Bence ilacı bir araştır öyle kullan açıkcası ben bebeklere çok gerek kalmadıkça ilaç kullanmasını doğru bulmuyorum iştah artırıcı bir ilaca neden gerek gördü anlamadımMerhaba, bugün doktor kontrolümüz vardı. 3 aylık kilomuz 5460gr dı ve o aralıkta günlük 10 gr almıştı, doktorum 2 hafta sonra bakalım kilo alımı bu ay iyi olmamış demişti.
Bugünkü kontrolde 3 ay 14 günlük 5.780gr. 16 günde 320gr ediyor. günlük 20 gr almış ve doktor bu durumu çok beğendi. 4. Ayda 400-600 gr almasını bekleriz ama siz kolayca üst sınır olan 600 e geleceksiniz dedi.
4. Ay kontrolünden sonra yavaş yavaş tadımlara başlayalım dedi ama bunu bir dahaki kontrolde konuşalım dedi.
Çok uyuduğunu söyledim, uyuyan bebek çabuk büyür dedi.
İştah artırıcı ilaç yazdı.antihistaminik olan bu ilaç emme zamanı bebeğin emme dürtüsünü artırır, daha çok emer dedi.
Mukuslu kaka senin yediklerinden yapacak bişey yok dedi. Bir kere ince saç gibi bir kanama gördüm dedim, tekrarlamadıysa önemli değil dedi. Böyle olan bebek aniden ağlar, öyle bir şikayetiniz de yok o yüzden sıkıntı yok dedi.
4. Ay aşısından sonra doktor kontrolümüz var, şimdilik böyle.
Yavaş yavaş ek gıda konuşmaya başlasak mı ne. Benim giç bilgim yok bu konuda.
baby plusu alicak misin peki canim.bende oyle birsey alacagim galiba ya.joie cok buyuk duruyo.evet insan heves ediyo ama sonrasi sıkıntı.benim evimde cok kucuk2 arkadaşım da jolie mama sandalyesi kullandı. Biri çok memnun kaldı, diğeri çok hantal çok yer kaplıyor dedi. Ben de düşündüm jolie ama bana da büyük geldi. Baby plus mama sandalyesi daha ufak geldi gözüme. Tabi benim arkadaşlar memleketteler orada evler büyük büyük. İstanbuldaki arkadaşlarımsa hep küçük basit mama sandalyesi aldılar, evlerin küçüklüğünden dolayı.
1650 ye aldım.
sagolasin canim benim.rica etsem bi fotosu falan yokmu kaca aldin.bende alayim aynisini.internette varmidirBen ikeadan aldım mama sandalyesini canım. Kdv indirimi de var şu an. Sade, hantal değil, kolay temizleniyor. Ben daha kullanmadım ama yeğenlerimden biliyorum.
Kabizlik oluyor mu peki? Birde ne zaman oturabilir kizim mesela? 1 hafta sonra tam 5 aylik olacagiz.suan kucagimda kisa sürelerle oturtuyorum deztekli.mesela desteksiz ne zaman oturabilir mama sandalyesine falanEk gıdaya ne zaman başlanmalı bu konuda anneler genelde farklı farklı yol izliyor çocuğun durumuna göre hareket etmek gerek sanırım ben erken başlamıştım kızımda 5. Ayına az kalmıştı başladığımda bence en önemli şeylerden biri tatlılarla başlamamak meyve gibi tatlı şeyleri hemen hemen hepsi kabul ediyor ama yoğurt sebze pürelerini hemen kabul etmiyorlar genelde yoğurtla başlanıyor kendi mayaladığın yoğurt tabi süt vs alerjisi varsa durum değişebilir ben yoğurtla başladım 3 gün kuralı var alerji yapıp yapmadığını anlamak için benim aklıma bunlar geldi ilk etapta çay kaşığı ile başlayıp ölçü artırılıyor sen stres yapmazsan yer mi yemez mi diye çocukta daha rahat oluyor mutlaka oturarak yemesi lazım yatarak olmaz tehlikeli ne yazdım bende bilmiyorum kucağımda bebeyle
Bence ilacı bir araştır öyle kullan açıkcası ben bebeklere çok gerek kalmadıkça ilaç kullanmasını doğru bulmuyorum iştah artırıcı bir ilaca neden gerek gördü anlamadım
Acaba 4. Ayda kaşık mamasına başlanabiliyor mu?Ek gıdaya ne zaman başlanmalı bu konuda anneler genelde farklı farklı yol izliyor çocuğun durumuna göre hareket etmek gerek sanırım ben erken başlamıştım kızımda 5. Ayına az kalmıştı başladığımda bence en önemli şeylerden biri tatlılarla başlamamak meyve gibi tatlı şeyleri hemen hemen hepsi kabul ediyor ama yoğurt sebze pürelerini hemen kabul etmiyorlar genelde yoğurtla başlanıyor kendi mayaladığın yoğurt tabi süt vs alerjisi varsa durum değişebilir ben yoğurtla başladım 3 gün kuralı var alerji yapıp yapmadığını anlamak için benim aklıma bunlar geldi ilk etapta çay kaşığı ile başlayıp ölçü artırılıyor sen stres yapmazsan yer mi yemez mi diye çocukta daha rahat oluyor mutlaka oturarak yemesi lazım yatarak olmaz tehlikeli ne yazdım bende bilmiyorum kucağımda bebeyle
Bence ilacı bir araştır öyle kullan açıkcası ben bebeklere çok gerek kalmadıkça ilaç kullanmasını doğru bulmuyorum iştah artırıcı bir ilaca neden gerek gördü anlamadım
Be kremi kullandım 3. Gün hiçbişe kalmadı çok şükür kuruttu hemen şimdi çok az sol yanakta bir kaç pütür çıktı dünden beri aynı ama artma azalma Yok onu takipteyim yediklerime dikkat ediyorum acaba bizim kullandığımız deterjan , yumuşatıcı fln mı yapıyor kucağımıza alınca yüzü değiyor valla aklıma gelmeyen şey kalmadı .. sizinki de pütürtü şeklinde mi ?Iz kalacak diye ben de korkuyorum bu alerjiler için doğal krem yapan birisini buldum krem geldi bu gece süreceğim bakalım umarım geçirir. Şüphelendiğim hiçbir şey yok inan ki çünkü bir şeyi yediğinde kızarıklık artar ve o üründen şüphelenirsin ya da yemeyi bıraktığında azalma olur anlarsın ya öyle bir sey de olmuyor yüzü hep aynı kızarıklıklar ne artıyor ne azalıyor anlamadım gitti. Şu an zaten hiçbir şey yemiyorum yüzü temizlensin diye bekliyorum bakalım deneye yanıla bulucam inşallah. Sizinki ne alemde peki azaldı mi kızarıklıklar
Desteksiz oturması kimi 6.ay kimi 8.ay değişiyor ben 5.ay gibi başladığımda mama sandalyesine oturmadım da koltuğun köşesine oturtup önüne yanına yastık koydum zaten 6.aya kadar amacım asla beslemek olmadı mesela 1 hafta 1 çay kaşığı yoğurt verdim normalde artırılıyor ama ben gün gün artırmayı 6.ayda yaptım çünkü benim amacım beslemek değilde çocuğun yutma refleksi gelişsin farklı tatlara alışsındı 6.aydan sonrada attırdım miktarı mama sandalyesi tam ne zaman oturttuk hatırlamıyorum ama biz desteksiz oturmayı öğrendiğinde oturtmuştukKabizlik oluyor mu peki? Birde ne zaman oturabilir kizim mesela? 1 hafta sonra tam 5 aylik olacagiz.suan kucagimda kisa sürelerle oturtuyorum deztekli.mesela desteksiz ne zaman oturabilir mama sandalyesine falan
Destekli oturarak başlanabilir herhalde bilmiyorum tam olarak doktoruna sorabilirsin ben hiç mama kullanmadım ne kaşık ne başka türlü her iki çocuğumda da o yüzden yanlış yönlendirmek istemem canımAcaba 4. Ayda kaşık mamasına başlanabiliyor mu?
Anladım teşekkür ederim :) bende şuanda mama vermedim hiç ama ne biliyim hani ek gıda zamanlarında verilse nasıl olur diye merak etmiştim.Destekli oturarak başlanabilir herhalde bilmiyorum tam olarak doktoruna sorabilirsin ben hiç mama kullanmadım ne kaşık ne başka türlü her iki çocuğumda da o yüzden yanlış yönlendirmek istemem canım
İkeanın sitesine yaz canım antilop mama sandalyesi diye görürsün. Online satış var ben de öyle aldım :)baby plusu alicak misin peki canim.bende oyle birsey alacagim galiba ya.joie cok buyuk duruyo.evet insan heves ediyo ama sonrasi sıkıntı.benim evimde cok kucuk
sagolasin canim benim.rica etsem bi fotosu falan yokmu kaca aldin.bende alayim aynisini.internette varmidir
Anladim canim sagolasinDesteksiz oturması kimi 6.ay kimi 8.ay değişiyor ben 5.ay gibi başladığımda mama sandalyesine oturmadım da koltuğun köşesine oturtup önüne yanına yastık koydum zaten 6.aya kadar amacım asla beslemek olmadı mesela 1 hafta 1 çay kaşığı yoğurt verdim normalde artırılıyor ama ben gün gün artırmayı 6.ayda yaptım çünkü benim amacım beslemek değilde çocuğun yutma refleksi gelişsin farklı tatlara alışsındı 6.aydan sonrada attırdım miktarı mama sandalyesi tam ne zaman oturttuk hatırlamıyorum ama biz desteksiz oturmayı öğrendiğinde oturtmuştuk
Sagolasin minnos.yorumlara baktim da memnun olan cokmus.altina minder ayrica mi aliniyoİkeanın sitesine yaz canım antilop mama sandalyesi diye görürsün. Online satış var ben de öyle aldım :)
Fiyatı nedir canim? Ozelligi nedir.bende ilk basta joie mimzy veya chicco poly düşünüyordum.iyi ki almamisim.suan ikea düşünüyorumMama sandalyesinde sanirim paraya kiyip fast mama sandalyesi alicam. Oglumda chicco poly almistim o kadar hantalki 6 ay sonra canima tak dedi sattim. Sonra ikea antilop aldim evet kullanisli ama fast mama sandalyesini cok begendim ozellikle benim gibi gezgenci bir ana icin ideal.
Bizimki o canım. Ben memnunum ama çok küçük olmuyor katlanınca haberin olsun. Yine de tekerini çıkarmadan bagaja sığıyor. Kullanımı çok kolay, takılmıyor sürerken filan. Eşimin boyu 180 rahat kullanıyor, bizim için önemliydi. Ana kucağıyla kullanıyoruz daha, bastonu deneme fırsatımız olmadı henüz. O daha hafiftir kesin. Yine de ben rahat indirip kaldırıyorum bagajaKızlar aranızda mamas papas sola 2 bebek arabası kullanan var mı . Nasıl kullanımı rahat mı ağırlıgi nasıl önerir misiniz. Ayın 22 sinde ebebekte indirim olacak onu almayı düşünüyorum da kullananlardan yorum istiyorum :)
Aynen katılıyorum, ekonomik olarak zorlamayacak olsa 3.bile olabilir :) 2.kazayla oldu,niyetimiz yoktu, iyi ki olmuş diyorum şimdi, inşallah biraz daha ayaklandıklarında da aynı zevk ve enerjiyle büyütürüz evlatlarımızı. Ücretsiz izin aldım ben,seneye eylülde 10 aylık olduğunda başlayacağım. Inşallah okula başladığımda, çok yorulursam,sabrım tükenirse çocuklarıma tahammülsüzlük etmemKesinlikle katiliyorum. Ilkinin bu zamanlarini kacirmisim simdi oyle keyifle izliyorum ki kizimi bi nevi anneligi anliyorum. Ilkinde yaptigim hatalara dusmemeye calisiyorum. Ilk cocuktan sonra 2. Mi tovbe demistim ama suan 3. Bile olur diyorum))
Altına değil ama sırtına konulan minderi var. Hiç minderi olmadan da kullanılıyor, ben minder almadım. Yeğenimde de mindersiz kullandılar bi sıkıntı olmuyor.Sagolasin minnos.yorumlara baktim da memnun olan cokmus.altina minder ayrica mi aliniyo
Ben onu bilmiyorum canim ama joie litetrax 4 diye bi araba aldim,sürümü o kadar guzelki.tavsiye ederim.oyle cok ağır birseyde degil :))Kızlar aranızda mamas papas sola 2 bebek arabası kullanan var mı . Nasıl kullanımı rahat mı ağırlıgi nasıl önerir misiniz. Ayın 22 sinde ebebekte indirim olacak onu almayı düşünüyorum da kullananlardan yorum istiyorum :)
Sagol canim ❤Altına değil ama sırtına konulan minderi var. Hiç minderi olmadan da kullanılıyor, ben minder almadım. Yeğenimde de mindersiz kullandılar bi sıkıntı olmuyor.
Tepsili al ama canım, tepsisiz önüne yemek koyamazsın :)Sagol canim ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?