Ek gida donemi kolaylikla gecsin insallah alerjiler bitsin keyifle yemekler yiyelim cocuklarimizlaBen de aynı fikirdeydim ama ufak çaplı bir araştırma yaptım ohoo onlara özel kurabiye kek tarifleri bile var canımBurdan paylaşırız bir sürü ek gıda çıkarırız kuzucuklara ilerleyen zamanlarda da
Cok gecmis olsun malesef benimde bir bilgim yok umarim en kisa sekilde gecer kendiliginden ama doktorun en dogrusunu soylerEki Görüntüle 2251533 Arkadaşlar bebeğimin makattan kuyruk sokumuna kadar olan bölgede böyle şeyler çıktı. Araştırma hastanesinde acil doktoruna gösterdim uçuk kremi vermiş. Bebeği böyle olan var mı?
Teşekkürler canım. Keşke mantar olsa uçuk ilacı kullanıyorumBizde yok ama mantara benziyor sanki gecmis olsun.
Canım kilo alımı biraz bebeğin içtiği miktarla biraz da yapıyla alakalı sanırım. Önce doğan oğlum çok az içerdi çok kusardı normal mamalarda daha az kilo alırdı; şimdiki daha iyi gibi.Günde kaç ölçek kaç sefer içiriyor?Canim merhaba.bebegin anne sütü aliyor mu?yoksa sadece mama mi? Sadece mama veriyorsan neocate 1 ayda kac kg aldirdi bebegine?
Krem geçirmezse götüreceğim canım. Çok sag ol. Çok üzgünüm.Çok geçmiş olsun canım. İçine sinmediyse bir doktora daha götür. Ben ilk defa görüyorum
Çok teşekkürler canım. Tedavi süreci 4 gün. Geçmezse başka doktora gideceğiz.Cok gecmis olsun malesef benimde bir bilgim yok umarim en kisa sekilde gecer kendiliginden ama doktorun en dogrusunu soyler
İnşaallah geçirir canım. Kana filan baktılar mı?Krem geçirmezse götüreceğim canım. Çok sag ol. Çok üzgünüm.
Ya maşallah ya nasıl güzel bir kız kurban olurum ona.Çok hızlı geçiyormuş zamanbu fotoğrafı kolaj yapalı bile 1aydan fazla olmuş ya şaka gibi aydingelini canım bak soldaki fotoğraf o gece hastaneden çıkıp eve ilk geldiğimiz an ♥ tek başına aceleyle giydirmişim üstünü. O kadar küçük ki minicik çorapları bile ayağından fırlamış
Eki Görüntüle 2251617
Bzim Yusuf ege beyde bugün 2 saat uyudu anca. Zavallı babam akşam sevmeye geldi adam 5 dk sevemedi yırttı kendini. Uykusuzluk delirtti beyfendiyi ama uyumadıda.Canım benim çok sağol sorduğun için
Yusuf bey artık baya dillendi tatlandı o yüzden Salih kıskanmaya başladıeskiden yusuf devamlı uyuyordu şimdi toplasan 4 saat uyumuyor gündüz o yüzden çok ilgilenemiyorum burayla. Tek çocuk hiç çocukmuş gerçekten o yüzden doya doya sevin sevmeden büyüyor yavrum
Biz ek gıdaya 6 aylık başlayacağız inşallah canım salihte 4 buçuk aylık başladım pişman oldum çok sıkıntı yaşadık sonrasında.
Yusuf egeciğim inşallah iştahla yesin annesinin hazırladığı mamaları
Canim bide cildiyeye gösterseydin bazen acil doktorları yanlış teşhis edebiliyorlar. Makatta uçuk ta ilk defa duydum neden olurmuş bişey dedi mi peki. Inşallah çabuk düzelir geçmiş olsunTeşekkürler canım. Keşke mantar olsa uçuk ilacı kullanıyorum
https://www.bebeimgeliyor.com/2016/02/ek-gidaya-baslama-rehberi/ ben bugun buna baktım da istersen bi oku fikir olurAlerjik anneler olarak ek gıdadan benim gibi korkan var mı peki yaa sanki her şey süt ile yapılıyormuş gibi düşünüp bebegime yapacak bir sey bulamayacağım gibi geliyor. Biz 4 buçuk aylık olduk az bir zaman kaldı ek gıda serüvenine, şimdiden bir menü planlama yapmak istiyorum mama kaşığı tabağı önlük şu bu aldım bile:) ama yiyecek listesini nasıl yapmalıyım ona dair hiçbir fikrim yok
Yok canım. Bebeğim huzursuz diye gitmiştim inceledi rutin. En son bu lezyonları gösterdik. Dişten huzursuz olur dedi. Köpek dişi çıkıyor çocugumun. Nadir de olsa oluyomuş normalmiş. Lezyonlar da geçer dedi. Uçuk falan demedi sivilce givi duruyı dedi. Kremin içeriğini okuyunva ben uçuk kremi oldugunu öğrendim.İnşaallah geçirir canım. Kana filan baktılar mı?
4 gün içinde geçmezse götüreceğim canım. Bebeklerin bağışıklığı düşükmüş ondan çıkar dedi. Amin inşallah. Gelişmeleri yazarım ilerde başka bebekler olursa anneleri okusun diye.Canim bide cildiyeye gösterseydin bazen acil doktorları yanlış teşhis edebiliyorlar. Makatta uçuk ta ilk defa duydum neden olurmuş bişey dedi mi peki. Inşallah çabuk düzelir geçmiş olsun
Cok tesekkur ederim gozumu daha bir saniye bile kirpmadim basinda bekliyorum kafasinsicak geliyor birde bogazi 38,5 gorunuyor calpol beriyorum degismiyor bende uyumadim o yuzden. Saglikla buyusunler. Kardes ne kadar guzel
Canim benim cok gecmis olsun. Eger ki sikintilarin dinecekse gozunu acip kapayincaya kadar gecer insallah. Allah kolayligini verir sikma sen canini. Insallah tekrari olmaz, kurtulmus olursunSelam ben normal doğum yapmıştım
Kolay bi doğumdu
Ama epizyotomi kesim vardı
Doktora kesmeseydiniz keşke demiştim sanki olacakları bilir gibi
Yırtılabiilirdi demişti o da
Benim 4 tane dikişim vardı
35 günde anca düştüler ama hep şiş gibiydiler acıyorlardı ben normaldir dedim
40. Gün kontrolüne gittim normal denildi
En iç kısımda olan çok acıyordu oturup kalkarken bile
Son ra spiral taktırmaya başka doktora gittim ona söyleyince dikilen dokunun dışa doğru iyileştiğini söyledi. Bi krem verdi işe yaramadı
Doktoruna geri gittim geçen hafta
Dikiş normalde cildin kendini tamir etmesiyle kapanmalıymış
Ama benimkinde dokular fazla tamir olup dışarı doğru büyümüş
Şu an orada gittikçe büyüyen ve dışarı sarkan bir polip var. Et beni gibi düşünün. Sürekli hissettiğim acıyan ve tahriş olup kanayan bir şey. Giderek de büyümesi beni korkutuyor
Tek yolu kesilip alınarak tekrar dikilmesi.
2 gün sonra yapılacak
2 dikişin olur dedi doktor
O da 1 ay sürer dedi.
Benim vücudumun tepkisiymiş
20lik diş ameliyatımın dikişi de böyle oldu. Şu an 2 sene geçti dikişin üzerinde bir parça et çıkıntı şeklinde oluştu.
Çok canım sıkkın. Bi daha dikişim olacak
Ve yine bu şekilde sorun olmayacağının garantisi yok sanırım
Çok sağol sana da geçmiş olsun ufaklık hastalanmış bi an önce iyileşir inşallahCanim benim cok gecmis olsun. Eger ki sikintilarin dinecekse gozunu acip kapayincaya kadar gecer insallah. Allah kolayligini verir sikma sen canini. Insallah tekrari olmaz, kurtulmus olursun
Canım çok üzüldüm ya inşallah bu sefer tekrarlamaz olumlu düşün olumlu şeyler olsun dikiş yeri hafif bir iz sertlik gibi kalıyor zaten ama senin anlattığın büyüyen çok farklı rabbim yardımcın olsunSelam ben normal doğum yapmıştım
Kolay bi doğumdu
Ama epizyotomi kesim vardı
Doktora kesmeseydiniz keşke demiştim sanki olacakları bilir gibi
Yırtılabiilirdi demişti o da
Benim 4 tane dikişim vardı
35 günde anca düştüler ama hep şiş gibiydiler acıyorlardı ben normaldir dedim
40. Gün kontrolüne gittim normal denildi
En iç kısımda olan çok acıyordu oturup kalkarken bile
Son ra spiral taktırmaya başka doktora gittim ona söyleyince dikilen dokunun dışa doğru iyileştiğini söyledi. Bi krem verdi işe yaramadı
Doktoruna geri gittim geçen hafta
Dikiş normalde cildin kendini tamir etmesiyle kapanmalıymış
Ama benimkinde dokular fazla tamir olup dışarı doğru büyümüş
Şu an orada gittikçe büyüyen ve dışarı sarkan bir polip var. Et beni gibi düşünün. Sürekli hissettiğim acıyan ve tahriş olup kanayan bir şey. Giderek de büyümesi beni korkutuyor
Tek yolu kesilip alınarak tekrar dikilmesi.
2 gün sonra yapılacak
2 dikişin olur dedi doktor
O da 1 ay sürer dedi.
Benim vücudumun tepkisiymiş
20lik diş ameliyatımın dikişi de böyle oldu. Şu an 2 sene geçti dikişin üzerinde bir parça et çıkıntı şeklinde oluştu.
Çok canım sıkkın. Bi daha dikişim olacak
Ve yine bu şekilde sorun olmayacağının garantisi yok sanırım
Canım çok üzüldüm ya inşallah bu sefer tekrarlamaz olumlu düşün olumlu şeyler olsun dikiş yeri hafif bir iz sertlik gibi kalıyor zaten ama senin anlattığın büyüyen çok farklı rabbim yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?