- 21 Kasım 2016
- 3.677
- 5.249
- 158
Hayit canim hic elleme kendi duzenini kendisi kuracak o ben 20 gunlukten snra hic dokunmadim hep kndini uyandi bni uyandirdi hicte problem olmadi uyuyan cocuk mutlu cocuktur acikinca zten ortaligi yikiolar benim fikrim tabi genede sen bilirsinİlk defa saat kurmadım bugün gece emzirmesi için. 9.20de uyumuştu, 6.20ye kadar uyanmadı. 9 saat deliksiz uyudu. Doktor kendi uyanacak siz alıp emzirmeyin diyor ama 9 saat çok değil mi.
Benimkide yapti onu bi kere bencede cok gibi 6 maksimum 7 saat ideal gibi 6 aylik olana kadarİlk defa saat kurmadım bugün gece emzirmesi için. 9.20de uyumuştu, 6.20ye kadar uyanmadı. 9 saat deliksiz uyudu. Doktor kendi uyanacak siz alıp emzirmeyin diyor ama 9 saat çok değil mi.
Çok şükür bugünleride gördük :) Kremin soğukluğu hiç aklıma gelmemişti büyük ihtimal ondan ağlıyor çok teşekkürler :)Maşallah canım :) erkek adam oluyolar yavaş yavaş :))
Krem soğuk geldiği için ağlıyodur canımben petek üzerinde tutp sıkıyodum öyle olunca ağlamıyodu
9 saat de çok değilmi ama canım yaa daha 4 aylık ,uyandığında da aglayarak uyanmadi, elini emiyodu,emme sesini duydum,kalktım, yüzümü gördü gülüyo. Memeyi verince dolu dolu emdi amaHayit canim hic elleme kendi duzenini kendisi kuracak o ben 20 gunlukten snra hic dokunmadim hep kndini uyandi bni uyandirdi hicte problem olmadi uyuyan cocuk mutlu cocuktur acikinca zten ortaligi yikiolar benim fikrim tabi genede sen bilirsin
Banada 6 saat ideal geliyo aslında, saati de 6 saate göre kuruyodum, bu gece deneyeyim dedim bakalım ne kadar uyuyacak, 9 saat uyumuş. Yine 6 saate kurmaya devam edeyim en iyisi. Sabah bezini aldım,normalde cok agır olurdu sabah bezi,bu sabah gün içinde aldığım bezler kadardı ağırlığıBenimkide yapti onu bi kere bencede cok gibi 6 maksimum 7 saat ideal gibi 6 aylik olana kadar
Canım ağzının içinde var mı?Kızlar bebeğimin ayağında belinde poposunda böyle bir şey çıkmış. Başka görmedim. Ne olduğu ile ilgili fikri olan var mı? Alerji olabilir mi
Istersen uyku aralarında uyandirmadan emzir icin rahat etmiosa9 saat de çok değilmi ama canım yaa daha 4 aylık ,uyandığında da aglayarak uyanmadi, elini emiyodu,emme sesini duydum,kalktım, yüzümü gördü gülüyo. Memeyi verince dolu dolu emdi ama
Banada 6 saat ideal geliyo aslında, saati de 6 saate göre kuruyodum, bu gece deneyeyim dedim bakalım ne kadar uyuyacak, 9 saat uyumuş. Yine 6 saate kurmaya devam edeyim en iyisi. Sabah bezini aldım,normalde cok agır olurdu sabah bezi,bu sabah gün içinde aldığım bezler kadardı ağırlığı
A Aypastam ateşi olması lazım ama su çiçeğiyse, bi de ateşini kontrol et canımCanım ağzının içinde var mı?
Anneme gösterdim de yanımdaydı, ağzının içinde yoksa bu su çiçeğine benziyor gibi dedi. İstersen bi doktora gidin ne olur ne olmaz.
Bizim alerjiden kızarma oluyor ama kabarcık olmuyor. Bizdeki alerjiye benzemiyor yani
Bence doktora göster canım. Alerjiye pek benzemiyor sankiKızlar bebeğimin ayağında belinde poposunda böyle bir şey çıkmış. Başka görmedim. Ne olduğu ile ilgili fikri olan var mı? Alerji olabilir mi
Normalde de öyle yapıyorum zaten canım usulca alıyorum beşiğinden gözünü açmıyo hiç,emiyo,tekrar yerine koyuyorumIstersen uyku aralarında uyandirmadan emzir icin rahat etmiosa
Ya benimki maksimum 4 saat uyuyor o da ilk yattığında.Sonra 2 saatte ya da 1.5 saatte kalkıyor, bu da çok yorucu.Normalde de öyle yapıyorum zaten canım usulca alıyorum beşiğinden gözünü açmıyo hiç,emiyo,tekrar yerine koyuyorum
Bizimki uykucu çıktı :) ilk kizim sizinki gibiydi, çok yorucu oluyor öyle,uyu uyan sersem gibi oluyor insan,uykusunu alamıyorYa benimki maksimum 4 saat uyuyor o da ilk yattığında.Sonra 2 saatte ya da 1.5 saatte kalkıyor, bu da çok yorucu.
Hem de ne sersemBizimki uykucu çıktı :) ilk kizim sizinki gibiydi, çok yorucu oluyor öyle,uyu uyan sersem gibi oluyor insan,uykusunu alamıyor
Şimdi de üst damakta var bi beyazlık bi noktada Anlamadım... teşekkürler Spizella :)çok Zor haklısın
biz ev değiştirdik kedi de biraz yakamızdan düştü büyük eve geçince
istemiyorsa yaptırma
hazır olunca belli eder canım
hayırlı olsun :)
bizim bebekte yok ama benim de bebekken llk yandaki dişim çıkmış
olabiliyor yani
Rica ederim canım çokta bırakma su gibi oluyo pomad krem :)Çok şükür bugünleride gördük :) Kremin soğukluğu hiç aklıma gelmemişti büyük ihtimal ondan ağlıyor çok teşekkürler :)
1.5 yaşından sonra düzene girdi, yani memeyi bırakıncaHem de ne sersemHer gün bu gün uyur umuduyla yatıyorum ama bişey değişmiyor, umut işte Ne zaman düzene girdi peki ilk kızınızın uykusu
Topiğin ilk dişi hayırlı olsunŞimdi de üst damakta var bi beyazlık bi noktada Anlamadım... teşekkürler Spizella :)
Benim oğlumda 7 Kasım doğumlu alt iki ön dişi çıktı:)keşke bu kadar erken çıkartmasalardı diş ne kadar geç çıktı o kadar iyi olurdu sanki.parmağını emerken yanlışlıkla ısırıyor başlıyor ağlamayaŞimdi de üst damakta var bi beyazlık bi noktada Anlamadım... teşekkürler Spizella :)
Amin ya inşallah çok önce girer düzene,çevremde de uyku eğitimi ver diyenler oluyor. Bana çok erken geliyor ama ya, kıyamıyorum da.1.5 yaşından sonra düzene girdi, yani memeyi bırakıncainşallah sizinkisi daha kısa sürede uzun ve derin uykulara başlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?