• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar iki gündür çok huzursuz bebeğim akşam 8den 10 a kadar fln uykusu var uyuyamıyor mızmız emmiyor bişe dikkatimi çekti kafası çok sıcak ateşi Yook ama diş olabilir mi 3 ay 10 günlük
Benimkide öyleydi koltuk altındanda bi ölç sadece kafaysa benimkine diş dedi doktor

Benim bebeğimin de kafası 1 haftadır sıcak. 3 ay 22 günlük benim kızım da. Diş için erken diye düşünüyorum. Haftaya doktor randevumuz var soracağım.
Kimi bebek hazırlıklara erken başlıyomuş benimki 3ay 5 günlük aynı şikayetlerimiz vardı doktor diş dedi

Merhaba ben de yeni geçtim slingten kanguruya bebeğim şu an 7.5 kg ama kullandığım kanguru 3.5 kgdan itibaren kullanılıyor aslında. Evde sling devam ediyorum ama artık kangurumuzu takıp bu güzel havalarda yürüyüş yapabiliyoruz çok konforlu oldu açıkçası hem benim için hem de kızım için
Hangi marka kangurun cnm

Kızlar merhaba bebeğim bugüne kadar gayet düzenli kaka yapıyordu ama 4gundur yapmıyor gaz çıkarıyor çiş yapıyor ama kaka yapmıyor doktora gitmedim aynı durumu yaşayan var mi

Kusmaya çözüm bulan var mi arkadaşlar benim bebek çok kusuyor bu ay ki kontrolünde çok az kg almış dedi doktor 400 gr almış moralim bozuldu

Kusmaya çözüm bulan var mi arkadaşlar benim bebek çok kusuyor bu ay ki kontrolünde çok az kg almış dedi doktor 400 gr almış moralim bozuldu
Ben de aynı sorundan muzdaribim, sadece geceleri uykusundan emince kusmuyor, 4 aylık oldu 600g almış , Dr normal dedi,bebek reflüsündendir keyfi de yerin de kilo da almış sıkıntı yok dedi

melekistiyorum melekistiyorum pruine pruine benim kanguru Yenidoğandan itibaren kullanmak için aparat var ama onunla rahat edemedi kızım o yüzden hala sling kullanıyoruzda, Yenidoğan aparatsız kullanmaya başlayabilir miyim diye merak ettim..
Kangurunun türüne göre değişiyor ama dizden dize destekliyorsa şu an geçebilirsin rahatlıkla. Şu an bebeğin Kaç kg?

İyi geceler herkese kızlar doktora gittik bu akşam çok ağladı ağlarken tartıya koydu heryeri oynuyordu 100 gram almış 10 günde mamaya başlayalım dedi sağlık ocağı ölçümleri de normal çıkıyor ben sütüm yetiyor diye düşünüyorum bir akşam sorun yaşadım onun dışında sorun yaşamadım kendimden şüphe ettiriyor bebeğim doymasa aç olsa ağlamaz mı ben anlamaz mıyım ya ?

İyi geceler herkese kızlar doktora gittik bu akşam çok ağladı ağlarken tartıya koydu heryeri oynuyordu 100 gram almış 10 günde mamaya başlayalım dedi sağlık ocağı ölçümleri de normal çıkıyor ben sütüm yetiyor diye düşünüyorum bir akşam sorun yaşadım onun dışında sorun yaşamadım kendimden şüphe ettiriyor bebeğim doymasa aç olsa ağlamaz mı ben anlamaz mıyım ya ?
Yine kontrol et canım bir kaç gün daha. Kilo almazsa başlarsın. Bazen süt çok olsa da kilo aldırmıyor ama illa ki yarıyor. Başlarsan canım memeni iyice emzirmeden verme nacizane öneride bulunayım.

Slingten kanguru geçen var mı? Yenidoğan aparatsız ne zaman kullanabiliriz? 3 ay deniyor ama aslında bir kilo yada boy sınırı olmalı.bazı yerde 7kg dan sonra demiş, bilgisi olan var mı? S Spizella biliyor musun, sen genelde biliyorsun böyle şeyleri:KK200:
selam canım kanguruna göre değişir
ben hala slingteyim çünkü kangurum 6,5 kilo ve 62 cm alt sınırıyla kullanılıyor

bazı kanguruların yenidoğan aparatı var. kangurunun markası ne?

dün doktora gittik 6 günde 80 gram. yine alamamış yani. bu defa da normal mama dene dedi. tugba2907 tugba2907 aynı durumdayız. ben sütümün fazlalığından o kadar eminim ki. kızım içmeyi bitirdikten sonra göğsümün ucunu sıktığımda karşı duvara fışkıracak nerdeyse. zaten tazyik yüzünden de beni çok emmek istemiyor. boğazına kaçıyor. yarından itibaren hem emzirmeden önce 2 dk sağacağım tazyik gitsin. hem de mama vereceğim emmeden sonra belki içer.

Back