2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Memeyi önce sağıp sonra emziriyorlarmış tazyikli olunca. Benim bebiste de sıklıkla oluyor o genze kaçma olayı memeyi oksurerek nefessiz kalarak bırakıyor. Nete bakmıştım bunun için dik tutarak emzirin yatarak emzirmeyin ve yatırırken başını yukselterek yatırın gibi şeyler yazıyordu internette. Sadece tazyikten değil yutma refleksi tam gelismediginden de oluyormuş. Bizimki 4 aylık oldu biraz azaldı.

https://www.anneysen.com/ilk-yil/soru-cevap/emzirme-emerken-tikanma-problemi-yasiyoruz_33096

https://www.anneysen.com/ilk-yil/soru-cevap/emzirme-emerken-tikanma-problemi-yasiyoruz_33096

Ben genelde kucagimda veriyorum yatarsa da reflü yatağında oluyor

Bebeğim yüzüstü durmaktan nefret ediyor maalesef. Önsüt sağmayı da denemiştim biraz daha sağmam gerek dicem de bir memeyi emip söndürdüğünde bile genzine kaçırabiliyor. Yorumunuz için çok teşekkürler.

Benim bebek de 3,5 aylık. Çok teşekkürler. Yüksek tutacağım biraz daha.

Cevrendekilere vi kufur etcektimde neyse simdi ban yemiym :)

Ben de yaptırmayacağım canim. Bu zorunlu asilarda bile mahvoluyor beb3gim bu deneme Keyfi asiyi mi yaptırıcam.

Menenjitin en tehlikeli turu olan meningokok icin yapiliyor bu asi. Keyfi bi asi kesinlikle degil pahali oldugu icin devlet karsilamiyor. Bu hastaliga yakalanan bebeklerin cogu ya ölüyor yada sakat kaliyor. Ozellikle son yillarda artan goclerle birlikte risk iyice arttigi icin bebekler erken donemde asilansin die 3 dozluk asilara gecildigini soyledi doktorumuz. Biz yaptirdik. Esim afrikadan gelecegi icin. Ama.boyle bir durum olmasaydi 5. Ay da yaptiracaktik. 1 aksam sikinti cektik sadece 38.6 ya kadar cikti atesi. Bol bol emzirdim ilik.dus aldirdim ates dusurucu vs vermeden atlattik.

Ama senin bebegin zaten erken dogdugi icin biraz ufak dogmamismiydi. Muhim olan istikrarli.bi sekildr buyumesi 6. Ayda minimum dogum kilosunun 2 katina cikmasi beklenior.

Oglumda cok kacirirdi kizimda o.kadar.olmuo makas yapip siktirirdim emmeye basladiginda gogsumj bide cok hirsliyken agliyorken falan vermiordum sakinlesince veriyordim

Cnm ise yaradimi sutum be yapsam cogalmiyor ise de basladim sağıyorum cok az cok
Valla denemekte fayda var. Ben sürekli aksatmadan kullanıyorm. Şimdi ne desem yalan ama kullanan herkes artıyo diyo. Ben sürekli kullandğım için farkı göremiyorum ama sen dene . Bide şokta Maltana var o da iyi
Kızlar size yazmayı unuttum dün kızımın dişi çay kaşığına çıt çıt vurdu dişi geldi kuzumun
Aaaaaa inanmıyorum maşallah betüş kıza yaa:))

Evet canım 2.670 gr doğmuştu. Şükür istikrarlı gidiyor kilo alımı. Ablam çocuklarını 5.200 falan doğurmuştu onu dusununce benim oğlanın kilosu tuhaf geliyor. Yoksa Allah'a şükür gelişimi normal.

Selam kızlar nasılsınız? Artık giremiyorum buraya bir hayli stresliyim. Konu da açtım ama çok sıkıntıdayım bebeğim 3 ay 10 günlük oldu . 3 aylık kontrolünde götürdük 5500 olmuş sadece 700 gram almış . Bir önceki ay 1200 almıştı. Kalça cikigi vardı pavlik bandaji kullandık 3 hafta ise yaramadı ameliyatla alçıya alınacak bu hafta gidip randevu alacağız 3 ay alcida duracak. Doğumda oksijensiz kaldı diye 3 . Ayda nöroloji götürecektik götürdük. Bi takım testler istedi ve bebeğimin gözlerini çekik buldu baba ve anneye benzemiyor dedi . Genetik bi hastalıktan şüphelendi ve genetik test yaptırdık sonuçlar 3 ay sonra çıkacak. Nörolojikolay muane sonuçları hemen çıkmadı. Çocuğum 1 haftadır pavlik bandajindan çıktı iştahı arttı sanki büyüdü neşesi yerine geldi sürekli ağlaması kucak istemesi kesildi . Baktıkça eriyorum Rabbim dermansız dert vermesin diyorum . Allah bebeklermizi bize bağışlasın. Bakıyorum gülüyoruz oynuyoruz bebeğimle herşey normal bana.göre hatta gören çok tatlı bi bebek diyor . Bu günlerde geçecek hepimiz için ama tadini cikarmak önemli olan. Dualarınızı bekliyorum bebeğim için

Teşekkür ederiz canım

Ilk gorenden hediyesini isteyin. Maşallah kuzucuga
Teşekkürler teyzesi valla canım ilk süt annesi Emira SY gördü dişini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…