2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Tamam canim hepsini denicem cok teşekkür ederim

Oyyy hayirli olsun kuzuma. Biz henuz çıkarmadık canim nasol omur bilmiyorum. Doktorum bir anda gelmez uzun bir surecte gelecek demisti. Zaten onlar gelmeden diger disler basyacak sirayla.
Uzun süreçte olacak olan işte bu dişin patlama olayı biliyorum ben canım bayadır çekiyoruz son 2 haftada iyice zorlamaya başlamıştı zaten geçen gece de patladı şükür ki. Arkadaşım yaklaşık 3 haftada normal diş gibi çıkacak dedi ama buradaki tecrübelilere sorayim dedim. Bir arkdaşın bebeğinin baya erken çıkmıştı hatta o buralarda mi huhuuu

Ben mi İkinci de çıktı bizim şimdide azılar şişmiş 3 ay 21 günlüktü ilk dişinin patladığını gördüm bugün tam 5 aylık halimiz bu

Ben mi İkinci de çıktı bizim şimdide azılar şişmiş 3 ay 21 günlüktü ilk dişinin patladığını gördüm bugün tam 5 aylık halimiz bu Eki Görüntüle 2263287
Evet evet seeennn
Benim bebeğin de dün gece diğeri çıktı ikisi de patladı elime geliyor ama çok var o zaman cidden dişlerin büyümesine
Yaa sürekli bu diş ağrısı çekilecek mi azılar da aynıdır dimi

Peki patladıktan sonra dişler büyüyene kadar ağrısı oluyor mu nolur hayır de benim sabrım tükenmek üzere çünkü
Yok canım herşey patlayana kadar.. o süreç zor oluyor biraz maalesef.. siz şimdi biraz rahat edersiniz patlamışsa Hayırlı uğurlu olsun inci
Gibi
Dişleri
Olsun inşallah

2 Aydır diyet yapıyorum süt ürünleri ve yumurta , domates , tahin , kuruyemiş vs... şikayetimiz atopik dermatit ve vücutta egzama idi ... bugün ilk defa kakada kan gördüm nokta gibi diyetimde
Kaçak yapmadım bu ne demek şimdi Salı ya da çarşamba test yaptıracağım o zmana kadar içim içimi yer şimdi

Canım maflor kullanıyor musunuz?

Yok canım herşey patlayana kadar.. o süreç zor oluyor biraz maalesef.. siz şimdi biraz rahat edersiniz patlamışsa Hayırlı uğurlu olsun inci
Gibi
Dişleri
Olsun inşallah
Zorlu bir süreçmiş cidden yaa bebeğim de biz de perişan olduk ama şükür aydınlığı gördük
Aminn teyzesiiii sizinkinin de diğer dişleri kolaylıkla farketmeden çıksın inşallah

Büyük ihtimalle maflora başlarsınız kanlı kaka olunca doktorlar öyle yapıyor genelde
Takip edelim dedi bakalım çok şaşkınım inşallah hepimiz için hayırlısı neyse o olsun ne diyim
Zorlu bir süreçmiş cidden yaa bebeğim de biz de perişan olduk ama şükür aydınlığı gördük
Aminn teyzesiiii sizinkinin de diğer dişleri kolaylıkla farketmeden çıksın inşallah
İnşallah canım da o ilk diş içinmiş ben ne güzel hiç
Anlamamıştım ikinci baya sancılıydı Hele de şimdi dört azı birden şiş herhalde artık sürekli damak şiş diş çıkar şeklinden gitçez bi süre Allah yardım etsin zor

Ah canım inşallah bir daha yaşamazsınız böyle birşey.ben de uzun süredir diyetteyim ve bizde bir gram bile iyileşme yok maalesef.en büyük korkum da bezde kan görmek. Fakat ben de kullanıyorum maflor damla. Çocuk doktorumuz en az 1 yaşına kadar kullanın dedi.Bir de son günlerde alerjisini tetikleyen başka bir yiyecek tüketmiş olabilirsin. Mesela dana eti, tavuk eti, ıspanak, patlıcan ya da kırmızı mercimek, havuç, baharat gibi. Bunlardan biri olabilir. Ben ilk defa 4,5 aylıkken kırmızı mercimekle çorba içtim bi kepçe 6 saat sonra etkisi süte geçti ve oğlumun ilk defa bu kadar ağladığını gördüm. Çocuk o kadar acı çekiyordu ki ağlamaktan helak oldu (

Test yaptırmadın mı canım drum bize 6. Ayın içinde yaptırcaz ne var ne Yok hepsi çıkacak dedi Cuma yaptıracağız inşallah valla et ve tavuk fln kesme demişti bana onları kesmedim hiç az yedim abartmadan gerçekten çok kötü bişeymiş bizde sadece döküntü vardı cilt tepkimeliydi yani şimdi bağırsak da tepki verince Korktum açıkçası ... kaka nasıl sizde bizde hep çok cıvıktı günde bir ya da iki kez... bügün de beyaz kesikli hardal sarısı çok güzel kaka yapmış hiç alerjik gibi değil Rüyalarıma giriyor artık çok takıntı yaptım herhalde

Cuma herşey belli olacak inşallah canım Amin hepimize yardım etsin inşallah
Cok gecmis olsun canim umarim onemli birseyi yoktur biliyorsun ben de burda yazmistim inek sutu alerjisinden supheleniyorum diye gecen ay randevu aldik goturdum alerji bolumune ankattim doktora atopik dernatiti var ve cok kusuyor dedim tahlil istedi ben de dedimki simdi kucuk oldugu icin tahlilde cikmayabilir doktor dediki brnim yaoacagim tahlilde belli olur ayrica senin anlattikkarina gore inek sutu alerjisi degildir buyuk ihtimal en onemli faktor kakada kandir dedi tahlillerimiz temiz cikti sadece atopik dermatiti var kullandigim kremleri soyledim aynen devam et dedi insalkahhh sizinde temiz cikar bana yaz demistin sonucu unutmustum kusura bakma biraxz gec oldu

Çok sevindim sizin adınıza canım inşallah benimki de temiz çıkar biraz umudum vardı kakada kanı görene kadar hayırlısı olsun yapacak bişe yok artık... şimdi nasıl kuzucuk? Kusmaları hala devam ediyor mu ?

Cok tesekkur ederim darisi sizin basiniza insallahhh sonucunuz temiz cikar atopik dermatitimiz devam ediyor kusmalarimiz bitmesede biraz azaldi cok istahli bir bebek degil yavastan ek gidakarafa baskadik insallahhh ek gidada sorun yadamayiz butun bebislerimiz istahla yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…