Bitek muz sevmedi onun disinda verdiklerimi sevdi. Muzu da 1 gun verdim sadece çünkü hem sevmedi hem de buyuk tuvaletinde minik minik siyah iplik gibi şeyler çıktı. Ama şunu anladim ki meme isi daha rahatmış. Simdi bi yemek yiyoruz yediği de 4-5 tatlı kaşığı bişey ama etraf acayip batiyor. Ben yedirirken elini ya kasiga vuruyor ya kasikla birlikte agzina sokuyor yada kaşığı elimden kapıp bırakmıyor ayrica agzindakileri dışarı puskurtmesi de cabası. Birde tek öğünde degil de gunde bazen 2 bazen 3 ogun olunca biton iş çıkıyor.Oo buyuksunuz bizden 1bucuk aynasil. Gidiyo ek gida donemi zor mu sevdi mi
Canım muz yediğinde olan o siyah ipler kan değil seni korkutmasın muzun lifleri kabuğunda falanda olur dikkat edersen onlar ama tabi sevmediyse zorlama o ayrı o ipler bizde de oluyor kızımda da oldu normal yani muzdaBitek muz sevmedi onun disinda verdiklerimi sevdi. Muzu da 1 gun verdim sadece çünkü hem sevmedi hem de buyuk tuvaletinde minik minik siyah iplik gibi şeyler çıktı. Ama şunu anladim ki meme isi daha rahatmış. Simdi bi yemek yiyoruz yediği de 4-5 tatlı kaşığı bişey ama etraf acayip batiyor. Ben yedirirken elini ya kasiga vuruyor ya kasikla birlikte agzina sokuyor yada kaşığı elimden kapıp bırakmıyor ayrica agzindakileri dışarı puskurtmesi de cabası. Birde tek öğünde degil de gunde bazen 2 bazen 3 ogun olunca biton iş çıkıyor.
Ben de başlamadım daha, ama hem heyecanliyim hem de azıcık korkuyorum acikcasi. Alerji yok bizim ama atopik bir bebek benimki. Umarim guzellikle üstesinden gelebilirim. Hazırlıklara başlamayı ben de düşünüyorum. Bardak, mama kabi vs aldim. Sandalye bakıyorum.baska neler aldin cnm?Başlayanlar mama ile devam edenler genelde canım mama alanlar 4. Ayda bile başlayabiliyor bebeğin kilo alımı durmuşsa:) ben de daha baslamayangillerdenim 2 haftamız var 180 günü doldurmaya. Ufaktan hazırlık yapmaya başladım ikeadan mama sandalyesi siparişini verdim şimdi minder bakıyorum çok heyecanlı zevkli kısmını seçerek yapıyorum da alerjik bebeğimle ek gıda nasıl olacak hiçbir fikrim yok
Yaa benimki 3 aylıkken başladı. Millet şok oluyordu. Hatta anne mi diyor o diyenlere yoook diyordum nazar değecek diye.Bu arada bebegim ağlarken annnnnn-nnneeee demeye başladı normalde neşesi yerindeyken demiyor ama ağlarken aklına ben geliyorum sanırım
Bunlar benim tariflerim değil ki doktorun tarifleri. Ben de sordum 3 gün kuralını, tek tek vermeyi ama doktoru 3 gün yerine 1 hafta, tek tek vermeye de “bunlar güvenli sebze meyveler” dedi.Bibliyo cnm seni hayretler içinde okuyorum.susmak için çok direndim ama gördüğün üzre yenildim.kuzum el kadar bebek neler yediriyorsun kas yapayım derken gözden olacaksın. Yavrum nasıl alerjik reaksiyon göstermiş doymaya gerek yok gıda alerjisinde dilinin değmesi bile yeterli.kaldıkı olarak çok şeyı bir anda yukluyorsunki neye alerjisi var anlayamayacaksin.çocuk bnm sanane diyebilirsin kizabilirsin ama nolursun daha az aceleci davran eninde sonunda sen ben gibi yiyecek bu çocuklar ama şu an öncelik anne sütü sut yoksa formül mama
Ha yoğurt mevzusunu diyorsan onu ben denedim. Ama diğer şeyler doktor önerisi. Zaten mesajlarıma dikkat edersen “doktor önerisi ile” diye anlatıyorum... eleştirine de kızmadım, söyleyebilirsin düşüncelerini.Bibliyo cnm seni hayretler içinde okuyorum.susmak için çok direndim ama gördüğün üzre yenildim.kuzum el kadar bebek neler yediriyorsun kas yapayım derken gözden olacaksın. Yavrum nasıl alerjik reaksiyon göstermiş doymaya gerek yok gıda alerjisinde dilinin değmesi bile yeterli.kaldıkı olarak çok şeyı bir anda yukluyorsunki neye alerjisi var anlayamayacaksin.çocuk bnm sanane diyebilirsin kizabilirsin ama nolursun daha az aceleci davran eninde sonunda sen ben gibi yiyecek bu çocuklar ama şu an öncelik anne sütü sut yoksa formül mama
Kızlar bu diş sıkıntılarının üstesinden nasıl geliyorsunuz? Birşeyler kullanıyor musunuz jel gibi? Benim bebeğim çok hircinlasiyor,mızmızlanıyor, uyurken emerken bile inliyor bazen, iştahı da azaldı, ishal var, elini değil parmağını sokuyor artık damagini kaşımak için. Geceleri bazen ağlayarak uyanıyor. Yüzümü ısırıyor,saçlarımı çekiyor.
Ne zormuş bu dis
[1/QUOTE]
Bizim Dr bitkisel diye osanit diye şey önerdi tamamen bitkiselmiş, diş jellerinde zararlı şeyler olabiliyormuş. Yalnız ben eczanelerde bulamadım n 11 de var bir de almanyada varmış.ben Almanyaya giden bir yakınımdam istemeyi düşürüyorum.
Doktorunuz bilmiyomuydu canım alerjisi olduğunu? Bestiron verdi bize doktorumuz. Onun içinde yok sanırım bi bak istersenİyi akşamlar kızlar süt alerjisi olanlar Demir ilacı ne kullanıyorsunuz dr biz en sidefer önermiş bugün aldım içirdim kızardı ... bir baktım içinde süt tozu varmış 2 Aydır diyet yapıyordum herşey boşa gitti çok üzüldüm ...
Biliyordu sinirimi bozan şey buDoktorunuz bilmiyomuydu canım alerjisi olduğunu? Bestiron verdi bize doktorumuz. Onun içinde yok sanırım bi bak istersen
2. Aydan itibaren yapiliyor canim. Benim bebegim tam 6 ayini yeni doldurdu. Ben diyet yapmiyorum zaten beni cok aman aman emmiyor gunde bir iki defa tatli niyetine beni kullaniyor. Mamasini da degstrmedi doktorumuz suan gerek yok dedi. Valla bende anlamadim bu isiAllah Allah yaa olabiliyormuş demek ki öyle de. Siz de diyete girdiniz mi bir de bebis ne kadarlık biz hiç alerji testi yatırmadık küçük daha çıkmaz diye
Üzüntünü anlayabiliyorum canım geçmiş olsun. Gerçekten aylarca çektiğin boşa gitmiş gibi hissediyorsun.Biz de kullanmaya başlamadık doktor istedi başlamamızı ama ben de korkuyorum vermeye. Fakat araştırırken bestiron u gördüm alerjik bebeklere genelde onu kullanıyorlar.İyi akşamlar kızlar süt alerjisi olanlar Demir ilacı ne kullanıyorsunuz dr biz en sidefer önermiş bugün aldım içirdim kızardı ... bir baktım içinde süt tozu varmış 2 Aydır diyet yapıyordum herşey boşa gitti çok üzüldüm ...
Bizde bu konuda Çok sıkıntı çekiyoruz bütün dişlerin yerleri iyice şişmiş ama çıkan yok henüz gece ağlayarak kalkıyor disleryuzunden calgel aldık bugun kullandık hiç bir değişiklik olmadı pırasa sürünce çok rahatliyordu ama artık onuda istemiyor ne yapacağımızı şaşırmış durumdayizKızlar bu diş sıkıntılarının üstesinden nasıl geliyorsunuz? Birşeyler kullanıyor musunuz jel gibi? Benim bebeğim çok hircinlasiyor,mızmızlanıyor, uyurken emerken bile inliyor bazen, iştahı da azaldı, ishal var, elini değil parmağını sokuyor artık damagini kaşımak için. Geceleri bazen ağlayarak uyanıyor. Yüzümü ısırıyor,saçlarımı çekiyor.
Ne zormuş bu dis
Bianlık dalgınlığına gelmiş olabilir canım yaB
Biliyordu sinirimi bozan şey bu
Ben Cuma akşamından koşup gittim ama fisher price da indirim oranı azdı 2 tane oyuncak aldım. Ama avent emzikler indirimdeydi 2 li olanlar 30 liraya düşmüştü. Fiyat çok iyi ihtiyacı olanlar kaçırmasın şurda az zaman sonra 6-18 aylık emziğe geçecekler.Kızlar oyuncaklarda migros ta indirim var öğretici köpek falan piyasadaki fiyatının çok altında almak isterseniz haberiniz olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?