Ben gebelik boyunca boyamamıştım çok beyaz vardı ombre yaptırdımBen bebeğimi emziriyorum. Uçlara ombre yaptırmak geçiyor aklımdan kaç zamandır. (Muhtemelen emzirdiğim için boyatmayacağım) Saçını boyatan var mı?
Maşallah. Erken saate nasıl çektin?Ben de bu kadarını beklemiyodum canım ilk kızım bu kadar uyumazdı uykusuzluğun ne kadar zor olduğunu bilirim. Inşallah siz de en yakın zamanda daha uzun ve derin uykulara başlarsınız
Ben bebeğimi emziriyorum. Uçlara ombre yaptırmak geçiyor aklımdan kaç zamandır. (Muhtemelen emzirdiğim için boyatmayacağım) Saçını boyatan var mı?
İnşallah canım. İlaçları alınca sakinleşti, daha rahat nefes alıyor çok şükürBize ekrem bey emla krem kullanırsanz hiç ağrısı olmaz dedi. Bmde o kremi arkadaşmdan biliyorum ağda öncesi sürüyodu udak bebekte olurmu endişe ettim.
Egeye ayrı eziyet ablamn kızlara ayrı. Her hareketlerinde sus yapma etme demk zornda kalıyoruz. İnşallah kolayca iyileşir
Oh ne güzel şifa olsun kuzuya. İnşallah yatrmaya gerek bile olmaz
Buyuk marketlerde satiyorlar canım. Mesela carfourda falan acik peynir meze bölümünde oluyor ama icinde kus üzümü oluyor ben oyle sevmitorum da yine cok canim cekerse falan aliyorum. Kermeslerde falan da oluyor genelde yakinlarda acilan kermes falan varsa ordan da aldirabilirsin. Bende sarıp buzluga atmıştım canim cekti de pişirip yedim yoksa nerde cocukla sarıp yiyecem.Gece vermemen daha iyi cnm çünkü asıl besleyici yagli sutu gece alıyormuş bebek gerçi sen hic vermesende gayet olur bence :)
Sagol canım bu kaynar i eşime aldirtcam bakalım baya faydalı yaziyor
Ah cnm sarmayi kim kaybetmiş ben bulayım :)) birilerinden isterim bakalım yapan olur inşallah :)))
8 gibi banyo yaptırdık eşimle sonra emzirme sonra uyku gibi bi rutin oluştu bit haftada. Sonra her gece banyo yaptırmaya gerek kalmadan kendi uyumaya başladı. 3 gecede bir yıkıyoruz simdiMaşallah. Erken saate nasıl çektin?
Ben avent wasabi pişiriciyi alacağım, ek gıdaya rahat başlamak istiyorum. Şu an 519 indirimle 365 liraya mı ne gelecekEbebek şubat indirimleri başlıyor kızlar. Hangi gün neye indirim olduğunu sitesinde yayınlamış.
Oh bin şükürİnşallah canım. İlaçları alınca sakinleşti, daha rahat nefes alıyor çok şükür
Ay bende ablamdan mı istesem ya. Ablama gittiğim gece sarma yemiştik o gece ege mamaya gerek kalmadan uyumuştu. Bende neden diye düşünüp duruyodum şimdi yazını okuyunca hatırladım demek banada süt yaptı yaaBuyuk marketlerde satiyorlar canım. Mesela carfourda falan acik peynir meze bölümünde oluyor ama icinde kus üzümü oluyor ben oyle sevmitorum da yine cok canim cekerse falan aliyorum. Kermeslerde falan da oluyor genelde yakinlarda acilan kermes falan varsa ordan da aldirabilirsin. Bende sarıp buzluga atmıştım canim cekti de pişirip yedim yoksa nerde cocukla sarıp yiyecem.
benimkide hastalıktan sonra oldu huyu değiştiiYa benimkide dünden beri acayipleşti. Sürekli sürekli ağlıyor. Bir de rsv bronşiolit olduk maalesef. İyileşmeye başladı ama onun huysuzluğu mu bilmiyorum. Gece hiç uyumadı
Ben aynı gun sagdigim sütü o sekilde ayni soğukluğa erişince birleştirdim ve poşete koyup dondurdum ama doğru birşey mi bilmiyorum. Bana mantıklı gelmiştiKızlar dün sagdigim sütü şimdi sagdigim sütle, buzdolabında aynı soğukluğa erişince birlestirebiliyor muyuz?
Merhaba, e bebekte primalar indirimde bugün de, 3 numara nın 184 lü paketinden kaç tane alınmalı, 6-10 kg arası demiş ama. Bilgisi olan var mı?
Zaten 2 paket alabiliyorsun :)Merhaba, e bebekte primalar indirimde bugün de, 3 numara nın 184 lü paketinden kaç tane alınmalı, 6-10 kg arası demiş ama. Bilgisi olan var mı?
çok teşekkür ederim.aktif bebek daha iyi mi, ben yine premium care a bakacaktımBenn2 paket aldim yaklasik 2 ay gider dedim suan 6 kilo yaklasik 5 kiloyken gecmistik 3 numaraya aktif bebek aldim ben 6 9 dio yaklasik 2 ay gitse 2 ay sonra 8 kilo olsa 3+ya en az 2 ay var die dusunurek. Bebeginin buyume hizina gore alabilirsin 4 de stok yapilabilir ama benim evim kucuk. Kalabaliktan haz etmiorum. :)
Aaa öyle miZaten 2 paket alabiliyorsun :)
Magaza ve internet alisverisinde fark varmi bilmiorum ama ben magazadan aldim gayet 10 paket alanlar vardi.Zaten 2 paket alabiliyorsun :)
çok teşekkür ederim.aktif bebek daha iyi mi, ben yine premium care a bakacaktım
Ben aynı gun sagdigim sütü o sekilde ayni soğukluğa erişince birleştirdim ve poşete koyup dondurdum ama doğru birşey mi bilmiyorum. Bana mantıklı gelmişti
Teşekkür ederim.biz de bir sıkıntı yapmadı premium care, ona devam edeyim.Magaza ve internet alisverisinde fark varmi bilmiorum ama ben magazadan aldim gayet 10 paket alanlar vardi.
Premium kizimda pisik yapti. Ogluma da yapmisti. Benim bebelerde kullanamadim ben o yuzden aktif bebek aliyorum. O pisik yapmio bize. Ama tabiki premiumlardada indirim var . Size o iyi geliyorsa ondan alirsiniz. Ben magazadan aldim adet sinirlamasi yok magazada ama internette varsa bilemeyecegim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?