2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Amin ya inşallah çok önce girer düzene,çevremde de uyku eğitimi ver diyenler oluyor. Bana çok erken geliyor ama ya, kıyamıyorum da.
Benim oğlumda ilk yattığında genelde 3 saat bazen 4 saat uyuyor sonra allah ne verdiyse sabaha kadar saat başı,iki saatte bir zırt bırt kalkıyor herseferde emmek istiyor gerçekten çok yorucu artık zaman kavramını yitirdim kaçta kalktı ne zaman uyudu kaç dakika emdi silik bende

Bazen ne zaman koydum yatağına, yoksa koymadım mı eyvah diye uyanıyorum kafalar pırıl pırıl

Amin ya inşallah çok önce girer düzene,çevremde de uyku eğitimi ver diyenler oluyor. Bana çok erken geliyor ama ya, kıyamıyorum da.

Uyku eğitimi sanki desteksiz uyumayı değilde çocuğa çaresizlik sonucu uyuyakalmayı öğretiyor çocuk ağlıyor destek bekliyor uyku için eskiden gördüğü yardım YÖK ağlama davranışını biraz daha artırıyor bakıyor gene uyutan Yok mecbur ağlama davranışı sönüyor uyuyayım bari diyor

Değil mi ya, haklısın. Valla bir kere denedim almayayım dedim, yapamadım. O kadar ağlarken dayanamam zaten

O kadar çok saate süt azalmaz mı ya ? Şu aralar en büyük korkum

Ay bi de o var di mi Benim kızım 27 kasım doğumlu alt sağ diş gelmiş şimdilik beni ısırmaya çalışıyor inşallah ikisi birden çıkınca babasını ya da babannesini ısırır

Canım uzun uzun hafif masajlar ve duş iyi geldi telaş yapma bizde ilk korkmuştuk kaç gün geçti yapmıyor diye ama sonra düzeliyor sen kabak tatlısı kayısı falan yiyebilirsin iyi geliyor bebegede ama bekle tekrar bi uygulama yapma kuzucuğa daha sık emzir mutlaka duzelcektir

kollarını hafifçe sar
moro refleksi 4. aydan sonra azalıyor

Ay bi de o var di mi Benim kızım 27 kasım doğumlu alt sağ diş gelmiş şimdilik beni ısırmaya çalışıyor inşallah ikisi birden çıkınca babasını ya da babannesini ısırır
Yaaa ilk beni ısırdı ama.rastgele üst damağına memeyi sürterken bide onu keşfetti göğüslerim tekrar yara oldu bencede babasını ısırsaydı iyiydi

Kıyamam ben ona :) hayırlı olsun canım. Senin bebiş daha da küçükmüş :)

O kadar çok saate süt azalmaz mı ya ? Şu aralar en büyük korkum
Ben bugüne kadar biraz da bu yüzden uyandiriyodum canım, 9 saat göğüste süt kalması çok fazla. Zaten acayip bi şişkinlik ve dolulukla uyandım, dolu dolu emdi neyseki rahatladı göğüslerim,bugün de iyiydi sütüm

BENİM bir kez öyle oldu gece bir kez uyandı sabah patlamayan hazır bomba gibiydim zorla ikisini de emzirdim Bir daha öle birşey olmadı çok şükür bence 5 saat iyi uyanmasa da ben uyanıp emziriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…