2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben sadece müslin battaniye ile uyutuyorum üstünde uzun kollu orta kalınlıkta pijama takımı oluyor hata mı yapıyorum bilemedim şimdi ona rağmen terlemiş oluyor bazen

Camım sende yediklerini ve bebeğim verdiği tepkileri gün gün yaz ben bulacağıma inanıyorum... bunu sadece biz bilebiliriz

Ben sadece müslin battaniye ile uyutuyorum üstünde uzun kollu orta kalınlıkta pijama takımı oluyor hata mı yapıyorum bilemedim şimdi ona rağmen terlemiş oluyor bazen
Valla ben anneme danıştım. Onun kararlarını da mantıklı buluyorum. Benim bebeğim üşümüşse uyuyamıyor sıcak ortamı seviyor o yüzden böyle yapıyorum. Benimki de bazen terliyor bazen terlemiyor. O yüzden böyle uyutmaya havalar ısınana kadar devam. Havalar ısınınca da battaniye yerine penye örtü örterim bir süre sanırım. Çünkü ben bile kocaman insan gece yorganla uyuyorum.

Ya ben Doğum ateşinden çıkamadığım için ben üstüme bişe örtmüyorum üşürsem çarşaf pike bile kalın geliyor ev de çok sıcak bizim dün 12 de gece sürekli ağlıyordu üstüne daha ince şeyler giydirdim sakinledi uyudu bilmem sıcağı da sevmiyor terlemesi beni korkutuyor ya

Günaydın herkese
S Spizella
H heja
LezzetliCipetpet bebekleriniz çok tatlı maşallah
Bibliyo Senin bebeğine de maşallah canım ne kadar çok saçı var,benimki keltoş☺
Hebehubele canım, nasıl bir test yapıldı bilmiyorum,uzman değiliz tabi ama, sadece test sonucuna bakıp zihinsel bir değerlendirme yapmak çok anlamlı gelmedi bana, tepkileri ayıyla uyumlu olan bir çocukta sanirim bu bulgular testte çıkan değerlerden daha belirleyicidir diye düşünüyorum. Bişey varsa da inşallah çok hafif düzeydedir,erken özel eğitimle farkedilmeyecek düzeye gelir inşallah
Alerji konusundan ben de muzdaribim. Ama sizinki gibi gövde de bişey olmadi bizim. Sadece yüzünde kuruluk, kızarıklık bazen azalıyo bazen artıyo, kakada bazen mukus çok yoğun oluyo, bide yüzündeki izler kolunda dirsek kenarında da oluştu. Onun haricinde emmesi,kilosu iyi. Dış etken diye düşünüp bize de yumuşatıcıyı bıraktım. Bebeğe de en baştan beri frosch sıvı bebek deterjanı kullanıyorum,yumuşatıcı kullanmıyorum,ekstra durulama yaptırıyorum, herseyini ütülüyorum,her banyo sonrası mustela nemlendirici sürüyorum. Ama atopik dermatit geçmiyor. 1 aylıkken çok kötüydü 3 gün kortizonlu krem kullandım mecburen sonra geçti, bi daha o kadar kötü olmadi ama hala ara ara daha yoğun, ara ara daha az devam edip gidiyoruz.

Cok sarıp sarmalamak kalın giydirmek doğru gelmiyor bana da. Ben de patikli penye tulumla yatırıyorum. Üstüne de iki tane ince penye battaniye örtüyorum kol altına kadar. Ev de 24 derece oluyor gece. Seneye giymesi için uyku tulumu aldım. Seneye kışa evin sıcaklığını 22 derece civarı yapıp tulumunu giydiririm,üstüne bişey örtmem

Onun annesi sizsiniz en iyisini siz bilirsiniz bakın sizin bebiş de serin ortamda uyumayı seviyormuş demek ki. :)

Hâlâ battaniye kullanıyoruz kafasına çeker korkusuyla

Kasım anneleri hep zorluklarla geçirdi doğumunu sonrasını ben de dahil.
Benim bebek çok kusuyordu doktora gittim cigerleri iltihap olmuş . Hemen tedaviye başladı. Kaç gündür biz de hastane ev baya bitkin düştük. Çocuk geceleri uyumuyordu.
Öksürük de çok vardı balgamda.
Yavaş yavaş iyileşme sürecine girdik .
Allah hepimizin yardımcısı olsun şu mübarek günde bütün hastalıklar bebeklerimizin vücutlarını terketsin gitsin.
Annelik, en çok hastalık zamanı anlaşılıyor.
Yarın kontrol var inşallah bebeğimin ciğeri tertemiz olmuştur.

Selamkizlar bendehastayim kizimda hasta atesi var doktor bogazda cigerde bsey yok ama sanki disler gelmeye baslamis dedi ateşdisten mi anlamadim sizler bebisleriniz nasil

Çok geçmiş olsun canım.. İnşallah temiz çıkar

Aynı fikirdeyim ben de şimdiye kadar bir sorun yaşamadık çok şükür

Onun annesi sizsiniz en iyisini siz bilirsiniz bakın sizin bebiş de serin ortamda uyumayı seviyormuş demek ki. :)
Evet yine ya sıcağı sevmiyor pek :)) ama okuyunca kat kat dedim üşüyor mu acaba Ama bizim evimiz zaten sıcak bebeğim de şimdiye kadar hep sıcaktan bunaldı soğuktan hiÇ şikayeti olmadı

Canım inşallah yanlış teşhisdir. Değilse de en hafif düzeydedir :/ kan testiyle nasıl anlaşılmış acaba bu durum.

Benim oğlumda üstünde hiç bişey tutmuyor. Çift kat pazen battaniye örtüyorum ama hep açıyor. Bugün uyku tulumu diktirdim çift kat pazenden torba modelden çok güzel oldu valla. O kadar gereksiz pahalıya satılıyor ki kalıbı fln indirdim netten kestik biçtik diktik :)

Daha önce denedim süt ve türevlerini yemedim 1 hafta kadar ama bişi değişmedi bizde

Ben dışarı çıkarken bile iki kat giydirmiyorum :) benimkinde kısa kollu çıtçıtlı atlet, üstünde ince pijama oluyor, çoraplarını da çıkarıyorum( yorganın içinde sıcacık oluyor) üstüne yorgan örtüyorum.
Ben kendim rahat uyumaya alışınca bebeğim rahatsız olacak gibi geliyor bişeyler giydirince. Ben bi kendimi frenleyeyim bari

Bizde woombie uyku tulumu var da kullanmadım doğru dürüst, tekrar kullanayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…