- 16 Ocak 2015
- 1.845
- 2.757
- 133
- 39
Allah razı olsun canım. Amin Rabbim bütün kuzuları korusun can sağlığı versin. Ben o günden sonra kızım kusacak diye aklım çıkıyor daha dün boydan boya kusmuk içinde bıraktı beni aklım çıktı fışkırtarak kusunca sonra kahkahalarla temizlendik kızımla :))
Amin cnm amin. Kusması neden oluyordu reflü mu
Bir nüsubet bin nasihatten iyidir bidaha eşin tartışmadan konuşmayı öğrensin allah esirgesin çok kötü bişeymiş.. makat çatlağı acısı kötüymüş canım ihmal etme sağlığını lütfen ya. Aslında daha çok dikkat etmemiz lazkm kendimize artık bize ihtiyacı olan meleklerimiz var..
bende hala kv m dokunsun istemiyorum bebeğime..
zamanla doğumda yaşadıklarını unutmasan da zihninde bastırabilirsin inşallah canım..
ilk yardım bebekler ve yetişkinler için farklı oluyo canım evet dikkat etmek lazım ya
Anne sütüyle kg aldıysa ne mutlu sana canım ya. İnşallah alerjisi de hemen geçer eğer çıkarsa. İnşallah bağırsaktada çıkmaz..
ben uyandırmıyorum kuzum kendi uyanınca besliyorm ama bu hali bile 2 saati geçmiyo.. neden hala uyandırıyosun ki bırak uzun uyumaya alışsın ilerde çok zorluk çekersin. Ben mesela dua ediyorm uyusun diye :)
Sanada çok geçmiş olsun canım ya ihmal etme allah esirgesin
İnşallah canım. Aslinda uyandirmiyorum o uyumaya devam ediyor hala. Kilo almayacak diye korkuyorum. Bıraksam emmez uyur ama ben alıp emziriyorum. Doktorda ilk 4 saat uyusun sonra 2 saatte bir emzirmeye devam edebilirsin dedi.