2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Cok gecmis olsun canim benjm,Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin cok zor gercekten.dualarim sizinle.insallaj bebisin cabucak atlatır gecer gider

Canım açtığın konuyu da okudum. İçini rahat tut, sadece göz yapısıyla öyle bisey söylenemez hem ailede de var diyosun. Genetik olduğu bariz. Kalçası da normale döner tedaviyle. Sen bebeğinin tadını çıkar. Stresin ona da yansır

Çok geçmiş olsun canım Allah tez zamanda şifasını versin inşallah..

Bende şüpheleniyorum dişten ya çok kaşınıyor ve salyalı kaç aylık bebeğiniz bi de ne belirtiler vardı ?
Salya normalmiş aslında 2 aylıkken başlarmış salya. Ama bizimki ara ara ateşleniyor çok yüksek olmamak kaydıyla (bu sırada 2kere bronşiolit oldu o yüzden belirti ayırmak zor oldu) devamlı ağlıyor, sadece kucağımda susuyor ben ayakta olacağım ve dans eder gibi hareket edeceğim ya da koşacağım yavaş tempolu şekilde. Göğsümü ısırıyor emerken, tutsun diye verdiğim emziği çiğnedi attı hatta birkaç sefer. Bizimki de çok salya akıtıyor. Parmaklarını ağzına sokup tırnağıyla diş etine sürüyor veya o parmağı emiyordu.

Diş çıkarıyor diyeceğim ama çok küçük, değildir herhalde diyordum. En son o kadar çok ağlıyordu ki belki de kolik dedim (ağlamaları saatli değildi ama devamlı ağlıyordu bizimki) Fakat ertesi gün diş etinde 4 tane diş patladığını gördüm, tam ne zaman patladığını bilmiyorum. (internette diş çıkaran bebek diye aradım, her diş için diş etinde bi kesiklik çıkıyormuş, bizimkinde 4tane kesik vardı) 2 gün geçtikten sonra da çay kaşığına değecek kadar çıkmıştı bir tanesi.

Acısı ağrısı olduğunu bilmek kötü, içi çıkarcasına, mosmor olana kadar ağlıyor ama en azından bitince rahatlayacak, diş çıkarma zaten zordur, bitecek diye kendime teselli veriyorum şimdi. Ağlamasın diye elimden geleni de yapıyorum bir yandan

Bu arada o kadar yazmışım canım ama kaç aylık olduğunu yazmayı unutmuşum. 10gün sonra 3 aylık olacak kızım :)

Son düzenleme:
Slm kizlar bebegi isitme tarama testini gecemeyip 3 aylik olana kadar testi tekrar ettirip olumlu sonuc alan varmi acaba

Hebehubele canım çok geçmiş olsun.. İnşallah en kolay, güzel, sağlıklı şekilde atlatırsınız..

Cok gecmis olsun canim benjm,Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin cok zor gercekten.dualarim sizinle.insallaj bebisin cabucak atlatır gecer gider

Amin Allah razı olsun hepinizden stres yapmamak elde değil. Onunla gülüp oynuyorum sürekli ama içten içe kanayan yara var gibi beterinden korusun Allah bugünleri aratmasın yinede.

Benim de sanki bir kaç gün önce başladı belirtiler ama bugün çok kaşındığı için huysuzdu damakları çok kaşınıyor ben elimle kaşıyayım istiyor sadece huysuzluk var ateş fln yok bizde kızıyor bana sadece yapmadığın zaman :) aramızda 5 gün var bizde tam 2,5 aylığız bugün çok teşekkür ederim bilgilendirme için :)

Oyy kuzum benim ya çok kaşınıyor demek.. Derdini anlamışsın çok şükür canım, o şekilde devam et sen inşallah ağrısını azaltıyorsundur.. Diş için bir standart yok işte canım, her çocuk başka.. Yaşayarak öğreneceğiz artık

Sen atlatmışsın en zor kısmını çok şükür darısı bize artık inşallah :) evet ya diş herkeste farklı Allah onlara yardım etsin çok zor gerçekten onlar için

Kızlar size yazmayı unuttum dün kızımın dişi çay kaşığına çıt çıt vurdu dişi geldi kuzumun
Ayy maşallah inci gibi dişleri olsun.

Canım kolaylıkla atlatın inşallah bu dönemi. Rabbim sağlık sıhhat versin. Tabi tatlıdır annesi tatlı olmaz mı.

2. Ay da yaptırdığımızda hemen belli olmadı şimdi 3 aylık hafif kızarık şekilde belli.

Ben de yaptırmayacağım canim. Bu zorunlu asilarda bile mahvoluyor beb3gim bu deneme Keyfi asiyi mi yaptırıcam.

Suan erken ama ilerisi icin menenjiti yaptirin bence erken diye yaptirmayin dedim yoksa kendim yaptiracagim evet parali ama menenjit olumle sonuclanan bir hastalik Allah korusun diger hastaliklar gibi degil. Evet pahali ama o riski almaya gerek yok bana hore yine de siz bilirsiniz. Ben sonradan ahh vahh tuhh demek istemiyorum

Sen atlatmışsın en zor kısmını çok şükür darısı bize artık inşallah :) evet ya diş herkeste farklı Allah onlara yardım etsin çok zor gerçekten onlar için
Canım hala aynı ağlıyor, üstten de diş gelecektir belki, bu da onun ağlamasıdır..

.
Çok teşekkür ederiz canım

Kızlar bebeklerin ishal olduğunu nasıl anlıyoruz? Her yaptığında tam su kıvamında yapıyo önceden böyle değildi.Ama sümüksü bi kıvam yok ishal için sümüksü kıvam yazıyo nette.Sadece su gibi olmasıda ishal belirtisimi?

Kaç kere yapıyor canım dolu dolu bir günde?

Arkadaslar merhaba, kizim dun 2.ay asilarini oldu. Dun bugun yesil kaka yapiyor ilgisi var midir acaba? Sümüksü bir de.. nedendir acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…