2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Geçem Cumartesi bitane mercimek köftesi yedşm de gece çığlık çığlık ağladı kuzumm ya ama nazar mı değdi mercimekten mi oldu hiç bilmiyorum çok fenaydı.
Ay işin baya zorlaştı kuzum tabi emiranın sütünden betüşe geçecek yasaklı besinler var dimi :/ allah kolaylık versin ya.
Benmde 2 gün önce çok güzeldi sütüm ya emzirirken diğerinden süt gelip tişörtüm bile ıslanmıştı ama 2 gündür tık yok yine anlamadm
İnşallah canımm:))
Valla geçen hafta hep midem bulandı yemeklerden sonra felaket korktm ama test yapmaya cesaretim yok inşllah öyle bişey olmaz :))) ihtimali de çok çok çok düşük ama Allahın işine de sual olunmaz :/

Kalan kalıyor valla canım geçen Ekim annelerinden birini in imzasını gördüm 10 haftalık hamileymiş Allah yardımcısı olsun hem de ilk bebekleri ikizmiş aman diyeyim...

Canim doktor rapor cikartmiyo mu alerjik mama icin bi konussaniz?
Canım elhamdulillah bebeğimin kilo alımı iyi, o yüzden artık mamayı kesebilirsiniz bile dedi doktorum. Ama bazen sütüm olmuyor, çocuk doymuyor diye diyorum ya haftada iki kere filan veriyordum mamayı 60cc filan. Ablamın sütünden de veriyordum haftada 1, o da iyi oluyordu ama ikisi de yok artık diye ben panikledim galiba.

Doktorum dedi, çok zorda kalırsan yazarım alerjik durumlarda kullanılan mamayı ama senin durumuna önermiyorum henüz diye. Ben de yok ihtiyaç yok çok şükür dedim

Nazar da olmuş olabilir canım, bir tane köfte o kadar dokunur mu yani..

Çok şükür doğum kilosuna oranla kilosu iyi bizim kızın canım, yeterli besleniyor diyor doktor ama yani oburluğu tuttu mu bende takat kalmıyor işte

Kalan kalıyor valla canım geçen Ekim annelerinden birini in imzasını gördüm 10 haftalık hamileymiş Allah yardımcısı olsun hem de ilk bebekleri ikizmiş aman diyeyim...
Allah yardımcısı olsun ya.. Benim de en büyük korkum

Bi 10gün önce filandı Nereida hanıma gittim devamlı leke oluyor diye, gebelik testi yaptı da aklım çıktı pozitif çıkarsa diye gerçi o plasenta parçası kalınca da pozitif çıkabiliyor diyerek yaptırdı ama o korku bana yetti

Tmm cnm sağolasın ılık yapiyorum mamayı. Dün ilk verişimde çok korktum içmez diye ama maşallah yavrum güzel icti hatta bitince ağladı doymadı tekrar yaptım.

Kizlar bana bi sebze yemegi oneriniz var mi cok açım ya ekmeksiz yenebilecek icine pirinc girebilen?pirasa ve ispanak yemekten bi hal oldum.patates te sütümu azaltiyor.

Taze kabak, bal kabagi, sarma, dolma, kereviz, enginar, patlican. Balık yasak demememissin bol yeşillik salata ile gayet doyurucu olur. Ekmek ihtiyacın için pirinç yada bulgur pilavi tuket bol bol. Bulgur gaz yapar diyorlar ama kimyon serpiyorum ben. Karnabahar brokoli her icine yine tane kimyon at haşlarken çok lezzetli oluyor.

Beş tane hurma içini açıyorum çekirdeğini çıkarıyorum 3 kuru inciri ortan bölüyorum bi tane havucu soyup doğuyorum kaynatiyorum bunları suyuyla birlikte ezip içecek gibi içiyorum girip çıkıp.

Peki cnm ne kadar suda haşlıyorsun süzmüyorsun anladığım kadarıyla

Anaaam Allah yardımcısı olsun valla en korktuğum şey. yakayı paçayı dağıtırım heralde 2. Olsa. Ben de cesaretine hayran kaldım canımÇok şükür adet oldum ben de dün ödüm kopuyordu psikopat gibi hamile miyim diye dolaşırdım hEralde olmasaydım.Süt işinee gelecek olursak hakkaten iki gündür göğüslerimde şişlikte taşma olmadı demek ki ondanmış.

İnsan unutuyor ve özlüyor canım özellikle hamileliği çok özlemiştim :) şuan bana da 3. Çocuk fikri çooook uzak geliyor kolay kolay cesaret edemem heralde artık.. Rabbim hayırlısını versin tabi de.
İnternette gördüm valla ben de canım adetken azaldığını ama dediğin gibi ben de farkediyorum. Mesela normalde 2 saatte emen çocuk şuan neredeyse saat başı acıkıyor

Unutulmasa gerçi kimse 2. çocuğu yapmazdı heralde. Allah isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin tabi.
Canım benim bi de çok yoğun oluyor bu sefer normalde böyle değildim gerçi bu kişiden kişiye değişen bi şey ama sen de durum aynı mı acaba

Aksine benim de az oluyor :)

Kızlar yaa emzirirken çay kahve tüketimine dikkat ediyor musunuz. Ben Doğumdan beri daha 2 ya da 3 kere Türk kahvesi içtim.hele filtre kahve burnumda tütüyor artık

Kızlar yaa emzirirken çay kahve tüketimine dikkat ediyor musunuz. Ben Doğumdan beri daha 2 ya da 3 kere Türk kahvesi içtim.hele filtre kahve burnumda tütüyor artık

Ben çay zaten sevmiyorum kahveyi de arada canım çekerse içiyorum. Salih te kahve içince geceleri uyumuyordu bunda öyle bir anormallik hissetmedim.

ben doğumdan beri filtre kahve haftada 2 3 kere içiyorum bazen 1 canım istediğinde veya uykusuz düştüğümde içiyorum. bir sıkıntı olmuyor ama şu nescafe ler çok berbat.

Ben çay zaten sevmiyorum kahveyi de arada canım çekerse içiyorum. Salih te kahve içince geceleri uyumuyordu bunda öyle bir anormallik hissetmedim.
Ya uykusunu etkiler diye korkuyorum. Gerçi benimki her halükarda pek uyumuyor.sabah 9 la gece 12 arası uykuları hep yarım saat daha uzun uyumuyor. Ben de tam tersi çay tiryakisi oldum. İçine 1-2 damla limon damlatıp içiyorum sütten geçmesin diye.
ben doğumdan beri filtre kahve haftada 2 3 kere içiyorum bazen 1 canım istediğinde veya uykusuz düştüğümde içiyorum. bir sıkıntı olmuyor ama şu nescafe ler çok berbat.
Ne güzel yaa demekki etkilemiyor bebeğini çok imrendim sana şuan

gel birlikte içelim dene sende canım. doğumdan bir kaç haftaya geceleri burnuma taze kahve kokusu gelirdi bende aman içecem dedim o gün bugündür içiyorum canım çektiğinde =)

Günde 1 kez Türk kahvesi içebilirsiniz diyorlar. Valla ben tam bir çay tiryakisiyim hamilelikte tiksinmiştim ama şimdi içiyorum bebeğim de bi anormallik olmadı uyku düzeninde. Haftada 3 - 4 kez falan da kahve içiyorumdur açıkçası.

Yok suzmuyorum ben göz kararı yapiyorum canım ama gerçekten bana faydası çok oldu dilerim sizlerede faydası olsun :)

CocoChanelmademoiselle canım benim bebeğin kakası yesil ve katı mamadan mı acaba sizde durumlar nasil ve cok kötü kokuyor
Evet canım o mama kına yeşili ve katı kaka yaptırıyor.hatta senin Bebişin yapabilmiş.benim bebeğim 4 gün yapamamıştı.kabız olmustu.kotü kokulu ve bol mukuslu yaptırıyor kakayı.yani beynim kızımda öyle olmustu.löp löp sallanıyordu bezin üstünde kaka mukustan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…