- 5 Şubat 2019
- 3.000
- 12.183
- 138
Afiyet olsun süt olsun inşallah bol bol :)Bende eşime hurma ve incir aldirdim şimdilik oyle yiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun süt olsun inşallah bol bol :)Bende eşime hurma ve incir aldirdim şimdilik oyle yiyorum
Bende aldırdım incir eşime :)) inşallah faydası olurAfiyet olsun süt olsun inşallah bol bol :)
İnşallah canım inşallahBende aldırdım incir eşime :)) inşallah faydası olur
Bizde de durum aynı atak haftası dır dediler emzirme akrdemisinde ama hala düzelmediİyi geceler kızlar bu aralar çok değişik huylar edinmeye başladık Gündüz kesinlikle kucağımda emziremiyorum ağlıyor kafasını çeviriyor öğürüyor sadece yatarak emiyor gayet iştahlı güzel emiyor gece uyku sersemi oturarak emiyor napabilirim ya tavsiyesi olan ?
Canim benim kizimda da var mukuslu kaka bende cok suphelendim sut alerjisinden. Ve hergun yesilin cok degisik bir tonunda cimento gibi kaka yapiyordu ve cok pis kokuyordu. DoktorUmuz probiyotik damla verdi cunku ben emziremiyorum onunla beraber kaka rengi sariya döndü. Anne sutu zaten probiyotik acisindan cok zenginmis. Birde doktor rota asisinin alerjiyi tetikleyici bir yan etkisi olmadigini soyledi. Onceden varmis ama asi yenilenmis. Bu arada bende kizimda kan guruplarimiz 0. bugune kadar kan gormedim kakasinda cok sukur ama bu mukus beni cok rahatsz ediyor. Genel durumu da iyi neseli o yuzden doktor test yapmadi rotayida yaptk bi etki olmadi 1 hafta gecti insallah olmazdaBu alerji cagin yeni hastaligi ve cok lanet bir hastalik. Kizimdanda supheleniyorum. Ama bizde tek belirti mukuslu kaka ve gunde 4 5 kere kaka yapio. 2 kere cok eser miktarda kan gordum. Ama makat catlagi kani gibiydi. Kilo.alimi iyi mutlu huzurlu bi bebek deride dokuntu yok. kan grubu da sifir. Sifir kan gruplari genelde sut ve sut urunlerine karsi duyarli oluyor. Bu alerji.suphelerimden oturu rota yaptirmadim. Cunku bagirsak florasini bozuyor. Ve tepkiler artiyor.
Evet canım o mama kına yeşili ve katı kaka yaptırıyor.hatta senin Bebişin yapabilmiş.benim bebeğim 4 gün yapamamıştı.kabız olmustu.kotü kokulu ve bol mukuslu yaptırıyor kakayı.yani beynim kızımda öyle olmustu.löp löp sallanıyordu bezin üstünde kaka mukustan
Afiyet olsun süt olsun inşallah bol bol :)
Bende aldırdım incir eşime :)) inşallah faydası olur
Uyku sersemi normal mi emiyor sizinki ? Ben yine normal emzirdim uyku sersemi olunca bişe yapamıyor :)) inşallah geçici birşeydir insan dışarı çıkamaz ya bi yere oturmaya gidemez bu ne böyle yatış modu :O 12. Haftanın içindeyiz atak haftası evet yumuşak geçişler diyordu valla yumuşak fln değil kavga ediyor benimle resmenBizde de durum aynı atak haftası dır dediler emzirme akrdemisinde ama hala düzelmedi
Şimdi gördüm canim mesajını. Normalde 6 saatte bir verin dedi bize doktor. Ama aşırı yükselirse 4 saate dusureblirtsiniz dedi. Ben az önce verdim.Kızlar bugün 2.ay aşılarımızı olduk.ateşine saatte bir mi bakmam gerekir? Hemen ateş yapıyomu yoksa akşamüstü falan mı başlar bide calpol bi çay kaşığımı veriyoruz ateşi yükseldiğinde
Benim doktorum o eskidendi artık gerek yok normal temizle dedi.Merhaba ben size bişey sormak istiyorum benim ilk bebeğim kız şimdi kocaman oldu 8 yaşında şimdi ki bebeğim oğlan etrafimdaki bebeklerde hep kız bu yüzden erkek bebeğin pipisi nasıl temizlenir bilmiyorum hiç bi kere hemşireye sordum bişey yapmana gerek yok dediler eşimin arkadaşı pipisini dışa çevirmen lazım dedi bi kere denedim korktum yapamadım gerçekten çevirmem mi lazım.?
Biz daha yeni 2 aylık olduk. Sünnet oc9n kararlıydık ama bugün rutin aylık kontrol için gittiğimiz doktor 6 ay öncesi önermiyoruz deyince kafamız karıştı. O zaman da diş, emekleme falan çıkacak. Daha da çok sorun olmaz mi?Ne kadar erken o kadar iyi canım bak ilk oğlum 3 buçuk aylıktı ikincisi 30 günlük oldu kesinlikle arada fark var. Hele hele emeklemeden kesin yaptırın derim.
Benim doktorumda rotayı zorlamam ama menenjit yaptırın dedi.2018 kasıma kadar 9/12 aylarda yapılan bir türü varmış şimdi buna 3 doz luk Yen’i bir aşı daha eklenmiş hem o iki sözlüğü hemde üç dozluğu yaptıracağım çünkü Türkiye’de iki dozluğun içerdiği bakteriden çok üç dozlupun içerdiği bakteri menenjite sebep oluyormuş.hatta izmirde 165 vaka kaydedilmiş.ingilterede 2012 den itibaren üç dozluk menenjit zorunlu takvimdeymiş.Kızlar menenjit acısından bahsetti doktorumuz bugün. Önümüzdeki ay yapılacakmış rota virüsü ile birlikte. Rotayı net yaptırıcam zat3n de menenjit de Istege bağlı dedi. Var mı sizlerden yaptıran?
Biz daha yeni 2 aylık olduk. Sünnet oc9n kararlıydık ama bugün rutin aylık kontrol için gittiğimiz doktor 6 ay öncesi önermiyoruz deyince kafamız karıştı. O zaman da diş, emekleme falan çıkacak. Daha da çok sorun olmaz mi?
Doktora sormayı her defasında unuttum benim oğlan ağlayınca hemşireye ilk zamanlar sordum gerek yok demişti eşime böyle tutsam acırmi diye soruyorum ama onu sormadım hiç :) teşekkür ederimŞimdi gördüm canim mesajını. Normalde 6 saatte bir verin dedi bize doktor. Ama aşırı yükselirse 4 saate dusureblirtsiniz dedi. Ben az önce verdim.
Benim doktorum o eskidendi artık gerek yok normal temizle dedi.
Kızlar menenjit acısından bahsetti doktorumuz bugün. Önümüzdeki ay yapılacakmış rota virüsü ile birlikte. Rotayı net yaptırıcam zat3n de menenjit de Istege bağlı dedi. Var mı sizlerden yaptıran?
Ben şey diye duydum ya 7 günlük ya 7 aylik yada 7 yaşında ama zahide yetiş doğduğu anda yaptırmıştı. Erken olmasında fayda var ama işte kıyamıyoruz.Ne sebeple 6 ay öncesi önermiyormuş ki canım? 6 aydan önce olunca lokal anestezi ile oluyor çok da rahat oluyor. Genel anestezi kaç aydan sonra veriliyor bilmiyorum gerçi ama dediğin gibi emekleyen çocuğu sünnet sonrası zaptetmek daha zor olur. Bence kesinlikle aklı ermeden yapılmalı, 3 aydan önce kesin yapılmalı hele :)
Aynısı malesef gece emmede problem yok ama sabahları iskence sanki dün bide ayak da emdirebildim sadece bizde kavga kıyamet emziriyoruz bekliyorum geçecek diye bende sabırla ama şaşırdım artık napcamUyku sersemi normal mi emiyor sizinki ? Ben yine normal emzirdim uyku sersemi olunca bişe yapamıyor :)) inşallah geçici birşeydir insan dışarı çıkamaz ya bi yere oturmaya gidemez bu ne böyle yatış modu :O 12. Haftanın içindeyiz atak haftası evet yumuşak geçişler diyordu valla yumuşak fln değil kavga ediyor benimle resmen
Daha küçük flm dedi. Yeni yeni gülmeye agulamaya başladı bunlar olumsuz etkilenirmis. Ailrler de kucuk deyip duruyor. Maksat zaten hatirlayip yramva olarak kalmamasi. Ben kesinlikle katılmıyorum hicbirine. Kulak asmayıp kimseye haber vermeden Bulduğumuz ilk fırsatta yaptırıcaz tavsiyeleriniz var mı sünnetle ilgili.Ne sebeple 6 ay öncesi önermiyormuş ki canım? 6 aydan önce olunca lokal anestezi ile oluyor çok da rahat oluyor. Genel anestezi kaç aydan sonra veriliyor bilmiyorum gerçi ama dediğin gibi emekleyen çocuğu sünnet sonrası zaptetmek daha zor olur. Bence kesinlikle aklı ermeden yapılmalı, 3 aydan önce kesin yapılmalı hele :)
O cıkmış işte bize de öyle dedi. Martta gel yapalım dedi. Daha yeni geldiyse ve vakit varsa neden yaptırayım ki2.ayda sordum doktora yeni bi versiyonu cikacakmis menenjitin acele etme 1 yasina kadar yapilabiliyo dedi