- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
Allah sendende razı olsun canım benim. Bende 4,5 aylık olunca tattırıcam yani bi 10 gün sonra falan. Herkesin kendi kararı herkesin yargılamadan saygı duyması lazım.Canım cok sagol allah razi olsun iyiki buraya yazmisim manyak hemsire beni korkuttu ya bende ek gidaya yavas yavas baslamayi dusunuyorum tabi bu ay sadece tadimlik ama hala tam belli degil kizimin alerjisi var mi yok mu bilmiyorum ben oglumda da 4 aylikken baskadim masallahhh ileride yeme sikintisi hic cekmedim herseyi yerdi ana ilk kizimda gec basladim cok istahsiz bir bebekti suan 16 yasinda hala yemek secer oglum 9 yadinda ne bulsa yer gelusimide cok iyi o yuzden baslamak istiyorum bakalim bir 10 gun daha gecsin an azindan tattiririm insallahhh
Oyyy akıllı bıdık yaa sıkılmayı da bilirmiş
Canım dün neler yedim neler elhamdulillah eskisi gibi değil hala ama yine de geliyor. Sık sık emmek istiyor, inşallah o da arttıracak
Canım sen ve betüş neler atlattınız neler.. aynı hastanede aynı katta birbirimizi bile göremedik o dereceydik :) ama bu zamana kadar bin şükür getirdik. Dediklerinde çok haklısın ve ayşe hoca da çok çok iyi bi doktor sözüne tepkilerine sonuna kadar güveniyorum. Mesela genelci bi doktor olsa bana bu ay sabret deyip size 4,5 ayda ek gıdaya başla asla demezdi. Bebeğine göre değerlendiriyo kesinlikle. Sen lütfen canını sıkma annesin sen hangisi seni rahatlatacaksa lütfen onu yap.Çok haklısın canım. Doktor da kendini üzme vs çok güzel moral verdi Allah razı olsun..
Evlatlarımız sağlıklı olsun, Rabbim bol bol versin rızıklarını inşallah
Betüşümde karnını doyurur allahın izniyle sıvı tüketimine çok dikkat et sadece. Ben gece az su içersem gündüzde Yusuf ege memeden inmek istemiyo.
Benim tosun paşa gece 4 kere uyanırsa oh bu gece güzel uyudu diyorum yoksa saat başı kalkıyoruz bin şkür :)
Emira SY canjm nasılsınız sesin çıkmıyor
A Afra00 Hebehubele sizler nasılsınız canımlar