- 30 Nisan 2018
- 352
- 511
- 33
Kızlar çok sağolun içime sinmedi kendi doktorumu aradım. tek bezle bişey diyemeyiz. Takipte olacağız dedi. Hiç bir şey yapma nasıl besliyorsan öyle devam et izleyelim bakalım ne olacak dedi. Ona göre konuşalım dedi. İnanın şaşırdım kaldım. Annemlere gelmiştim buradaki dr sütten demişti.süt ve süt ürünleri tüketme dedi Kendi doktorumuz bekle dedi. Of ne saçma ya ne yapacağım şimdi ben
Kullanıyoruz biz. Çok memnunuz gündengüne üzerinde geçirdiği süre artıyor güzel oyalıyor kızımı. Mutlu oluyor görünce bile.Kızlar oyun halısı kullanan varmı öneren varmı
Teşekkür ederim canım peki hangi modeli tavsiye edersinKullanıyoruz biz. Çok memnunuz gündengüne üzerinde geçirdiği süre artıyor güzel oyalıyor kızımı. Mutlu oluyor görünce bile.
Ya bence aslında model önemli değil. Bizim ki fisher price ın piyanolu modeli. Sadece müzikli olması daha dikkat çekici.Teşekkür ederim canım peki hangi modeli tavsiye edersin
Duruyor canim bnmki 2.5 ayligiz. Sen yaninda dur hergun koy yuzuste sert bir zemine ellerinide guzelce yerlestir onune.gun gectikce kuvvetlenir. Bn bayagidir koyuyorum alisti artikBebeği 2,5 aylık olanlar yüzüstü koyduğunuzda kafasını yukarda tutabiliyomu? Benimkinin kafası hemen düşüyo burnunun üstünde sürünüyo sinirleniyo ağlıyo.Ne zaman yüzüstü yatarken dik tutabiliyolar 3.aydan sonramı yoksa şuandada tutabiliyomu olması gerekirdi?
Ben hiç koymadım ondan oldu galiba ya düzelir inşallahDuruyor canim bnmki 2.5 ayligiz. Sen yaninda dur hergun koy yuzuste sert bir zemine ellerinide guzelce yerlestir onune.gun gectikce kuvvetlenir. Bn bayagidir koyuyorum alisti artik
Oyuzdendir canim. Sen gun icinde yaninda opmak sartiyla bol bol koy onudede isikli sesli oyuncak varaa koy kafayi kaldirsin baksin . Guclenir kaslar.Ben hiç koymadım ondan oldu galiba ya düzelir inşallah
Ay canım ümit ediyorum ki inşallah bizimde tek seferliktir. Bakalım kendi doktorumuz takip et dedi. Yapmıyorum diyet. Buradaki kızlarda sağ olsun hemen yardımcı oldular.Bende de oldu ama bir kere oldu ondan sonra düzeldi birşey Yok, ama huzursuzluk var haftasını bilmem de sanki dişten kaynaklı gibi eli sürekli ağzında , hırslanıp ısırmak istiyor bazen parmağımı veriyorum sert sert bastırarak ısırmaya çalışır gibi - kaşınıyor gibi- ama daha çok erken değil mi diş için ?
Ben diyet falan yapmadım bir kere olduğu için doktora da sormadım, tekrar olursa gidiicem
Ben fisherprice piyanolu aldım, güzel vakit geçiriyor ve gün gün ilgisini daha çok çekiyor. Çırpınırken ayağının piyanoya değmesi ve ses çıkması hoşuna gitti.Oyalanma süresi de artıyor gün geçtikçe. Sağı solu toparlıyorum hızlıca orada oynarken.Çok alternatif var ama ben halımızdan memnunumKızlar oyun halısı kullanan varmı öneren varmı
CanımBende de oldu ama bir kere oldu ondan sonra düzeldi birşey Yok, ama huzursuzluk var haftasını bilmem de sanki dişten kaynaklı gibi eli sürekli ağzında , hırslanıp ısırmak istiyor bazen parmağımı veriyorum sert sert bastırarak ısırmaya çalışır gibi - kaşınıyor gibi- ama daha çok erken değil mi diş için ?
Ben diyet falan yapmadım bir kere olduğu için doktora da sormadım, tekrar olursa gidiicem
Kuşum ben aliexpresten aldim fisher pricein piyanolu yaninda filli olan modeli ama 80tl :)Teşekkür ederim canım peki hangi modeli tavsiye edersin
Canim benim oglum dogdugundan beri kaldirabiliyor kafasini ama buyuk oglum uzun bi sure tutamadi basini 4. Ayda falandı basladi dik tutmaya her bebek farklı oluyor sanirımBebeği 2,5 aylık olanlar yüzüstü koyduğunuzda kafasını yukarda tutabiliyomu? Benimkinin kafası hemen düşüyo burnunun üstünde sürünüyo sinirleniyo ağlıyo.Ne zaman yüzüstü yatarken dik tutabiliyolar 3.aydan sonramı yoksa şuandada tutabiliyomu olması gerekirdi?
Dik tutuyor canim.Arkadaşlar bebeği üç aylık olanların bebekleri kollarından kaldırıldığında başları önde mi kalkıyorlar?
Ben fisher price piyanolu oyun halısı aldım bacaklarını çok oynatıyor ses geldikçe heycanlanıyor çok güzel gaz çıkarıyor :) onun dışında aynada kendini gördükçe çıldırıyor şimdi üzerinde dönmeye başladıKızlar oyun halısı kullanan varmı öneren varmı
Canım şimdiye kadar alıştırma yaptın mı hiç ben uzun süredir önce başlamıştım her gün iki kez 1 dakika fln benim yardımımla yüzüstü koyuyordum şimdi 2 ay 21 günlük 1 dakikaya yakın kendisi tutabiliyor çok sıkılıyor ama sevmiyor hiçBebeği 2,5 aylık olanlar yüzüstü koyduğunuzda kafasını yukarda tutabiliyomu? Benimkinin kafası hemen düşüyo burnunun üstünde sürünüyo sinirleniyo ağlıyo.Ne zaman yüzüstü yatarken dik tutabiliyolar 3.aydan sonramı yoksa şuandada tutabiliyomu olması gerekirdi?
Aynı dertten muzdaribim locoderm krem verdi bize de bende kullanmak istemedim ama o kadar çok yayıldı ki iz kalacak diye korktum ve çok kaşıyordu 3 güne geçti günde bir kez kullandık ... şimdi tekrarlamadı henüz biz de deneme aşamasındayız ... kızarıklık tamamen geçmeden nasıl anlayacaksaksın neye alerjisi olduğunu ? Ben calpolden şüphelendim şu an ona bakıyoruzCanlar günaydınlar uzun zamandır girmemistim bu foruma beraber doğum yaptık beraber de büyütüyoruz bebişleri hepinizi burada görmek çok güzel:))
Biz bebeğimle 3 buçuk aylık olduk doğduğundan beri yanaklarında kızarıklık vardı yenidoğan kızarıklığı zannettik doktor alerji olabilir süt ve süt ürünlerini yumurtayı yemeyi bırak dedi 2 buçuk aydır hiçbir şey yemiyorum kahvaltıda sadece zeytin akşam da ankara marka makarna yiyiorum ciddi ciddi başka hiçbir şey koymuyorum ağzıma ama kızarıklığı geçmiyor doktor da kortizonlu krem verdi kullanmak istemedim mustelanin nemlendirici kremini aldım onu sürüyorum. Kakasında kan da yok kusma ıshal de yok besin alerjisi yok mu acaba diyorum internetten baktım dermatitin 2 çeşidi varmış atopik ve seboreik diye. doktora sordum seboreik olabilir mi diye olabilir atopik ise de deneye yanıla bulacaksın alerji testleri net sonuç vermiyor diyor. Ne yapacağımı şaşırdım besin alerjisi ise de bulamıyorum neye alerjisi olduğunu
Hiç yapmadım sayılır 1-2 kez falan reflüsü olduğu için hep kusmadığı bi anı bekledim böyle oldu şimdi başladımCanım şimdiye kadar alıştırma yaptın mı hiç ben uzun süredir önce başlamıştım her gün iki kez 1 dakika fln benim yardımımla yüzüstü koyuyordum şimdi 2 ay 21 günlük 1 dakikaya yakın kendisi tutabiliyor çok sıkılıyor ama sevmiyor hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?