2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben de aynı fikirdeydim ama ufak çaplı bir araştırma yaptım ohoo onlara özel kurabiye kek tarifleri bile var canım Burdan paylaşırız bir sürü ek gıda çıkarırız kuzucuklara ilerleyen zamanlarda da
Ek gida donemi kolaylikla gecsin insallah alerjiler bitsin keyifle yemekler yiyelim cocuklarimizla

Cok gecmis olsun malesef benimde bir bilgim yok umarim en kisa sekilde gecer kendiliginden ama doktorun en dogrusunu soyler

Kızlar benim bebekle uyku sorunum yok maşallah da küçük abimiz 22 aylık uyku sevmiyor. Bebekliğinden beri aynı. Aç yatır tok yatır farketmiyor. Uykusu çok hafif hiç bize çekmemiş kerata.
Canim merhaba.bebegin anne sütü aliyor mu?yoksa sadece mama mi? Sadece mama veriyorsan neocate 1 ayda kac kg aldirdi bebegine?
Canım kilo alımı biraz bebeğin içtiği miktarla biraz da yapıyla alakalı sanırım. Önce doğan oğlum çok az içerdi çok kusardı normal mamalarda daha az kilo alırdı; şimdiki daha iyi gibi.Günde kaç ölçek kaç sefer içiriyor?

Ya maşallah ya nasıl güzel bir kız kurban olurum ona.
Zaman cidden çok hızlı ya günler bile çok çabuk geçiyor ah vah derken..
Bzim Yusuf ege beyde bugün 2 saat uyudu anca. Zavallı babam akşam sevmeye geldi adam 5 dk sevemedi yırttı kendini. Uykusuzluk delirtti beyfendiyi ama uyumadıda.
Salih paşa bian önce alışır inşallah. Cidden en tatlı ballı zamanları. Bende doya doya sevmeye öpüp koklamaya çalışıyorum kardeşi olursa rabbim izin verirse bu beyfendi belki tadını aldırtmaz diye :)
Benimde öyle bol bol sütüm olsa belki ek gıdayı dert etmezdim ama psikolojik olarak çöktürdü beni bu süt mevzusu. O yüzden yavaştan başlıyım diyorum artık hakkımızda hayırlısı inşallah hiç birimiz zorlanmayız:)

https://www.bebeimgeliyor.com/2016/02/ek-gidaya-baslama-rehberi/ ben bugun buna baktım da istersen bi oku fikir olur

İnşaallah geçirir canım. Kana filan baktılar mı?
Yok canım. Bebeğim huzursuz diye gitmiştim inceledi rutin. En son bu lezyonları gösterdik. Dişten huzursuz olur dedi. Köpek dişi çıkıyor çocugumun. Nadir de olsa oluyomuş normalmiş. Lezyonlar da geçer dedi. Uçuk falan demedi sivilce givi duruyı dedi. Kremin içeriğini okuyunva ben uçuk kremi oldugunu öğrendim.

Canim bide cildiyeye gösterseydin bazen acil doktorları yanlış teşhis edebiliyorlar. Makatta uçuk ta ilk defa duydum neden olurmuş bişey dedi mi peki. Inşallah çabuk düzelir geçmiş olsun
4 gün içinde geçmezse götüreceğim canım. Bebeklerin bağışıklığı düşükmüş ondan çıkar dedi. Amin inşallah. Gelişmeleri yazarım ilerde başka bebekler olursa anneleri okusun diye.

Tek cocugu olan arkadaslarim suanlarin kiymetini bilin bol bol sevin opun koklayin dans edin sarki soyleyin. Ikinciler olunca ne ilkine vakit kaliyor ne de ilki uzulur diye ikinciyi gonlunuzce sevebiliyorsunuz. Oglumun atesi cikti kizim benden masal okumami bekliyor ama elimde islak bez kucuk bebek hastayken okuyamam dedim kizima da uzuldum oglumda atesli diye uzuldum. Hem uzgun hem uykusuz bir gece olacak

B bursa2010 Geçmiş olsun canım. Bazen yetişemiyoruz çok zor oluyor ama ilerde kardeşleri olduğu için çok mutlu olurlar inşallah.
Cok tesekkur ederim gozumu daha bir saniye bile kirpmadim basinda bekliyorum kafasinsicak geliyor birde bogazi 38,5 gorunuyor calpol beriyorum degismiyor bende uyumadim o yuzden. Saglikla buyusunler. Kardes ne kadar guzel

Selam ben normal doğum yapmıştım
Kolay bi doğumdu
Ama epizyotomi kesim vardı
Doktora kesmeseydiniz keşke demiştim sanki olacakları bilir gibi
Yırtılabiilirdi demişti o da

Benim 4 tane dikişim vardı
35 günde anca düştüler ama hep şiş gibiydiler acıyorlardı ben normaldir dedim
40. Gün kontrolüne gittim normal denildi
En iç kısımda olan çok acıyordu oturup kalkarken bile
Son ra spiral taktırmaya başka doktora gittim ona söyleyince dikilen dokunun dışa doğru iyileştiğini söyledi. Bi krem verdi işe yaramadı

Doktoruna geri gittim geçen hafta
Dikiş normalde cildin kendini tamir etmesiyle kapanmalıymış
Ama benimkinde dokular fazla tamir olup dışarı doğru büyümüş
Şu an orada gittikçe büyüyen ve dışarı sarkan bir polip var. Et beni gibi düşünün. Sürekli hissettiğim acıyan ve tahriş olup kanayan bir şey. Giderek de büyümesi beni korkutuyor
Tek yolu kesilip alınarak tekrar dikilmesi.
2 gün sonra yapılacak
2 dikişin olur dedi doktor
O da 1 ay sürer dedi.

Benim vücudumun tepkisiymiş
20lik diş ameliyatımın dikişi de böyle oldu. Şu an 2 sene geçti dikişin üzerinde bir parça et çıkıntı şeklinde oluştu.

Çok canım sıkkın. Bi daha dikişim olacak
Ve yine bu şekilde sorun olmayacağının garantisi yok sanırım

Canim benim cok gecmis olsun. Eger ki sikintilarin dinecekse gozunu acip kapayincaya kadar gecer insallah. Allah kolayligini verir sikma sen canini. Insallah tekrari olmaz, kurtulmus olursun

Canim benim cok gecmis olsun. Eger ki sikintilarin dinecekse gozunu acip kapayincaya kadar gecer insallah. Allah kolayligini verir sikma sen canini. Insallah tekrari olmaz, kurtulmus olursun
Çok sağol sana da geçmiş olsun ufaklık hastalanmış bi an önce iyileşir inşallah

Canım çok üzüldüm ya inşallah bu sefer tekrarlamaz olumlu düşün olumlu şeyler olsun dikiş yeri hafif bir iz sertlik gibi kalıyor zaten ama senin anlattığın büyüyen çok farklı rabbim yardımcın olsun

Sağol canım işte küç0k bi sorun ama sürekli can sıkıyor. Sürekli varlığını hissediyorum eğilirken yürürken vs
Özellikle evlilik hayatımız bitti canım çok yandığı için. İnşallah çare olur bu operasyon
Lokal anestezi ile yapılacakmış
Doktora sormayı unuttum emzirebilir miyim sonrasında diye
Herhalde bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…