sağlıkla kucaklamak nasip olsun inşallah...Merhaba kızlar hasta anneler bol şifalar inşallah :) Bende sabah tekrar kan verdim değerim ne kadar katlandı merak ediyorum
çok teşekkür ederim canım benim de iki gün oldu ama şu an bi şey yok inşallah tekrarlamaz diye umut ediyorumMerhaba canım,
Benim ilk hamileliğim.. Eşimin dedesi ve benim dedemi peş peşe aniden kaybettik. Sonrasında hiç aklımda hamilelik düşüncesi yoktu..
Dedemin 40'ında kahverengi-pembe lekeler geldi ve acayip kasıklarım ağrıyordu.. Ha geldi ha gelecek derken tam 13 gün bu şekilde lekelendim.. Bir arkadaşım test yapsana tam adet olmamışsın dediğinde farkettim ki 6 haftalık hamileymişim..
Sonrasında tamamen durdu lekelenme ama dediğim gibi 13 gün sürdü.. Demem o ki moralini yüksek tut, inşallah bebişinde sana tutunmuş olsun,
Sevgiler
Yolk sac yazmissiniz ama o ne acaba.ben doktora gittim bebeği ve kalp atışını gördük ama doktorum yolk sac ile ilgili bisey demedi banaAynen benimde sat 7 subat
Canım ben 6+5 de gittim yolk kesesi ve minnacık bebek vardı hatta kalbinin attığını gördük ama duyamadık. 7+5de duydum kalbini. Herkeze aynı olmuyor canım bazen bebek geç görülebiliyormuş telaş yapma hemen inşallah görürsün gittiğinde. Rabbim sana bağışlasın meleğini
aynen öyle valla en güzeli :)Amiin canım inşallah
takmıyorum zaten kuzum böyle daha rahatım gidip gidip orda laf yiceğime evimde olanı yeyip olmayanı boşveriyorum
kızlar salatalık turşusu diye diye benimde canım çekmeye başladı ama, tuzlu olduğunu düşündükçe midem yanıyor
Teşekkür ederim canım amin inşallahgüzel haberlerin olsun inşallah canım..hepimizinki katlanarak artsın..sağlıkla kucaklamak nasip olsun inşallah...
Al benden de o kadarNe çok acikiyorum ya isyerinde hep ara ogun yapiyorum ya meyve ya kuruyemis birde ne yesem acaba diye dusunuyorum herseye aş eriyorum sanki
Ben haftaya yaptıracağımikili test yaptırabilen var mı aranızda.
Canım yolk sac "bebeğin eşi" denilen küçük bir kese bebeğin göbeğindeki kordon bu keseye bağlı ve oradan besleniyor tam bilimsel açıklama yapamam ama bildiklerim bunlarYolk sac yazmissiniz ama o ne acaba.ben doktora gittim bebeği ve kalp atışını gördük ama doktorum yolk sac ile ilgili bisey demedi bana
Ohhh bunu yazdın ya çok rahatladım canım bende yok zannetim doktor bisey demeyince çok sağol cevabın icinCanım yolk sac "bebeğin eşi" denilen küçük bir kese bebeğin göbeğindeki kordon bu keseye bağlı ve oradan besleniyor tam bilimsel açıklama yapamam ama bildiklerim bunlarzaten bebek varsa yolk sac vardır canım önce o oluşuyor çünkü sonra bebek oluşuyor
Bende çok acıkıyorum ya ne olacak kilolar bilmemNe çok acikiyorum ya isyerinde hep ara ogun yapiyorum ya meyve ya kuruyemis birde ne yesem acaba diye dusunuyorum herseye aş eriyorum sanki
Bence bi ara öğünde muz, diğerinde ceviz ve badem ye canım. Benimde yanımda badem ceviz var ama düşününce bile midem garip oluyo. Acıkınca elim ayağım titremese belki yemem bile sadece akşamları çok acıkıyorumNe çok acikiyorum ya isyerinde hep ara ogun yapiyorum ya meyve ya kuruyemis birde ne yesem acaba diye dusunuyorum herseye aş eriyorum sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?