Banada klomaks yazmıştı eczacı agumentin vermiş türev aynı ise içebilirsin canim yarın bi nöbetçi eczaneye sorabilirsin telefonla falan bilgilendirirler mutlakaBende öyleyim çok kötüyüm ateş halsizlik bana da agumentin verdi ama eczacı eş değer başka antibiyotik vermiş bize sormadan hem de şimdi onu kullanmalı mıyım emin olamadım
Aynen canım bizde araştırmaktayız diş kaşıyicilara pek ilgi göstermedi daha doğrusu emmeye çalışıyo ememeyincede kızıyo bizimki daha çok müzikli yada ses çıkaran şeyler istiyo bu seferde tam kavrayamayinca kafasına vuruyor deneme yanılma yapıyoruz şimdilikkizlar bebekleriniz icin hangi oyuncaklari aldiniz oyun halisi disinda? en cok sevdikleri oyuncaklar hangileri? bebegimin hem rahatca tutabilecegi, hem de damaklarini kasiyabilecegi oyuncaklar istiyorum da siz neler kullaniyorsunuz?
Sağlık ocağının verdiğini kullanmayın derim içinde paraben var.bestiron kullanıyorum.paraben şeker ve alkol yok.şişesinde organik yazıyor portakalla tatlandırılmış.ayrıca diğer Demir ilaçları gibi dişlerde leke yapmadığını söyledi doktorumuz.
İyi akşamlar canım. Ferrum yazmış ama almadım eve gelip araştırdım paraben varmış o yüzden almayacağım. Başka markaları araştırdım. Mühendisinoğluna baktım ordaki içerikler de ya toz şeklinde ya da bitkisel olanlar da alerji riski olduğu için 1 yaş altına uygun degil. Kararsız kaldım ben de. Sideferi araştırdım ferruma göre daha masum gibi. Doktorumla konuşup ondan alırım belki.
Ben olmadım canim. 3.5 ayligzKizlar aranizda adet olmayaniniz var mi? Ben hala olmadim da bebegim dort aylik oldu
Tiny love dönence aldık, dikkatle izliyor müzikle beraber o da sesler çıkarıyor sabahları uyandığında ben de biraz kestireyim diye dönenceyi açıp beşiğine bırakıyorum yarım saat oyalanıyor.kizlar bebekleriniz icin hangi oyuncaklari aldiniz oyun halisi disinda? en cok sevdikleri oyuncaklar hangileri? bebegimin hem rahatca tutabilecegi, hem de damaklarini kasiyabilecegi oyuncaklar istiyorum da siz neler kullaniyorsunuz?
Sadece sabahsa iyiymiş, benim acımın sabahı akşamı yokKızlar bu sezeryan dan kaynaklı belime yapılan iğne yeri sabah kalkarken çok ağrıyor dayanamıyorum. 4 ay geçti hala agrı var.
Orda iğnenin yan etkisi agrı yaparmış. Hacamat mi yaptirsam geçer mi acaba ?
ilk sezeryanım dan sonra 2 sene sürdü anestezi yapılan yerin ağrıması. hatta ben bel ağrısından ağlayarak uyuyamazdım gecelerim haram olmuştu. sırt üstü mümkünatı yoktu yatamazdım. gece olmasını istemezdim. bu anestezi yapan kişi ile alakalı çünkü inanılmaz fark var ilk sezeryan dan ikincisin den.Sadece sabahsa iyiymiş, benim acımın sabahı akşamı yok6 ay sürebilirmiş ama internetteki yorumlar bu acının hiç geçmediğini yazıyor
Herkes kendi yaşadığını biliyor tabi canım, herkesin imtihanı başka başka.. Rabbim seni eşine, bebeğine, ailene bağışladı.. Elhamdulillah sağ salim kavuştunuz birbirinize.Bazen bel ağrısına şükredin diyesim geliyor ama hepsi zor biliyorum. Benim de spinal anestezi anında oluşan omurga kaçağından dolayı beyne pıhtı attı ya. Kalbe de akciğere de atabilirmiş ölebilirmişim 5 dk içinde, ucuz atlattığımı söylüyor doktorum. Sezaryen öncesi bize belge imzalatılıyor ama hiç okuma fırsatımız olmuyor bilsem genel anestezi olurdum ki 2. Kez hamile kalırsam zorunlu genel anestezi ile sezaryen olmam gerekmiş.
Benim dikişim zaten 1haftalıkken geri açıldı, 1.ayımda kaynadı. Hala da kıpkırmızı duruyor. Kilom da gitmedi hiç insülin direncim artmış, kaldım doğum kilolarıyla. Her yerim de çatlak dolu zaten. Aman umrumda değil, elbet geldikleri gibi giderlerKızlar sezeryan dikiş yeriniz eski görüntüsüne yaklaştı mı? Benim hala çok belirgin normal mi aceba? Bi de eski kilonuza döndünüz mü? Benim iştahım çok açık hiç tutamıyorum kendimi 71 kilo oldum çok huzursuz olmaya başladım 65 ile hamile kalmıştım
Kızlar mrb. Burda kedileri olan arkadaşlar vardı. Bebekle nasıl oluyor, nasıl başediyorsunuz, temizliği nasıl sağlıyorsunuz, bakımına nasıl yetişiyorsunuz öğrenmek istiyorum. Benim 2 kedim var tam kontrolü sağlayamıyorum zor durumdayım.
Ben de aynı dertten acil sezaryene alınmıştım. Sürekli hastanede yattım. Bana da burda yatsan bile eş ayrılırsa müdahale etsek bile kurtarılamayabilir bebek demişlerdi. Çok şükür Rabbime canım. Beni evladıma sevdiklerime bağışladı. Sizin tatlış bebeğinizi de siz sevdiklerine bağışladığı için çok şükür Rabbime. Hayat acı tatlı geçiyor bir şekilde. Benim için zor geçti. Hiç yalnız kalamadım korkudan. Hala annemlerdeyim mesela ve hala tedavi görüyorum. Her ay nörologa gidiyorum falan. Ama çok şükür evladım iyi daha ne isterim her şeyin en önemlisi sağlık :)Herkes kendi yaşadığını biliyor tabi canım, herkesin imtihanı başka başka.. Rabbim seni eşine, bebeğine, ailene bağışladı.. Elhamdulillah sağ salim kavuştunuz birbirinize.
Ben de zorunlu spinal sezeryan oldum, acil alındım sezeryana. Çok şükür iyi ki olmuşum, plasentası ayrılıyormuş kuzumun. Biraz daha geciksek hem bebeğim hem ben ölebilirmişiz. Ağrısı oluyor ama hiç gözümde değil. Hala belimde de morluğu var, ne zaman geçiyor bilmiyorum ama Allah bize bağışladı ya yavrumuzu daha ne isterim..
Bizim de bundan sonraki her gebelikte aynı riskimiz varmış bir kere yaşadığımız için. O yüzden çok detaylı takip olacakmış tüm gebelik boyunca..
Ah kilo ah. Ben de 71 olmuşum. Doğum sonrası 63tüm halbuki.Kızlar sezeryan dikiş yeriniz eski görüntüsüne yaklaştı mı? Benim hala çok belirgin normal mi aceba? Bi de eski kilonuza döndünüz mü? Benim iştahım çok açık hiç tutamıyorum kendimi 71 kilo oldum çok huzursuz olmaya başladım 65 ile hamile kalmıştım
Binlerce kere şükürler olsun canım.. Korkular olacak tabi o kadar zor zamanlar yaşadın. İnşallah en kısa sürede korkuların da geçer, nöroloji de tertemiz sonuçlanırBen de aynı dertten acil sezaryene alınmıştım. Sürekli hastanede yattım. Bana da burda yatsan bile eş ayrılırsa müdahale etsek bile kurtarılamayabilir bebek demişlerdi. Çok şükür Rabbime canım. Beni evladıma sevdiklerime bağışladı. Sizin tatlış bebeğinizi de siz sevdiklerine bağışladığı için çok şükür Rabbime. Hayat acı tatlı geçiyor bir şekilde. Benim için zor geçti. Hiç yalnız kalamadım korkudan. Hala annemlerdeyim mesela ve hala tedavi görüyorum. Her ay nörologa gidiyorum falan. Ama çok şükür evladım iyi daha ne isterim her şeyin en önemlisi sağlık :)
Canim bebeginde alerji varsa bos yere sidefer alma.icinde süt proteini var çünküİyi akşamlar canım. Ferrum yazmış ama almadım eve gelip araştırdım paraben varmış o yüzden almayacağım. Başka markaları araştırdım. Mühendisinoğluna baktım ordaki içerikler de ya toz şeklinde ya da bitkisel olanlar da alerji riski olduğu için 1 yaş altına uygun degil. Kararsız kaldım ben de. Sideferi araştırdım ferruma göre daha masum gibi. Doktorumla konuşup ondan alırım belki.
Canım osteocare e başladın mı?Canim bebeginde alerji varsa bos yere sidefer alma.icinde süt proteini var çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?