Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yeni çıkan b tipi aşısını yapacak mıyız diye telefonda sormuştum evet bu ay yapacağım dedi 5. Ayda yaptı bize nimemrix i.Kızlar selam, umarım tüm anneler ve bebekler iyidir.
Size menenjit aşısını danışmak istiyorum, çünkü kafam çok karıştı. Bebeğim 4 ay 11 günlük. 4. ay kontrolünde doktor nimenrix aşısını söyledi 3 doz 4-6-12 aylarda, 2 doz 6-12 aylarda ve tek doz 12 ayda olarak. Bir farkı yok ama erken korunma için 3 doz öneriyorum dedi. Bugün sağlık ocağında ebeye danışmaya gittim ne zaman yapalım diye ama kendisi bu aşıyı yapmadığını doktora yönlendirdiğini söyledi çünkü nimenrix in prospektüsünde 1 yaşından sonra yazıyor, o yüzden ben yaşından önce yapamam dedi.
Zaten tek dozla 3 dozun farkı yokken bu aşı olayının bu kadar karmaşıklaşması işin ticari boyutunu düşündürüyordu şimdi iyice kafam karıştı. Söz konusu sağlık, hem de bebeklerimizin sağlığıyken umarım birilerine yok yere rant kapısı olmuyoruzdur..
Siz neler yaptınız bu aşı işlerini, var mı önerileriniz?
Biz nimenrixi 2 doz olarak 9. Ve 12. Ayda olacağız.bexero yu 5.7.15.ay olmak üzere üç doz olarak olacağız.geçen hafta 5.ay dozunu olduk.Kızlar selam, umarım tüm anneler ve bebekler iyidir.
Size menenjit aşısını danışmak istiyorum, çünkü kafam çok karıştı. Bebeğim 4 ay 11 günlük. 4. ay kontrolünde doktor nimenrix aşısını söyledi 3 doz 4-6-12 aylarda, 2 doz 6-12 aylarda ve tek doz 12 ayda olarak. Bir farkı yok ama erken korunma için 3 doz öneriyorum dedi. Bugün sağlık ocağında ebeye danışmaya gittim ne zaman yapalım diye ama kendisi bu aşıyı yapmadığını doktora yönlendirdiğini söyledi çünkü nimenrix in prospektüsünde 1 yaşından sonra yazıyor, o yüzden ben yaşından önce yapamam dedi.
Zaten tek dozla 3 dozun farkı yokken bu aşı olayının bu kadar karmaşıklaşması işin ticari boyutunu düşündürüyordu şimdi iyice kafam karıştı. Söz konusu sağlık, hem de bebeklerimizin sağlığıyken umarım birilerine yok yere rant kapısı olmuyoruzdur..
Bexeronun yani b tipinin ilk dozunu 3. Ayda oldu bu ay yani 5. Ayda 2.doz 13. Ayda 3. Doz yapilacak 9 ve 12. Aylarda.menectra 2 doz seklimde yapilacak. Ben doktora menectrayida erken yapanlar varmis demistim o kadar da degil. DemistiKızlar selam, umarım tüm anneler ve bebekler iyidir.
Kızlar selam, umarım tüm anneler ve bebekler iyidir.
Canım geçmiş olsun, hatta geçecek bişey de olmış olmasın inşallah. Herşeyiniz temiz çıksın allahın izniyle. Benim sıpada daha tam dönemiyo 4 ay 24 günlük olduk. Ayaklarını havaya kaldırıp inceliyo kucaktayken sürekli birbirlerine sürtüyo, destekli oturtunca bile kafasını döne doğru eğerek ayaklarını inceliyo vs vs. Bizim de çocuk doktorumuz hastaneden ayrılmış ve nerede olduğunu bulamıyorm yeni bi dktor bulduk herkes çok çok memnun. Büyükçekmece kolan hospitalde hakan kılıç çok çok methettiler bi sende görün istersen. Bende artık ona devam edicem hatta bu hafta sonu yada pazartesi gidicem. İstersen sana da söylerim. İstanbuldaydın sende hatırladığım kadarıylaaminnnn inşallah allah razı olsun
yaa gerçekten mi inşallah canım inşallah çok dua ediyorum içim ferah nedense inşallah bişey yok bebegimin ama ya varsa diyorum içim parçalanıyor . peki doktora götürdün mu sen kontrollerinde doktorlar normal diyor mu? biz aptalca iyi gidince söylüyoruz böyle böyle diye onlar kesin sorun var olarak bakıyorlar bi daha gidince söylemeyecegim içime sinen bir çocuk doktoru hala bulamadım 5 aydir
amin canım evet doğru istanbuldayım çok sevinirim gerçekten. okudukça içim rahatlıyor demek ki normal ilerliyor aslında bebeğim. inşallah Allahını izniyle çok sağol canım benm haber bekliyorum senden inşallahCanım geçmiş olsun, hatta geçecek bişey de olmış olmasın inşallah. Herşeyiniz temiz çıksın allahın izniyle. Benim sıpada daha tam dönemiyo 4 ay 24 günlük olduk. Ayaklarını havaya kaldırıp inceliyo kucaktayken sürekli birbirlerine sürtüyo, destekli oturtunca bile kafasını döne doğru eğerek ayaklarını inceliyo vs vs. Bizim de çocuk doktorumuz hastaneden ayrılmış ve nerede olduğunu bulamıyorm yeni bi dktor bulduk herkes çok çok memnun. Büyükçekmece kolan hospitalde hakan kılıç çok çok methettiler bi sende görün istersen. Bende artık ona devam edicem hatta bu hafta sonu yada pazartesi gidicem. İstersen sana da söylerim. İstanbuldaydın sende hatırladığım kadarıyla
Amin canim cok sagolÇok gecmis olsun csnim. Acil sifalar olsun
Sagil canimŞükür sonuçlarınız temiz çıkmış, inşallah bedensel bir sorun da olmaz canım. Bazen en kötüsünü söylüyor doktorlar. Biz de çok hareketli değiliz. Bir yöne dönüyor, elini kurtarıp yüz üstü geliyor. Birkaç saniye sonra ağlıyor :) Abilerine göre daha hareketsiz. Ayağını sürtüyor canım. Yatarken çorabı çıkıyor kucağımızdayken ayakkabıları. Oturmak için hazır olmayabilir bizimki de oturmak istiyor destekle biraz tutuyoruz. Abileriyle kıyaslayınca bizim bu bebek de daha az hareketli ve daha gevşek gibi.
Tanıdığım bebeği dönemezdi. Emeklemedi. Yaşında direk yürüdü. Yere düşünce kalkamazdı. Şu an büyüdü herşeyi yapıyor.
Çok da evham yapma canım.
Allah şifa versin canım çok çok geçmiş olsun.
Canim benim buyuk olan 7 aylikti dondugunde merak etme herseyini yapacak. Buyudugunde popisini bukeceksin omrumden omur yedin die buda bir sinav evlat en zor sinav ama.gececek oyle dusunamin canım evet doğru istanbuldayım çok sevinirim gerçekten. okudukça içim rahatlıyor demek ki normal ilerliyor aslında bebeğim. inşallah Allahını izniyle çok sağol canım benm haber bekliyorum senden inşallah
ahh inşallah o günleri iple çekiyorum :)Canim benim buyuk olan 7 aylikti dondugunde merak etme herseyini yapacak. Buyudugunde popisini bukeceksin omrumden omur yedin die buda bir sinav evlat en zor sinav ama.gececek oyle dusun
Annelik başlı başına bi evham zaten kuzum :) sıkma canını üzmede kendini lütfen. Allahın izniyle hiç bişeyi çıkmayacak kuzunun, bu günleri hatırlamazsın bile inşallah.amin canım evet doğru istanbuldayım çok sevinirim gerçekten. okudukça içim rahatlıyor demek ki normal ilerliyor aslında bebeğim. inşallah Allahını izniyle çok sağol canım benm haber bekliyorum senden inşallah
Büyükçekmece kolan mı canım? Öyleyse bana yakınAnnelik başlı başına bi evham zaten kuzum :) sıkma canını üzmede kendini lütfen. Allahın izniyle hiç bişeyi çıkmayacak kuzunun, bu günleri hatırlamazsın bile inşallah.
Ben gidince sana yazıcam kuzum merak etme
Emira SY LezzetliCipetpet kızlar ben buldum galiba doktor. Gidince size de haber veririm:) emiracım sana çok daha yakın hatta kolan bildiğim kadarıyla dimi :)
Evet canım hakan kılıçmış doktorun adı. Bizim burdan çok giden varmış çokta memnunlar. De yorumlarına baktımda hiç kötü bi yorumu da yoktu. Ücrette aynı. Ben bi bakıcam bakalım :)Büyükçekmece kolan mı canım? Öyleyse bana yakın
Evet canım hakan kılıçmış doktorun adı. Bizim burdan çok giden varmış çokta memnunlar. De yorumlarına baktımda hiç kötü bi yorumu da yoktu. Ücrette aynı. Ben bi bakıcam bakalım :)
Benim eşim de yakındaki hastanelere bakalım diyor. Bakalım içimize sinen bulabilecek miyiz. Reyapta mesai çıkışı çalışan Mehmet Beye de gitmiştik daha önce, onu da beğenmiştik çok bilmiyoruz tabi de, büyük yeğenim için gittiğimizde memnun kaldık işte. İşten izin alması da gerekmez eşimin ona gidersek.Annelik başlı başına bi evham zaten kuzum :) sıkma canını üzmede kendini lütfen. Allahın izniyle hiç bişeyi çıkmayacak kuzunun, bu günleri hatırlamazsın bile inşallah.
Ben gidince sana yazıcam kuzum merak etme
Emira SY LezzetliCipetpet kızlar ben buldum galiba doktor. Gidince size de haber veririm:) emiracım sana çok daha yakın hatta kolan bildiğim kadarıyla dimi :)