2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
B
Benimkinin sürekli öyle
Ben pişik kremi
Nemlendirici
Bebek yağı
Lansinoh sürdüm
Arada geçiyor

Kızlar selam
4 gün sonra kızım 5 aylık olacak
Mama gündüz 3 kere veriyorum
200-230 cc falan içiyor. Doymazsa üstüne emiyor
Dün uyku eğitimine başladım
Bugün sabahtan 1.5 saat uyudu
Şimdi öğle uykusuna yattı inşallah uzun uyur

Gece 4 kere emmeye başladı 2 saatte bir
Bence gündüz mama verdiğim için gece beni emmeyi özlüyor açığı kapatıyor
Mama gaz yaptığı için sabah ilk öğün öğleden önce ve sonra vereceğim
Gece gazdan uyanıyor
Ki benim kız ilk doğduğu günden beri hiç gaz sanıcısı çekmedi
Nasıl çıkaracağımı bilemedim mama gaz yapınca

Destekli oturuyorsa canım oturur pozisyonda tut, hemen çıkıyor öyle gazı. Önceden çok uğraşıyorduk biz gaz için, artık kendi çıkarıyor bu şekilde.

Uyku eğitiminde de kolaylıklar diliyorum. Ben de çok istiyorum başlamayı ama cesaretim yok, hala ayağımda sallıyorum

Hepsini denicem canim. Doktorumuz hala cevap vermedi. Benimkinin maşallah accuk gidisi da var, sürmeme de izin vermiyor bal kuzum.
Ben mustela pişik önleyici kremini sürdüm canım, bizimkinin boynunda da olmuştu. Birkaç gün içinde geçti, inşallah sizinki de geçer hemen

Sağol evet , Tuvalet iletişimi için öyle tutup tuvalete yaptırıyorum gazı da çıkıyo ama gece oluyo gaz olayı ya öyle yaparsam uykusu da açılır diye napıcağımı bilemedim :)

Ben hiç sallamadım, uyku eğitimi için uyku işaretlerini takip ediyorum hemen yatırıp emzik veriyorum
Kendi kendine uyuyo çoğunlukla ama gece sık uyanmaya başladı ona canım sıkılıyo :)

Bu kızı mama sandalyesine koltuğa her yere oturtuyorum ben acaba hata mı ediyorum?

Bizim de öyle aylardır.bazen geçiyor bı bakıyorum yine oluyor.herkeste olduğuna göre normal bir durum canim

BEnde aynı şekildeyim her hafta eşimle tartışıp stres atıyorum o da bunun farkında sonrasında çok gülüyoruz heryerim ağrıyor normalde haftada en az iki kez tüm evi süpürüp silerdim şimdi heryerde saçlarım uçuşuyor bu arada tuttuğum saç elimde kalıyor o ne öyle ya Az daha sabır diyorum geçecek diyorum yaz gelince daha rahat olurum kayınvalidemin yazlığına gitcem bahçede , denizde kumda oynatırım kızımı 2 ay sonra kurtulcam inşallah...

Mama sandalyesine daha oturtmadım ama koltuğa sırtını yaslayacak şekilde ben de oturtuyorum canım. Görenler daha erken değil mi diyor ama bayadır oturuyor haberleri yok

Her bebeğin gelişimi farklı. Zorla oturtmak yanlış olur tabi ama oturan bebeği de yatağa mı bağlayacağız yani

Ben mustela pişik önleyici kremini sürdüm canım, bizimkinin boynunda da olmuştu. Birkaç gün içinde geçti, inşallah sizinki de geçer hemen
Öyle yapıyorum canim,inşallah iyi gelir bize de. nasıl cani yanıyorsa artık elletmiyor bile. Kesik gibi yara olmus resmen.Gun içinde de bezle silip kuruluyorum bakalım.

Çok güzel bir yaz planın var canom darısı bana inşallah:)) ama psikolojim bozuldu gibi görünüyor

Çok güzel bir yaz planın var canom darısı bana inşallah:)) ama psikolojim bozuldu gibi görünüyor
Tabi yaza kadar
Çıldırmazsam Bebeğim ikinci dişini çıkarıyor birincisini hiç anlamamıştık ama bu tam bir felaket oldu sabah 7 den bu saate kadar 3 kez yarımşar saat uyudu belki o kadar bile değil , diş kaşıyıcılar , havuç , jel , pedifen hiçbiri banamısın demedi yıkadım ayakta kucağımda sallaya sallaya uyudu ... perişan oldu çocuk ... keşke bu kadar küçük çıkarmasaydı ya daha 4 ay 13 günlük ... sizin çıktı mı dişler ? Asıl psikoloji o zman bozuluyor da

Doğum yaptığımdan buyana sanırım hiç lohusa sendromum depresyonum olmamış çok mutsuz hissediyorum kendimi nasıl başa çıkacağımı hiç bilmiyorum bağırarak ağlamak istiyorum temel ihtiyaçları dışında kızımla gülüp eğlenip vakit geçiremiyorum gozumun içine bakıyo kuzum dahada kötü oluyorum hiçbirşeyin altından kalkamayacakmişim gibi bir his

Maşallah erken çıkartmış. Kıyamam ya umarım rahat atlatır. Kehribar kolye takıyor musunuz? Küçük abimizde denemiştim. Hiç anlamamıştık dişler 1-2 patlamış olarak görüyorduk. Yapısal mı kolye mi fayda etti bilemiyorum. Bebeğe takamıyorum gıdıklı hemen iz yapıyor.Bizde diş yok bol bol tükürük var. Altı naylon önlük bağlıyorum ara ara onun dışında anca kıyafet değiştiriyoruz.

Hepimize oluyor canım. Yeni düzen yeni hayat arada yaşadığımız sıkıntılar. Her sıkıntının ardında ferahlık vardır, derler. Sevdiklerinden destek al canım. Yalnız kalma sohbet edersin bi temiz havaya çıkarsın enerjin artar.

Yalniz degilsin canim. Du senin yasadigin duruma bir de ilave yapayım kendimden, skiden çok titiz olan ben suan evin daginikligindan temizlige yemeğe yetişememekten oturup ağlıcak duruma geliyorum bazen. Durumun farkına varıp beni gezmeye,yemege götüren kocama da tes3kkur edecegim yerde, salca oluyorum neden mi, cikiyoruz, önce afedersin hayvan gibi yiyorum, sonra biseyler bak kendi üstüne başına diyor çünkü hala balina gibiyim hala hamile pantolonlarıma girebiliyorum sadece. adam da farkında süsten pusten yıkılan karısı bitap. Beğenip kabinde denediklerime giremeyince moral yerlerde. Bir decetraftaki ıncecik bakımlı hatunları gördükçe daha da yerlerde moral.
En sonundada homurdanarak taylimi yiyip eve dönüyoruz umarım geçecek, yani geçsin, geçmeli bu durum

insalah canım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…