2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
ohh iyi bari :) ayy boşver canımm ya hiç takma bile kafana

Herkese hayırlı günler...bende aranıza katıldım..Rabbim sağlıkla yavrularımızı kucaklamayı nasip etsin inşallah....
Amiin canım inşallah
ohh iyi bari :) ayy boşver canımm ya hiç takma bile kafana
takmıyorum zaten kuzum böyle daha rahatım gidip gidip orda laf yiceğime evimde olanı yeyip olmayanı boşveriyorum

kızlar salatalık turşusu diye diye benimde canım çekmeye başladı ama, tuzlu olduğunu düşündükçe midem yanıyor

Kabizlik sikayetin var mi sık sık? Bagirsaklar iyi calismiyorsa bel agrisi yapabiliyor
Sabahları ac karna kayısı kuruşu yiyorum o yüzden çok şükür kabızlık hiç çekmedim.zaten normalde de hiç kabus olmayan biriydim.sanirkm iş yerinde sürekli oturunca ağrıyor çünkü evde dinlenince ağrım olmuyor hiç.benim korkum bu ağrı yüzünden bebeğime bisey olmasın diye

Canım hamilelikte vücut direnci biraz düşüyor normal hasta olmak. 2 hafta once ben de grip oldum ballı ıhlamurla atlattım şükür.

Günaydın canım allah şifa versin inşallah.hamileyken insan çok hassas oluyo bide hastasın.Yemek yapamıyomusun bulantıdan falanmı.Bende yemek yapmak istemiyorum hazır olsada yesem istiyorum.çok bulantım olmamasına rağmen.Rahatsızlığın için zencefil bal limon bire bir gelir kuzum.hem vücut direncinide arttırır varsa bulantın bastırır boğazınada çokk iyi gelir.Allah şifa versin.

Herkese hayırlı günler...bende aranıza katıldım..Rabbim sağlıkla yavrularımızı kucaklamayı nasip etsin inşallah....
Hoşgeldin canım.Amin cümlemizle beraber inşallah.

hoşbulduk canım..Allah razı olsun...

çok teşekkür ederim canım benim de iki gün oldu ama şu an bi şey yok inşallah tekrarlamaz diye umut ediyorum
başın sağolsun senin de

Yolk sac yazmissiniz ama o ne acaba.ben doktora gittim bebeği ve kalp atışını gördük ama doktorum yolk sac ile ilgili bisey demedi bana

aynen öyle valla en güzeli :)

Yolk sac yazmissiniz ama o ne acaba.ben doktora gittim bebeği ve kalp atışını gördük ama doktorum yolk sac ile ilgili bisey demedi bana
Canım yolk sac "bebeğin eşi" denilen küçük bir kese bebeğin göbeğindeki kordon bu keseye bağlı ve oradan besleniyor tam bilimsel açıklama yapamam ama bildiklerim bunlar zaten bebek varsa yolk sac vardır canım önce o oluşuyor çünkü sonra bebek oluşuyor

Ohhh bunu yazdın ya çok rahatladım canım bende yok zannetim doktor bisey demeyince çok sağol cevabın icin

Ne çok acikiyorum ya isyerinde hep ara ogun yapiyorum ya meyve ya kuruyemis birde ne yesem acaba diye dusunuyorum herseye aş eriyorum sanki
Bence bi ara öğünde muz, diğerinde ceviz ve badem ye canım. Benimde yanımda badem ceviz var ama düşününce bile midem garip oluyo. Acıkınca elim ayağım titremese belki yemem bile sadece akşamları çok acıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…