2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben bebeğimi emziriyorum. Uçlara ombre yaptırmak geçiyor aklımdan kaç zamandır. (Muhtemelen emzirdiğim için boyatmayacağım) Saçını boyatan var mı?

Hamileykende boyattim dogurduktan sonrada ama acici kullanmadim ben. Ombrede acici var diye bile biliyorum. Amonyaksiz organik boya ile boyattim.

Bize ekrem bey emla krem kullanırsanz hiç ağrısı olmaz dedi. Bmde o kremi arkadaşmdan biliyorum ağda öncesi sürüyodu udak bebekte olurmu endişe ettim.
Egeye ayrı eziyet ablamn kızlara ayrı. Her hareketlerinde sus yapma etme demk zornda kalıyoruz. İnşallah kolayca iyileşir

Oh ne güzel şifa olsun kuzuya. İnşallah yatrmaya gerek bile olmaz
İnşallah canım. İlaçları alınca sakinleşti, daha rahat nefes alıyor çok şükür

Gece vermemen daha iyi cnm çünkü asıl besleyici yagli sutu gece alıyormuş bebek gerçi sen hic vermesende gayet olur bence :)

Sagol canım bu kaynar i eşime aldirtcam bakalım baya faydalı yaziyor

Ah cnm sarmayi kim kaybetmiş ben bulayım :)) birilerinden isterim bakalım yapan olur inşallah :)))
Buyuk marketlerde satiyorlar canım. Mesela carfourda falan acik peynir meze bölümünde oluyor ama icinde kus üzümü oluyor ben oyle sevmitorum da yine cok canim cekerse falan aliyorum. Kermeslerde falan da oluyor genelde yakinlarda acilan kermes falan varsa ordan da aldirabilirsin. Bende sarıp buzluga atmıştım canim cekti de pişirip yedim yoksa nerde cocukla sarıp yiyecem.

Maşallah. Erken saate nasıl çektin?
8 gibi banyo yaptırdık eşimle sonra emzirme sonra uyku gibi bi rutin oluştu bit haftada. Sonra her gece banyo yaptırmaya gerek kalmadan kendi uyumaya başladı. 3 gecede bir yıkıyoruz simdi

İnşallah canım. İlaçları alınca sakinleşti, daha rahat nefes alıyor çok şükür
Oh bin şükür
Buyuk marketlerde satiyorlar canım. Mesela carfourda falan acik peynir meze bölümünde oluyor ama icinde kus üzümü oluyor ben oyle sevmitorum da yine cok canim cekerse falan aliyorum. Kermeslerde falan da oluyor genelde yakinlarda acilan kermes falan varsa ordan da aldirabilirsin. Bende sarıp buzluga atmıştım canim cekti de pişirip yedim yoksa nerde cocukla sarıp yiyecem.
Ay bende ablamdan mı istesem ya. Ablama gittiğim gece sarma yemiştik o gece ege mamaya gerek kalmadan uyumuştu. Bende neden diye düşünüp duruyodum şimdi yazını okuyunca hatırladım demek banada süt yaptı yaa

Kızlar dün sagdigim sütü şimdi sagdigim sütle, buzdolabında aynı soğukluğa erişince birlestirebiliyor muyuz?

Kızlar dün sagdigim sütü şimdi sagdigim sütle, buzdolabında aynı soğukluğa erişince birlestirebiliyor muyuz?
Ben aynı gun sagdigim sütü o sekilde ayni soğukluğa erişince birleştirdim ve poşete koyup dondurdum ama doğru birşey mi bilmiyorum. Bana mantıklı gelmişti

Merhaba, e bebekte primalar indirimde bugün de, 3 numara nın 184 lü paketinden kaç tane alınmalı, 6-10 kg arası demiş ama. Bilgisi olan var mı?

Merhaba, e bebekte primalar indirimde bugün de, 3 numara nın 184 lü paketinden kaç tane alınmalı, 6-10 kg arası demiş ama. Bilgisi olan var mı?

Benn2 paket aldim yaklasik 2 ay gider dedim suan 6 kilo yaklasik 5 kiloyken gecmistik 3 numaraya aktif bebek aldim ben 6 9 dio yaklasik 2 ay gitse 2 ay sonra 8 kilo olsa 3+ya en az 2 ay var die dusunurek. Bebeginin buyume hizina gore alabilirsin 4 de stok yapilabilir ama benim evim kucuk. Kalabaliktan haz etmiorum. :)

Benn2 paket aldim yaklasik 2 ay gider dedim suan 6 kilo yaklasik 5 kiloyken gecmistik 3 numaraya aktif bebek aldim ben 6 9 dio yaklasik 2 ay gitse 2 ay sonra 8 kilo olsa 3+ya en az 2 ay var die dusunurek. Bebeginin buyume hizina gore alabilirsin 4 de stok yapilabilir ama benim evim kucuk. Kalabaliktan haz etmiorum. :)
çok teşekkür ederim.aktif bebek daha iyi mi, ben yine premium care a bakacaktım

Zaten 2 paket alabiliyorsun :)
Magaza ve internet alisverisinde fark varmi bilmiorum ama ben magazadan aldim gayet 10 paket alanlar vardi.

çok teşekkür ederim.aktif bebek daha iyi mi, ben yine premium care a bakacaktım

Premium kizimda pisik yapti. Ogluma da yapmisti. Benim bebelerde kullanamadim ben o yuzden aktif bebek aliyorum. O pisik yapmio bize. Ama tabiki premiumlardada indirim var . Size o iyi geliyorsa ondan alirsiniz. Ben magazadan aldim adet sinirlamasi yok magazada ama internette varsa bilemeyecegim.

Magaza ve internet alisverisinde fark varmi bilmiorum ama ben magazadan aldim gayet 10 paket alanlar vardi.

Premium kizimda pisik yapti. Ogluma da yapmisti. Benim bebelerde kullanamadim ben o yuzden aktif bebek aliyorum. O pisik yapmio bize. Ama tabiki premiumlardada indirim var . Size o iyi geliyorsa ondan alirsiniz. Ben magazadan aldim adet sinirlamasi yok magazada ama internette varsa bilemeyecegim.
Teşekkür ederim.biz de bir sıkıntı yapmadı premium care, ona devam edeyim.

Back