2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Masallah seninki de bayagi uykucuymus. Böyle devam ederler inşallah

Bazen hic bazen 3-4 defa. En az 4 defa bez değiştiriyorum ozellikle son günlerde

Günde 4 yada 5 kez yapıyor. 5 yada 6 bez degistiriyorum.
Benimki günde 1 defa kaka yapıyor bazen 2 günde 1 defa yapıyor.
Doymuyor mu acaba ama çok idrar yapar ben de günde 4-5 defa altını degisiyorum ama genelde ıdrar dolu oluyor şişmiş bez o şekilde çıkarıyorum.

Ben de bu kadarını beklemiyodum canım ilk kızım bu kadar uyumazdı uykusuzluğun ne kadar zor olduğunu bilirim. Inşallah siz de en yakın zamanda daha uzun ve derin uykulara başlarsınız
Merhaba benim kizimda cok uyuyor gece 12 de uyur sabah 12 ye kadar yslniz benim sorunum aralarda uyanip beslenmiyor ben alarmi kuruyorum kalkiyorum ama yine besliyemiyorum kac tane doktora gittik butun tahlilleri yapildi ama hic bir sorun yok dendi ama kizim ac ve yemiyor ben cok uzuluyorum keske gece hep aglayip beslenmek istese

Canım daha bunlar yeni doğan sayılır 3 aylık çok minikler 12 saat uyuması çok tuhaf .
Kilo alımı nasıl?
12 saat emzirmediginde sutunde azalma olmaz mi sagiyor musun ?

Canım daha bunlar yeni doğan sayılır 3 aylık çok minikler 12 saat uyuması çok tuhaf .
Kilo alımı nasıl?
Ben zaten basindan beri meme arti mama veriyirdum ana cogunlukla meme veriyordum suan sutum de bayagi azaldi ama ben zaten dutten kesecegim icin sorun etmedim mama icerse raziyim yeterki beslensin ama icmiyor elimden grleni yaptim kac doktora goturdum daha ne yapacagimi bilmiyorum evet cok kucuk ben de buna uzuluyorum kilosu simdiye kadar fena degildi ama ozellikle bu hafta hic bir sekilde beslennedi bilmiyorum suan nasil cuma gunu kontrolumuz var bakalim ne yapicaz

Gunaydin kizlar Benim ilk oglumda cok uyurdu bebekliginden itibaren uyandiramazdim gecce gunduz uyurdu sonradan degisiyorlar ama sabit kalan tek sey duzenli saatlerde uyku geliyor suanda gunde 2 kezden 1 keze dusurmustu kendi istegiyle sabah 9.30 en gec 11 de uyanir oglende 13.30 en gec 15.00 uykudan bayilir aksamda 9.30 engec 11 e kalir oda zorunlu yyani ama genelde 10 da yastigini alirim otururum kendisi babasini oper gelir ayagima yatar sanirim bebeklikteki uykuyu swven cocuktan kalan miras bu simdiki bebegim ise ilk gunler cok uyurdu simdi abisi gibi gece uykusu duzene girmeye basladi 9 9.30 gibi yatiyor tabi bazen krizi tutabiliyor sabah 6 da ya kadar deliksiz uyuyuyo tabi arada acikinca uyanip gozler kapali yiyip devam ediyor sabah 6 dan 9.30 a kaddar da mjzmiz bisekilde uykusuna devam ediyor gunduz ise degisiyor evdeki hareket durumuna gore eger sisari ciktiysak mesela hic uyanmiyor evdede yarim saatlik uykulari var ama oglen abisiyle birlikte biraz daha uzun uyuyor sanirim evde abide ufak oldugu icin gurultu cok oluyor etkileniyor bebiste o yuzden abi uyuyunca biraz daha uzun uyuyabiliyoruz biz duzenimizi oturttuk sayilir darisi uykusuz gecesi olanlara .

Kilo alımı nasıl?
Canim bu arada senin buyuk nasil oldu hastanedeydiniz en son ben yazamadim sana iyimisiniz ciktinizmi hastaneden cok cok gecmis olsun

Canım uyandırmak için bir şeyler yapıyor musun ?
Ayaklarının altına dokun .altını gece de olsa uyanması için değiştir. Benimki de başta sarılık olduğu için hep uyurdu.ama mecbur uyandırırdim. Birde mamayi vücut sindiremiyor hemen uyku yapıyor . Ben de bu hafta mecbur mama verdim o gün hep uyudu çok az emzirebildim

Ben de 4.5 saatte bir alarm kurup emziriyorum,gece 2 kere emmis oluyor yani ama benimki gözü kapalı emiyor 20 dk kadar kalıyor memede. Sonra yerine koyuyorum uyumaya devam ediyor. Bir arkadaşımın kızı da sizinki gibiydi. En sonunda doktor olduğu gibi kabul edicez uykuyla büyüyecek sizinki demis şimdi 6 yaşında gayet sağlıklı

Önemli olan çiş sayısıymış, kaka sayısı metabolizmaya göre değişirmiş, çişleri dolu doluysa doyuyordur. Benimkinin cisi de fazla oluyor

Uyandirmak icin aklina ne geliyorsa yapiyirum canim artik incitiyorum ve aglayip uyaniyor ama yine icmiyor ve uyumaya devam ediyor

Sagol canim massllahhh bebisine datisi basima insallahhh peki o arkadain kizida uykuda hic beslenmiyormuydu guzel gelistimi

Sagol canim massllahhh bebisine datisi basima insallahhh peki o arkadain kizida uykuda hic beslenmiyormuydu guzel gelistimi
Evet canım gece beslenmesi yokmuş uyandırmaya calissa da uyanmıyormuş. Çok uykucu bir kızı var ama sabah kreşe getirmek bayağı zor oluyordu. Gece 8de yatmasına rağmen sabah 8de uyandiramiyordu 5 yaşındayken. Gelişiminde de hiç bi sıkıntı yok, yemek yemesi de gayet normal ve sağlıklı.

Cok sagol allah razi olsun benimde doktor hicbir sorun bulamadi ben gelismez diye korkuyorum umarim benimkinin de gelisiminde sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…