- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
Geçem Cumartesi bitane mercimek köftesi yedşm de gece çığlık çığlık ağladı kuzumm ya ama nazar mı değdi mercimekten mi oldu hiç bilmiyorum çok fenaydı.Tazyik oluyor bazen, öksürüyor o zaman. Bilmiyorum niye böyle oldu. Çıkamadık sanki geçenki ataktan, hastalık olunca huysuzluk da devam etti. Hastalanacak mı, ateşi çıktı mı vs diye düşünmek yoruyor beni daha çok..
Geçen mercimek köftesi vardı, korkudan iki üç tane yedim ama öyle deli süt yaptı ki anlatamam çok şükür gaz da olmadı. Tavsiye ederim canım yapabilecek biri varsa
Ya biz mama veremiyoruz artık, süt ve süt ürünleri yasaklandı ya... Elimdeki mamalar da kaldı... İhtiyaç oldu mu yapıyordum haftada iki üç kere. Şimdi veremeyeceğmi bilmek zor oluyor. Ablamın sütler de yasak
Ay işin baya zorlaştı kuzum tabi emiranın sütünden betüşe geçecek yasaklı besinler var dimi :/ allah kolaylık versin ya.
Benmde 2 gün önce çok güzeldi sütüm ya emzirirken diğerinden süt gelip tişörtüm bile ıslanmıştı ama 2 gündür tık yok yine anlamadm
İnşallah canımm:))Süt korur diyorlar ama benim iki bebekte de bu şekilde oldu canım herkeste farklı heralde. İnsan adet olmayınca da ya hamileysem diye gerilir ama yaa
Evet canım başka doktor yok galiba sünnet yapan zaten. Hadi güzel haberlerinizi bekliyoruz yarın
Valla geçen hafta hep midem bulandı yemeklerden sonra felaket korktm ama test yapmaya cesaretim yok inşllah öyle bişey olmaz :))) ihtimali de çok çok çok düşük ama Allahın işine de sual olunmaz :/Çok şükür korktuğum kadar zor olmadı ama yine de büyük kumar oynamışım yani Yusuf kolik filan olsa ölmüştüm hasta olmadıkları sürece idare ediliyor da hastalık fena yaa ikisi birden anneye düşüyor. Normal zamanda akşamları büyüğün sorumluluğu babada ama hastaysa bana yapışıyor ne yapacağımı şaşırıyorum işte o zaman sütten kesmeden ve bezi bırakmadan asla kimseye önermiyorum ama ben ettim siz etmeyin kızlar