2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ek gıdaya ne zaman başlanmalı bu konuda anneler genelde farklı farklı yol izliyor çocuğun durumuna göre hareket etmek gerek sanırım ben erken başlamıştım kızımda 5. Ayına az kalmıştı başladığımda bence en önemli şeylerden biri tatlılarla başlamamak meyve gibi tatlı şeyleri hemen hemen hepsi kabul ediyor ama yoğurt sebze pürelerini hemen kabul etmiyorlar genelde yoğurtla başlanıyor kendi mayaladığın yoğurt tabi süt vs alerjisi varsa durum değişebilir ben yoğurtla başladım 3 gün kuralı var alerji yapıp yapmadığını anlamak için benim aklıma bunlar geldi ilk etapta çay kaşığı ile başlayıp ölçü artırılıyor sen stres yapmazsan yer mi yemez mi diye çocukta daha rahat oluyor mutlaka oturarak yemesi lazım yatarak olmaz tehlikeli ne yazdım bende bilmiyorum kucağımda bebeyle
Bence ilacı bir araştır öyle kullan açıkcası ben bebeklere çok gerek kalmadıkça ilaç kullanmasını doğru bulmuyorum iştah artırıcı bir ilaca neden gerek gördü anlamadım

baby plusu alicak misin peki canim.bende oyle birsey alacagim galiba ya.joie cok buyuk duruyo.evet insan heves ediyo ama sonrasi sıkıntı.benim evimde cok kucuk

Ben ikeadan aldım mama sandalyesini canım. Kdv indirimi de var şu an. Sade, hantal değil, kolay temizleniyor. Ben daha kullanmadım ama yeğenlerimden biliyorum.
sagolasin canim benim.rica etsem bi fotosu falan yokmu kaca aldin.bende alayim aynisini.internette varmidir

Kabizlik oluyor mu peki? Birde ne zaman oturabilir kizim mesela? 1 hafta sonra tam 5 aylik olacagiz.suan kucagimda kisa sürelerle oturtuyorum deztekli.mesela desteksiz ne zaman oturabilir mama sandalyesine falan

Acaba 4. Ayda kaşık mamasına başlanabiliyor mu?

Be kremi kullandım 3. Gün hiçbişe kalmadı çok şükür kuruttu hemen şimdi çok az sol yanakta bir kaç pütür çıktı dünden beri aynı ama artma azalma Yok onu takipteyim yediklerime dikkat ediyorum acaba bizim kullandığımız deterjan , yumuşatıcı fln mı yapıyor kucağımıza alınca yüzü değiyor valla aklıma gelmeyen şey kalmadı .. sizinki de pütürtü şeklinde mi ?

Kabizlik oluyor mu peki? Birde ne zaman oturabilir kizim mesela? 1 hafta sonra tam 5 aylik olacagiz.suan kucagimda kisa sürelerle oturtuyorum deztekli.mesela desteksiz ne zaman oturabilir mama sandalyesine falan
Desteksiz oturması kimi 6.ay kimi 8.ay değişiyor ben 5.ay gibi başladığımda mama sandalyesine oturmadım da koltuğun köşesine oturtup önüne yanına yastık koydum zaten 6.aya kadar amacım asla beslemek olmadı mesela 1 hafta 1 çay kaşığı yoğurt verdim normalde artırılıyor ama ben gün gün artırmayı 6.ayda yaptım çünkü benim amacım beslemek değilde çocuğun yutma refleksi gelişsin farklı tatlara alışsındı 6.aydan sonrada attırdım miktarı mama sandalyesi tam ne zaman oturttuk hatırlamıyorum ama biz desteksiz oturmayı öğrendiğinde oturtmuştuk

Destekli oturarak başlanabilir herhalde bilmiyorum tam olarak doktoruna sorabilirsin ben hiç mama kullanmadım ne kaşık ne başka türlü her iki çocuğumda da o yüzden yanlış yönlendirmek istemem canım
Anladım teşekkür ederim :) bende şuanda mama vermedim hiç ama ne biliyim hani ek gıda zamanlarında verilse nasıl olur diye merak etmiştim.

İkeanın sitesine yaz canım antilop mama sandalyesi diye görürsün. Online satış var ben de öyle aldım :)

Kızlar aranızda mamas papas sola 2 bebek arabası kullanan var mı . Nasıl kullanımı rahat mı ağırlıgi nasıl önerir misiniz. Ayın 22 sinde ebebekte indirim olacak onu almayı düşünüyorum da kullananlardan yorum istiyorum :)

Mama sandalyesinde sanirim paraya kiyip fast mama sandalyesi alicam. Oglumda chicco poly almistim o kadar hantalki 6 ay sonra canima tak dedi sattim. Sonra ikea antilop aldim evet kullanisli ama fast mama sandalyesini cok begendim ozellikle benim gibi gezgenci bir ana icin ideal.

Anladim canim sagolasin

Fiyatı nedir canim? Ozelligi nedir.bende ilk basta joie mimzy veya chicco poly düşünüyordum.iyi ki almamisim.suan ikea düşünüyorum

Bizimki o canım. Ben memnunum ama çok küçük olmuyor katlanınca haberin olsun. Yine de tekerini çıkarmadan bagaja sığıyor. Kullanımı çok kolay, takılmıyor sürerken filan. Eşimin boyu 180 rahat kullanıyor, bizim için önemliydi. Ana kucağıyla kullanıyoruz daha, bastonu deneme fırsatımız olmadı henüz. O daha hafiftir kesin. Yine de ben rahat indirip kaldırıyorum bagaja

Kesinlikle katiliyorum. Ilkinin bu zamanlarini kacirmisim simdi oyle keyifle izliyorum ki kizimi bi nevi anneligi anliyorum. Ilkinde yaptigim hatalara dusmemeye calisiyorum. Ilk cocuktan sonra 2. Mi tovbe demistim ama suan 3. Bile olur diyorum ))
Aynen katılıyorum, ekonomik olarak zorlamayacak olsa 3.bile olabilir :) 2.kazayla oldu,niyetimiz yoktu, iyi ki olmuş diyorum şimdi, inşallah biraz daha ayaklandıklarında da aynı zevk ve enerjiyle büyütürüz evlatlarımızı. Ücretsiz izin aldım ben,seneye eylülde 10 aylık olduğunda başlayacağım. Inşallah okula başladığımda, çok yorulursam,sabrım tükenirse çocuklarıma tahammülsüzlük etmem

Ben onu bilmiyorum canim ama joie litetrax 4 diye bi araba aldim,sürümü o kadar guzelki.tavsiye ederim.oyle cok ağır birseyde degil :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…