- 17 Mart 2018
- 132
- 111
- 18
Sağol canım aynen öyle, her anı mucizelerle dolu, o elimize alamadığımız minicik kalp ve onun sahibi bizim hayatta ki en büyük aşkımız olacak, ellerini tutacağız bir gün inş, mucize dedikleri bu olmalı, biz 9 yıl bekledik bu minnakı Rabbime şükürler olsun , Allahım korusun onu tüm kötü enerjilerden uzak olsun hep inş ondanGeçmiş olsun canim senin icin korkutucu olmuş. Gebelik enterasan bir dönem...
Oy bu eltilerGünaydın, ben yataktan kalkamıyorum soğuk algınlığı eşimden bulaştı. Ballı süt, limonlu ıhlamur, pekmez vs hiç ise yaramadı. Napcam bilmiyorum. Evimde yemek de yiyemiyorum. Karşı dairede eltim var ama bildiği halde hiç teklif etmedi bı kase çorba bile. Eşim dışarıdan getiriyor o da bir yere kadar. Bulantım kusmak yok ama çok duygusal oldum ağlıyorum herşeye. Öyle karışık işte.
Geçmiş olsun birşey yokmuş sevindim, sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar günaydın,
Dün gece 11 gibi kırmızı temiz bir kan geldi 5,6 damla belki ,çok endişelendim hemen dr aradım, eşim sakin ol yok birşey dese de nasıl kalbim atıyordu korkudan , dr çağırdı gittik kontrole yolda giderken sürekli kontrol ediyordun peçete ile kan devam mı diye, ne uzundu 10 dk lık yol, kan devam etmedi şükür ama korku devam,yine de içimden bir ses korkma bir şey yok deyip duruyordu, ( bebeklerimiz bizimle konusuyor olabilir mi?)
Sonra ultrasonla baktılar ve minnak minicik kalbiyle oradaydı, sesini haftaya rahat duyarız dedi dr,ama kalp atımını gösterdi,pıt pıt atıyordu, ben bu duyguyu ilk defa yaşıyorum, ve bu ani ömrüm boyunca unutmayacağım, sizlerle de paylaşmak istedim ,her kanama korkmamızi gerektirmiyor gördüğüm ama zor tabi korkmamak, o minik kalp Allarımın bize emaneti , en iyi şekildE korumayı nasip etsin Rabbim, çok mutluyum dememe gerek yok sanirim
Günaydınn iyidir cnm sen nasılsıngünaydın kızlarr nasılsınız
Geçmiş olsunn, ayy insanlıktamı yok içinde ne tuhaf insanlarGünaydın, ben yataktan kalkamıyorum soğuk algınlığı eşimden bulaştı. Ballı süt, limonlu ıhlamur, pekmez vs hiç ise yaramadı. Napcam bilmiyorum. Evimde yemek de yiyemiyorum. Karşı dairede eltim var ama bildiği halde hiç teklif etmedi bı kase çorba bile. Eşim dışarıdan getiriyor o da bir yere kadar. Bulantım kusmak yok ama çok duygusal oldum ağlıyorum herşeye. Öyle karışık işte.
Teşekkür ederimOy bu eltilergeçmis olsun.
Lafa gelince mangalda kül bırakmıyorlar, ama bir icraat yok. Kendisinin de 2 kızı 4 düşüğü var. Halden en çok onun anlaması lazım ama.. bazen söyleyecek bişey bulamıyorum gerçekten.Geçmiş olsunn, ayy insanlıktamı yok içinde ne tuhaf insanlar
Cok geçmiş olsun canım ben de kaç gündür cebelleşiyorum, tuzlu su ile burnunu yıka sık sık boğazına inmesin enfeksiyon , 1 çay kaşığı zencefil ve limon bal yap ic, en cok da su ic elini yüzünü sık sık yika, benim bugün bitiyor gibi tuzlu su çok iyi geldi özelikle tavsiye ediyorumGünaydın, ben yataktan kalkamıyorum soğuk algınlığı eşimden bulaştı. Ballı süt, limonlu ıhlamur, pekmez vs hiç ise yaramadı. Napcam bilmiyorum. Evimde yemek de yiyemiyorum. Karşı dairede eltim var ama bildiği halde hiç teklif etmedi bı kase çorba bile. Eşim dışarıdan getiriyor o da bir yere kadar. Bulantım kusmak yok ama çok duygusal oldum ağlıyorum herşeye. Öyle karışık işte.
Yutkunamiyorum, ama gargara yapıyorum karbonatlı suyla. Ağrısı hafifliyor. Zencefil bal limon da denerim, inşallah iyi gelir. Sana da geçmiş olsun canım.Cok geçmiş olsun canım ben de kaç gündür cebelleşiyorum, tuzlu su ile burnunu yıka sık sık boğazına inmesin enfeksiyon , 1 çay kaşığı zencefil ve limon bal yap ic, en cok da su ic elini yüzünü sık sık yika, benim bugün bitiyor gibi tuzlu su çok iyi geldi özelikle tavsiye ediyorum
Aminnn canım inşallahAynen benimde sat 7 subat
Canım ben 6+5 de gittim yolk kesesi ve minnacık bebek vardı hatta kalbinin attığını gördük ama duyamadık. 7+5de duydum kalbini. Herkeze aynı olmuyor canım bazen bebek geç görülebiliyormuş telaş yapma hemen inşallah görürsün gittiğinde. Rabbim sana bağışlasın meleğini
Saol canım :)Canim ben 6 ay normal elbiselerimi giydim 4 .ayda 2 tane 1 beden büyük kot aldim.7.aya girdigimde hala ortada gonek yoktu yan duruyordu bebek yayvan kazak giyince kimse bilmiyordu bile. Ta 29.hafta da bir tane hamile kotu aldım. Herkesin göbeği olmuyor buna da hazırlıklı ol
8 hafta 5 günlükKaç haftalık ki senin ki
Bende de gaviscon var ama pek işe yaramadı. Çok doğru söylüyorsunuz.Benimde var canım , doktor rennie içebileceğimi söyledi, hamilelikte bir bebek gibi tüm vücut hassas oluyor
Aynen bende de 12 kutu o şuruptan var bi işe de yaradığı yok bebeklerimiz büyüdükçe daha fazla yeme ihtiyacımız olcak buda gastritimizi etkilicek bu rahatsızlıktan kaçış yok gibi8 hafta 5 günlük
Ben de gaviscon var ama pek işe yaramadı.
Aynen bende de 12 kutu o şuruptan var bi işe de yaradığı yok bebeklerimiz büyüdükçe daha fazla yeme ihtiyacımız olcak buda gastritimizi etkilicek bu rahatsızlıktan kaçış yok gibi
valla kuzum benim kayınvalidemde aynısı ve aramızda 5 dk yürüme mesafesi var. işe başlarken hergün bende yersiniz bilmem ne derken işe başladım 1 kez yemeğe çağırmadı. üstüne üstlük bana yemeğe geldi defalarca. helali hoş olsun ama bebeği öğrendiğinden beridir bi kere iyi misin kötümüsün diye arayıp sormadı bile bende aramıyorum artık. oğlunu doldurup üstüme salıyo bide. belki bebişi duyunca pohpohlanırım falan dedim ama yok yerin dibine sokup sokup çıkardılar şu 2 haftada. bırak kimseden bişey bekleme. Allah islah etsin hepsiniGünaydın, ben yataktan kalkamıyorum soğuk algınlığı eşimden bulaştı. Ballı süt, limonlu ıhlamur, pekmez vs hiç ise yaramadı. Napcam bilmiyorum. Evimde yemek de yiyemiyorum. Karşı dairede eltim var ama bildiği halde hiç teklif etmedi bı kase çorba bile. Eşim dışarıdan getiriyor o da bir yere kadar. Bulantım kusmak yok ama çok duygusal oldum ağlıyorum herşeye. Öyle karışık işte.
iyiyim bende kuzum, bugün biraz sabh uyanınca kötü oldumda şimdi kahvaltı yaptık iş yerinde elimin ayağımın titremesi geçtiGünaydınn iyidir cnm sen nasılsın
Günaydın canım geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallahGünaydın, ben yataktan kalkamıyorum soğuk algınlığı eşimden bulaştı. Ballı süt, limonlu ıhlamur, pekmez vs hiç ise yaramadı. Napcam bilmiyorum. Evimde yemek de yiyemiyorum. Karşı dairede eltim var ama bildiği halde hiç teklif etmedi bı kase çorba bile. Eşim dışarıdan getiriyor o da bir yere kadar. Bulantım kusmak yok ama çok duygusal oldum ağlıyorum herşeye. Öyle karışık işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?