Ben sadece müslin battaniye ile uyutuyorum üstünde uzun kollu orta kalınlıkta pijama takımı oluyor hata mı yapıyorum bilemedim şimdi ona rağmen terlemiş oluyor bazenMüslin ya da penye battaniye ile belden kundak yapıyorum. Ayağına ayaklı don giydiriyorum. Üstüne uzun kollu zıbın ile onun üstüne uzun kollu pijama giydiriyorum. Sonra bebeğimin üstüne bi tane örgü battaniye örtüyorum. Zaten kendisi kollarını açıyor. Hatta artık ayaklarını da itekleye itekleye kundak bile açıyor. O yüzden biraz daha büyüyünce ayaksız donla uyutacağım.
Camım sende yediklerini ve bebeğim verdiği tepkileri gün gün yaz ben bulacağıma inanıyorum... bunu sadece biz bilebilirizBende 60da yıkıyorum 4 durulama yaptırıyorum ama bi sıvı bi granül kullandım ve tesadüf mü bilmiyorum ama granülden sonra arttı.şimdi tamamen sıvıyla yıkamayı denicem belki sendede öyle bişey olabilir canım.Emzirirken yanakları mahvoluyodu benimkininde şimdi karnı mahvoluyor sıcaktan. temas ediyo ya benim bedenime doğru
Valla ben anneme danıştım. Onun kararlarını da mantıklı buluyorum. Benim bebeğim üşümüşse uyuyamıyor sıcak ortamı seviyor o yüzden böyle yapıyorum. Benimki de bazen terliyor bazen terlemiyor. O yüzden böyle uyutmaya havalar ısınana kadar devam. Havalar ısınınca da battaniye yerine penye örtü örterim bir süre sanırım. Çünkü ben bile kocaman insan gece yorganla uyuyorum.Ben sadece müslin battaniye ile uyutuyorum üstünde uzun kollu orta kalınlıkta pijama takımı oluyor hata mı yapıyorum bilemedim şimdi ona rağmen terlemiş oluyor bazen
Ya ben Doğum ateşinden çıkamadığım için ben üstüme bişe örtmüyorum üşürsem çarşaf pike bile kalın geliyor ev de çok sıcak bizim dün 12 de gece sürekli ağlıyordu üstüne daha ince şeyler giydirdim sakinledi uyudu bilmem sıcağı da sevmiyor terlemesi beni korkutuyor yaValla ben anneme danıştım. Onun kararlarını da mantıklı buluyorum. Benim bebeğim üşümüşse uyuyamıyor sıcak ortamı seviyor o yüzden böyle yapıyorum. Benimki de bazen terliyor bazen terlemiyor. O yüzden böyle uyutmaya havalar ısınana kadar devam. Havalar ısınınca da battaniye yerine penye örtü örterim bir süre sanırım. Çünkü ben bile kocaman insan gece yorganla uyuyorum.
Cok sarıp sarmalamak kalın giydirmek doğru gelmiyor bana da. Ben de patikli penye tulumla yatırıyorum. Üstüne de iki tane ince penye battaniye örtüyorum kol altına kadar. Ev de 24 derece oluyor gece. Seneye giymesi için uyku tulumu aldım. Seneye kışa evin sıcaklığını 22 derece civarı yapıp tulumunu giydiririm,üstüne bişey örtmemYa ben Doğum ateşinden çıkamadığım için ben üstüme bişe örtmüyorum üşürsem çarşaf pike bile kalın geliyor ev de çok sıcak bizim dün 12 de gece sürekli ağlıyordu üstüne daha ince şeyler giydirdim sakinledi uyudu bilmem sıcağı da sevmiyor terlemesi beni korkutuyor ya
Onun annesi sizsiniz en iyisini siz bilirsiniz bakın sizin bebiş de serin ortamda uyumayı seviyormuş demek ki. :)Ya ben Doğum ateşinden çıkamadığım için ben üstüme bişe örtmüyorum üşürsem çarşaf pike bile kalın geliyor ev de çok sıcak bizim dün 12 de gece sürekli ağlıyordu üstüne daha ince şeyler giydirdim sakinledi uyudu bilmem sıcağı da sevmiyor terlemesi beni korkutuyor ya
Hâlâ battaniye kullanıyoruz kafasına çeker korkusuylaEki Görüntüle 2242704
Kızlar bebeğimi gece bu şekilde yatırdım ve
Eki Görüntüle 2242703
Bu şekilde buldum. Ev merkezi sistem gece 12 de kapanıyor sıcaklık. Biz de yağlı radyatör yakıyorduk ama o gece yakmamıştım, terliyor diye. Böyle üstü açıkta ayakları çıplak kalmış. Muhtemelen 20 dakika falan. Kızım her zaman ağlayarak uyanmıyor, sessiz sessiz takılıyor kimi zaman. Sorun şu ki annem korkuttu ya kafasını yorganına soksaydı diye. Siz geceleri ne örtüyorsunuz?
Canım çok geçmiş olsun dualarımız seninle belkide yanlış bir teşhis konulmuştur insallah hic bir sıkınti sorun olmazAmin inşallah çok dua ediyorum Rabbim mwleklerimizi korusun bize bağışlasın. Mahvoldum kaç gündür
Çok geçmiş olsun canım.. İnşallah temiz çıkarKasım anneleri hep zorluklarla geçirdi doğumunu sonrasını ben de dahil.
Benim bebek çok kusuyordu doktora gittim cigerleri iltihap olmuş . Hemen tedaviye başladı. Kaç gündür biz de hastane ev baya bitkin düştük. Çocuk geceleri uyumuyordu.
Öksürük de çok vardı balgamda.
Yavaş yavaş iyileşme sürecine girdik .
Allah hepimizin yardımcısı olsun şu mübarek günde bütün hastalıklar bebeklerimizin vücutlarını terketsin gitsin.
Annelik, en çok hastalık zamanı anlaşılıyor.
Yarın kontrol var inşallah bebeğimin ciğeri tertemiz olmuştur.
Aynı fikirdeyim ben de şimdiye kadar bir sorun yaşamadık çok şükürCok sarıp sarmalamak kalın giydirmek doğru gelmiyor bana da. Ben de patikli penye tulumla yatırıyorum. Üstüne de iki tane ince penye battaniye örtüyorum kol altına kadar. Ev de 24 derece oluyor gece. Seneye giymesi için uyku tulumu aldım. Seneye kışa evin sıcaklığını 22 derece civarı yapıp tulumunu giydiririm,üstüne bişey örtmem
Evet yine ya sıcağı sevmiyor pek :)) ama okuyunca kat kat dedim üşüyor mu acaba Ama bizim evimiz zaten sıcak bebeğim de şimdiye kadar hep sıcaktan bunaldı soğuktan hiÇ şikayeti olmadıOnun annesi sizsiniz en iyisini siz bilirsiniz bakın sizin bebiş de serin ortamda uyumayı seviyormuş demek ki. :)
Banadan normal geliyordünya ama kan testinde nöroloji problem çıktı zihinselo kadar kötüyüm ki
Ali fuat serpen var durumunuz iyice bebeklerin kilo almasında şikayetçi bi arkadaş vardı gittiler çok memnun kaldılar muane ücreti ortasında derecede tavsiye ederim.
Aminbebeğim de zeka geriliği tespit edildi
Eki Görüntüle 2242704
Kızlar bebeğimi gece bu şekilde yatırdım ve
Eki Görüntüle 2242703
Bu şekilde buldum. Ev merkezi sistem gece 12 de kapanıyor sıcaklık. Biz de yağlı radyatör yakıyorduk ama o gece yakmamıştım, terliyor diye. Böyle üstü açıkta ayakları çıplak kalmış. Muhtemelen 20 dakika falan. Kızım her zaman ağlayarak uyanmıyor, sessiz sessiz takılıyor kimi zaman. Sorun şu ki annem korkuttu ya kafasını yorganına soksaydı diye. Siz geceleri ne örtüyorsunuz?
Daha önce denedim süt ve türevlerini yemedim 1 hafta kadar ama bişi değişmedi bizdeCanım aynı belirtiler bizde vardı daha sonra vücutta kızarıklıklar başladı hala kakada kan yok ama doktorum bana süt ve yumurta diyeti verdi sen test yapılmasa da doktorun söylemese de kendin dene alerji olayını doktorlardan çok biz bilebiliriz .. benim de doktorum kakada kan olmayınca egzama zaman zmaan azalınca diyete gerek yok demişti ama pazar sabahı birden heryeri kıpkırmızı oldu 1 saat içinde den kayboldu ölüyorum sandım ... önlemini sen al canım yoksa herşeyi kendinden biliyorsun
Bizim vücudumuzdan 3 günde atılıyormuş ama bebeklerden 21 günde ancak Temizleniyormuş diye biliyorumDaha önce denedim süt ve türevlerini yemedim 1 hafta kadar ama bişi değişmedi bizde
Ben dışarı çıkarken bile iki kat giydirmiyorum :) benimkinde kısa kollu çıtçıtlı atlet, üstünde ince pijama oluyor, çoraplarını da çıkarıyorum( yorganın içinde sıcacık oluyor) üstüne yorgan örtüyorum.Müslin ya da penye battaniye ile belden kundak yapıyorum. Ayağına ayaklı don giydiriyorum. Üstüne uzun kollu zıbın ile onun üstüne uzun kollu pijama giydiriyorum. Sonra bebeğimin üstüne bi tane örgü battaniye örtüyorum. Zaten kendisi kollarını açıyor. Hatta artık ayaklarını da itekleye itekleye kundak bile açıyor. O yüzden biraz daha büyüyünce ayaksız donla uyutacağım.
Bizde woombie uyku tulumu var da kullanmadım doğru dürüst, tekrar kullanayım bariCanım inşallah yanlış teşhisdir. Değilse de en hafif düzeydedir :/ kan testiyle nasıl anlaşılmış acaba bu durum.
Benim oğlumda üstünde hiç bişey tutmuyor. Çift kat pazen battaniye örtüyorum ama hep açıyor. Bugün uyku tulumu diktirdim çift kat pazenden torba modelden çok güzel oldu valla. O kadar gereksiz pahalıya satılıyor ki kalıbı fln indirdim netten kestik biçtik diktik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?