Benim oğlumda ilk yattığında genelde 3 saat bazen 4 saat uyuyor sonra allah ne verdiyse sabaha kadar saat başı,iki saatte bir zırt bırt kalkıyor herseferde emmek istiyor gerçekten çok yorucu artık zaman kavramını yitirdim kaçta kalktı ne zaman uyudu kaç dakika emdi silik bendeAmin ya inşallah çok önce girer düzene,çevremde de uyku eğitimi ver diyenler oluyor. Bana çok erken geliyor ama ya, kıyamıyorum da.
Bazen ne zaman koydum yatağına, yoksa koymadım mı eyvah diye uyanıyorum kafalar pırıl pırılBenim oğlumda ilk yattığında genelde 3 saat bazen 4 saat uyuyor sonra allah ne verdiyse sabaha kadar saat başı,iki saatte bir zırt bırt kalkıyor herseferde emmek istiyor gerçekten çok yorucu artık zaman kavramını yitirdim kaçta kalktı ne zaman uyudu kaç dakika emdi silik bende
Amin ya inşallah çok önce girer düzene,çevremde de uyku eğitimi ver diyenler oluyor. Bana çok erken geliyor ama ya, kıyamıyorum da.
Bazen ne zaman koydum yatağına, yoksa koymadım mı eyvah diye uyanıyorum kafalar pırıl pırıl
Değil mi ya, haklısın. Valla bir kere denedim almayayım dedim, yapamadım. O kadar ağlarken dayanamam zatenUyku eğitimi sanki desteksiz uyumayı değilde çocuğa çaresizlik sonucu uyuyakalmayı öğretiyorçocuk ağlıyor destek bekliyor uyku için eskiden gördüğü yardım YÖK ağlama davranışını biraz daha artırıyor bakıyor gene uyutan Yok mecbur ağlama davranışı sönüyor uyuyayım bari diyor
En azından yalnız olmadığıma sevindimAynısını yaşıyorum yatağına koymuşum bi uyanıyorum çocuk arıyorumkucağımda değil.gece resmen kafalar pırıl pırıl
O kadar çok saate süt azalmaz mı ya ? Şu aralar en büyük korkum9 saat de çok değilmi ama canım yaa daha 4 aylık ,uyandığında da aglayarak uyanmadi, elini emiyodu,emme sesini duydum,kalktım, yüzümü gördü gülüyo. Memeyi verince dolu dolu emdi ama
Banada 6 saat ideal geliyo aslında, saati de 6 saate göre kuruyodum, bu gece deneyeyim dedim bakalım ne kadar uyuyacak, 9 saat uyumuş. Yine 6 saate kurmaya devam edeyim en iyisi. Sabah bezini aldım,normalde cok agır olurdu sabah bezi,bu sabah gün içinde aldığım bezler kadardı ağırlığı
Ay bi de o var di miBenim oğlumda 7 Kasım doğumlu alt iki ön dişi çıktı:)keşke bu kadar erken çıkartmasalardı diş ne kadar geç çıktı o kadar iyi olurdu sanki.parmağını emerken yanlışlıkla ısırıyor başlıyor ağlamaya
Canım uzun uzun hafif masajlar ve duş iyi geldi telaş yapma bizde ilk korkmuştuk kaç gün geçti yapmıyor diye ama sonra düzeliyor sen kabak tatlısı kayısı falan yiyebilirsin iyi geliyor bebegede ama bekle tekrar bi uygulama yapma kuzucuğa daha sık emzir mutlaka duzelcektirI ilkbahar @Zehra_mdarabarbaa
Bi üç gün daha mı bekleyeyim kakasını yapması için şimdi ? 4 gün bekleyipde yapamayınca bir de Agresif davranınca kabz diye düşündük lavman sonrası iki kere baya bi yaptı cıvık olarak, rahatladı sonra ...
Büyüme ataklarından mı böyle oluyor acaba ? Henüz doktora danışmadım, d3 harici başka birşey vermedim acaba aguline alıp versem mi ? Offf
kollarını hafifçe sarKızlar uykuda sıçrama oluyor mu bebeklerinizde, ben tedirgin oldum da.Devam ediyormu bu aylarda da. Sonrasında ağlayarak uyanıyor. Yeni koydum yatağına belki 20 kez sıçradı rn sonunda ağlayarak korkarak uyandı. Çok korktum
Yaaa ilk beni ısırdı ama.rastgele üst damağına memeyi sürterken bide onu keşfetti göğüslerim tekrar yara olduAy bi de o var di miBenim kızım 27 kasım doğumlu alt sağ diş gelmiş şimdilik beni ısırmaya çalışıyor inşallah ikisi birden çıkınca babasını ya da babannesini ısırır
Çok çok huysuz. Çok zormuş bu süreçTopiğin ilk dişi hayırlı olsunağrısız, sıkıntısız çıkar inşallah tüm bebişlerin dişleri
Kıyamam ben ona :) hayırlı olsun canım. Senin bebiş daha da küçükmüş :)Benim oğlumda 7 Kasım doğumlu alt iki ön dişi çıktı:)keşke bu kadar erken çıkartmasalardı diş ne kadar geç çıktı o kadar iyi olurdu sanki.parmağını emerken yanlışlıkla ısırıyor başlıyor ağlamaya
Teşekkürler canım sanada hayırlı olsun minik dişlerKıyamam ben ona :) hayırlı olsun canım. Senin bebiş daha da küçükmüş :)
Ben bugüne kadar biraz da bu yüzden uyandiriyodum canım, 9 saat göğüste süt kalması çok fazla. Zaten acayip bi şişkinlik ve dolulukla uyandım, dolu dolu emdi neyseki rahatladı göğüslerim,bugün de iyiydi sütümO kadar çok saate süt azalmaz mı ya ? Şu aralar en büyük korkum
BENİM bir kez öyle oldu gece bir kez uyandı sabah patlamayan hazır bomba gibiydimBen bugüne kadar biraz da bu yüzden uyandiriyodum canım, 9 saat göğüste süt kalması çok fazla. Zaten acayip bi şişkinlik ve dolulukla uyandım, dolu dolu emdi neyseki rahatladı göğüslerim,bugün de iyiydi sütüm
Deneyeceğim canım, çok sağ olkollarını hafifçe sar
moro refleksi 4. aydan sonra azalıyor
Canım ne yaptın kırmızılıklar çoğaldı mi dr. Girdiniz miKızlar bebeğimin ayağında belinde poposunda böyle bir şey çıkmış. Başka görmedim. Ne olduğu ile ilgili fikri olan var mı? Alerji olabilir mi
Kızlar uykuda sıçrama oluyor mu bebeklerinizde, ben tedirgin oldum da.Devam ediyormu bu aylarda da. Sonrasında ağlayarak uyanıyor. Yeni koydum yatağına belki 20 kez sıçradı rn sonunda ağlayarak korkarak uyandı. Çok korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?