- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 31
Geçmiş olsun canım aşı olmuşmuyduKızım iki gündür ateşleniyor biraz da ishali var. Bugün doktora gittik rotadan şüpheleniyor. Kala tahlili istedi. Bu zaman rota vaktiymiş, dikkatli olun siz de.
Memede sut bitmezmis bos gibi gorunsede sut gelirmis diye biliyorum. Uzuldugun birsey mi oldu veya az mi sivi tukettin insallah uyuyup dinlendikce gelir sutun Betul prenseste doya doya emerİyi akşamlar kızlar. Normalde bebeğim emerek uykuya geçiyor. Bu akşam neden bilmiyorum bomboş göğsüm hiç sütüm yok. Yine eski sütüm az geldiği günlere döndüm sanki.. Kızım süt gelmedikçe ağladı ağladı, uykuya dalamadı. En sonunda aklıma emzik geldi, aylardır emzik tutmayan çocuk emzikle uyudu elhamdulillah.. Napsam bilemedim. İnşallah geceyi geçirecek kadar sütüm olur..
Normalde bebek emerken süt gelir, yutkunur, çekip sıksam süt gelir, şimdi öyle bir şey yok. Saatlerdir aynı bez altında, çiş de yapmıyor. Emse bezi de dolardı herhalde...Memede sut bitmezmis bos gibi gorunsede sut gelirmis diye biliyorum. Uzuldugun birsey mi oldu veya az mi sivi tukettin insallah uyuyup dinlendikce gelir sutun Betul prenseste doya doya emer
Canım benimde yaklaşık bir ay önce aynısı olmuştu ılık duş al yat uyurken gelir diye düşünüyorum inşallahİyi akşamlar kızlar. Normalde bebeğim emerek uykuya geçiyor. Bu akşam neden bilmiyorum bomboş göğsüm hiç sütüm yok. Yine eski sütüm az geldiği günlere döndüm sanki.. Kızım süt gelmedikçe ağladı ağladı, uykuya dalamadı. En sonunda aklıma emzik geldi, aylardır emzik tutmayan çocuk emzikle uyudu elhamdulillah.. Napsam bilemedim. İnşallah geceyi geçirecek kadar sütüm olur..
Çok sağol canım inşallah öyle olur.. Duşa girme imkanım da yok, çocuk aç olunca durmuyor şimdi.. Rabbim verir rızkını inşallah geceyi atlatalım da sabaha dolar sütümCanım benimde yaklaşık bir ay önce aynısı olmuştu ılık duş al yat uyurken gelir diye düşünüyorum inşallahBen memlekete gittim orda normale döndüm sanırım psikolojik olarak yıpranmışım bu süreçte yani eski haline dönüyor dönecek de inşallah ... bulgur benim çok artırdı sütümü
Uyuyunca dolar inşallah canım. Benim son günlerde sütümü coşturan iki şey oldu. Birincisi balık+rokalı soğanlı salata+helvaİyi akşamlar kızlar. Normalde bebeğim emerek uykuya geçiyor. Bu akşam neden bilmiyorum bomboş göğsüm hiç sütüm yok. Yine eski sütüm az geldiği günlere döndüm sanki.. Kızım süt gelmedikçe ağladı ağladı, uykuya dalamadı. En sonunda aklıma emzik geldi, aylardır emzik tutmayan çocuk emzikle uyudu elhamdulillah.. Napsam bilemedim. İnşallah geceyi geçirecek kadar sütüm olur..
Deneyeyim ben de canım inşallah sağolasın.. Neredeyse akşam 6dan beri çiş yapmamış da, emse yapardı herhalde. Bir saat kadar önce süt yapar umuduyla biraz tahin pekmez yedim işe yarar inşallahUyuyunca dolar inşallah canım. Benim son günlerde sütümü coşturan iki şey oldu. Birincisi balık+rokalı soğanlı salata+helva
İkincisi mesir macunubi de bi yerde okumuştum, süt arttıran aynı şeyleri rutin olarak değil de farklı farklı zamanlarda tüketmek sütü arttırıyor diye. Göğüslerin terbiye olmuştur belki de,yumuşaktır ama emdikçe geliyordur. Ağladı diyosun gerçi süt az geldiği için inşallah düzelir yine, bazen kısa süreli azalma olabiliyor
Canım inşallah Betül doya doya emerek geçiriyordur şu an geceyi. Rabbim yardımcınız olsun, rızk Allahtan,vardır onun nasibi.İyi akşamlar kızlar. Normalde bebeğim emerek uykuya geçiyor. Bu akşam neden bilmiyorum bomboş göğsüm hiç sütüm yok. Yine eski sütüm az geldiği günlere döndüm sanki.. Kızım süt gelmedikçe ağladı ağladı, uykuya dalamadı. En sonunda aklıma emzik geldi, aylardır emzik tutmayan çocuk emzikle uyudu elhamdulillah.. Napsam bilemedim. İnşallah geceyi geçirecek kadar sütüm olur..
Günaydın canım nasılsınız ? Nasıl geçti geceniz ? Birşey sorcam böyle bir durumda sebze püresi fln versek olmaz mı Havuç fln ? Artık büyüdüler çünkü doktorum sütün yetmezse ek gıdaya bu ay başlayacağoz demiştiCanım benimde yaklaşık bir ay önce aynısı olmuştu ılık duş al yat uyurken gelir diye düşünüyorum inşallahBen memlekete gittim orda normale döndüm sanırım psikolojik olarak yıpranmışım bu süreçte yani eski haline dönüyor dönecek de inşallah ... bulgur benim çok artırdı sütümü
Ek gidaya 1 çay kasigiyla başlanıp gün geçtikçe artırılıyor. 1 cay kaşığı pure versen de doymaz ki o durumda. Basladigin ek gidayi da birden fazla vermeye baslarsan bebegin ic organlarını yorarsın.Günaydın canım nasılsınız ? Nasıl geçti geceniz ? Birşey sorcam böyle bir durumda sebze püresi fln versek olmaz mı Havuç fln ? Artık büyüdüler çünkü doktorum sütün yetmezse ek gıdaya bu ay başlayacağoz demişti
Benim şu an hem bir dişi geldi öteki geliyor hem de atak döneminde sürekli ağlama kusma halindeyizKizlar benim bebişe bi haller oldu. Memeyi aglayarak emiyor sakinlestirip zar zor emzirip uyutuyorum aglayarak geri uyanıyor. Atak falan mi dis mi cikariyo nazar mi degdi bilemedim. Buara cok gezdik ev oturmasi falan yaptık oralarda cok uslu durmuştu gezdigimizden beri boyle çocuk. Birde eli sürekli agzinda belki de dis geliyor ama elimle agzini da kontrol ediyorum bi sertlik yok.
Aa maşallah tuğba hanım ne kadarlık bebiş bir de diş çıkarma döneminde nasıl oluyorlar anlatır mısınız? Benimki sürekli mızmız el ağızda ve salyaları akıyor sürekli. Oyuncak mendil battaniye elim ne bulursa ağzına sokmaya çalışıyor, elimi ağzına aldığında dikkat ettim emmiyor ısırmaya çalışıyor. Bir de ateş oluyo mu illa her diş çıkaran bebiş de sizde oldu muBenim şu an hem bir dişi geldi öteki geliyor hem de atak döneminde sürekli ağlama kusma halindeyiz
Muhtemelen diş çıkaracak bebeğiniz benim oğlumda anlattıklarınızı yapıyordu çok huysuzda uyumuyordu sürekli ağlıyordu ama ateşi hiç çıkmadı tam 4 aylıkken alt iki dişi çıktıAa maşallah tuğba hanım ne kadarlık bebiş bir de diş çıkarma döneminde nasıl oluyorlar anlatır mısınız? Benimki sürekli mızmız el ağızda ve salyaları akıyor sürekli. Oyuncak mendil battaniye elim ne bulursa ağzına sokmaya çalışıyor, elimi ağzına aldığında dikkat ettim emmiyor ısırmaya çalışıyor. Bir de ateş oluyo mu illa her diş çıkaran bebiş de sizde oldu mu
Canım bugün tam 4 ayı doldurduk 21 Mart'ta gördüm dişinin patladığını.. açıkçası anlamadım hiç .. en büyük belirti özellikle geceleri kafası , saçları sırılsıklam oluyordı terden herhalde içten ateş yaptı kuzuma ateşi çıkmadı çünkü ... kaşınıyor diye Havuç vereyim eline dedim damağına sürttüm çok heyecanlandı bir baktım dişi patlamış şoka girdimAa maşallah tuğba hanım ne kadarlık bebiş bir de diş çıkarma döneminde nasıl oluyorlar anlatır mısınız? Benimki sürekli mızmız el ağızda ve salyaları akıyor sürekli. Oyuncak mendil battaniye elim ne bulursa ağzına sokmaya çalışıyor, elimi ağzına aldığında dikkat ettim emmiyor ısırmaya çalışıyor. Bir de ateş oluyo mu illa her diş çıkaran bebiş de sizde oldu mu
Pırasa ver eline canım soğan familyası oldugu için hem disini kaşıyıp hem ağrısını alıyormuş bende vericem pırasa sanırım dis bizimki de. Senin ki erken halletmis maşallah benim bebis bugüntam 5.5 aylik oldu.Canım bugün tam 4 ayı doldurduk 21 Mart'ta gördüm dişinin patladığını.. açıkçası anlamadım hiç .. en büyük belirti özellikle geceleri kafası , saçları sırılsıklam oluyordı terden herhalde içten ateş yaptı kuzuma ateşi çıkmadı çünkü ... kaşınıyor diye Havuç vereyim eline dedim damağına sürttüm çok heyecanlandı bir baktım dişi patlamış şoka girdimİlki benim için kolay oldu tabi yavrucuk neler çekti bilemiyorum Ama şimdi
Yanındaki
Kızarık ve şişlik var bu kez ishal kusma ne ararsan var çok mutsuz jel de bir işe yaramıyor
Bu arada yazdığınız tüm hareketler bizde de vardıAa maşallah tuğba hanım ne kadarlık bebiş bir de diş çıkarma döneminde nasıl oluyorlar anlatır mısınız? Benimki sürekli mızmız el ağızda ve salyaları akıyor sürekli. Oyuncak mendil battaniye elim ne bulursa ağzına sokmaya çalışıyor, elimi ağzına aldığında dikkat ettim emmiyor ısırmaya çalışıyor. Bir de ateş oluyo mu illa her diş çıkaran bebiş de sizde oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?