2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Amin canımm inşallah. Kg almamış olursa artık gönül rahatlığıyla mamasını vericem elimden geleni yaptım sonuçta
Evet o yüzden sağlık ocağında tarttırıcam canım. Emzirme kampında 3 gün sadece emzirip tarttırın diyodu o yüzden 3 gün diye düşünüyorum bakalım neler olacak

Canik benim kizda dogdugundan beri annem saolsn ayaginda salliyordu Ben uyku düzeni yaparken sallamama karari aldim. Hic farknda bile olmadi sunu farkettm uykusu gelince tasa koysam orda uyur. Ama uykusu yoksa asla gozunu dahi kirpmiyor. Yani daha kucukler sen daha iyi bilirsin tabi ama bence sallamayi birak sende. Kendi kendine uyuyabilirken kendimi yormusum hep. Suan nereye ceksem oraya geliyor ama 1 ay sonra aliskanliklar baslayacak o zaman birakmalari biraz daha zor

Kızlar bebişin saçında konak olan varmı hiç olmamıştı sanki yeni başlıyacak gibi ne yapabiliriz
Benim kizda var hicbisey yapmadim ben gecmedide cogalmadida. Ablam geliyor bugun o halledecek. Banyodan once zeytinyagi surup bi yarim saat bekletip sonra banyo yapilacakmis ardindan ince tarakla geriye dogru taranacakmis

Sarıyer Florya Deniz kenarı olan heryer istanbul benim bebe de rahat dursa nerelere gitmek istiyorum ahhh

Sling de bile ağlıyo boşa almış gibi hissediyorum , gece gündüz ağlayıp meme istiyor - ben acil apar topar annemlerin yanına geri geldim babam rahatsızlık geçirdi- gelen giden misafirin haddi hesabı yok- geç yatıp erken kalkıyorum- sağ olsun oğlan 3-4 kere memeye uyanıyor -

Resmen sönmüş balon gibiyimmm çocuk doymuyo gibi hırslı ağlıyor ne yapıcagımı bilmiyorum

Herşeyin stresi sardı - evime dönmeden önce bende poligona gidip atış yapıcam sanırım

Benim de oglan influeanza oldu. Hafif atlatio sukur ama , Kis boyu eve getirmedigi hastalik kalmadi doktor evdeki herkesi ilacladi kiza bulasmasin die. 2 cocuk degilde 2 cocukla hastalik tuketti beni. Oglani gonderdim anneme, surekli evde kisitlamak zorunda kaliyorum cocugu,orda rahat hareket eder en azindan. kiza da ben bakiom esim yurt disinda. Oyle ölmem fuze at diyesim gelio.

Oyy maşallah canım ne kadar büyümüş Yusuf Ege Bey

Füze at anneler Allah’tan başımızdalar- benimde annem bakmasa iki hava almaya ekmek almaya çıkıyorum da topluma karışıyorum - yoksa uykusuzluk sinirlilik dört duvar yardımcı olamayan bir eş İnsanı mahvediyor

Çok geçmiş olsun

Kızlar biz de bu gün ilk kez kızımla yalnız oturmaya gittik. Mesafe kısaydı ama çok stresliydim araba da ağlarsa naparım diye.Gene de denemek istedim. Maaşallah durdu sıpam pusetin de hiç ses çıkarmadan gittik geldik. Ben yanında otururken pusetten beni al diye çıldırıyodu halbuki.

Çok şükür kuzum ya bakalım bi hafta sadece memeyle kaç gr alıpta büyüyecek :))
Siz naptnız gittinz mi
İnşallah çok mutlu edecek bir rakam görürsün tartıda canım

Biz gittik de burada sadece çarşamba günleri verem aşısı yapılıyormuş, kapıdan geri döndük, yarın yine gideceğiz

İnşallah gayet güzel kilo alır sorunsuz geçer canım

İnsallah cnm amin

Bende sabah gidip tarttırdım 5250 çıktı önce azaltabilirsin de dedi doktor birden birakmak olmayabilir. En erken 10 gundg gelsen kilosuna baksak daha iyi anlariz kilo durumunu dedi. Gerci bizde haftaya 2. ay asisi için gidicez o zaman kesin tarttırırım. Bugün çok şükür hiç mama vermedim maşallah az önce uyudu normalde bu saatte gece uykusuna geçiyor. Toksa uyanmaz diye düşünüyorum insallah uyanmaz genel olarak iyi geçti günümüz aglayinca ayağa kalkıp sakinlestirip ayakta emzirdim gezerek devamlı pispis fln korktuğum gibi olmadı sukurler olsun. Senin ilk günün nasıl geçiyor.

Doktora kontrole gittik. 2 ay 15 gün tartımız 5.300 gram çıktı, boyu 58,5.

1 ay 6 günde 1.100 gram kilo almışız bunun 9 günü hiç kilo almamıştık hastanede yattığımızdan dolayı bu yüzden doktor kilo alımımızın gayet iyi olduğunu, anne sütünün yeterli olduğunu söyledi. Emzirmeye devam.

Ağzında köpüklü tükürüğe dişten dolayı normal dedi.

Öksürüğümüz yok ama balgamımız var deyince kalın bağırsak iltihaplanması dedi. Kaka da kan olsaydı tedavi gerektirir ama kan yoksa tedavi de yok, kuruyemiş, süt(sütlaç olur),yoğurt(çorbası olur), tahin,susam az tüketelim dedi. Yediklerimden olurmuş bu balgamlı kalın bağırsak iltihabı ya da alerjisi.

Bizim kilo aldı bacakları boğum boğum oldu dediğimiz şeyin bile anlamı varmış. Boğumlar diğer bacakla paralel değilmiş bu yüzden ortopedi doktoru bi görsün %15 problem çıkabilir dedi. Ayağımızda da eğrilik vardı masaj yapıyoruz ona da.

Bu dönemde sık sık yüz üstü yatır ama yanından ayrılacaksan yüz üstü bırakma dedi. Duyu gelişimi, kasların çalışması ve kafa şekli düzgün olması için bol bol bu pozisyonda tut dedi.

Yatarak emziriyordum tavsiye etmiyorum kucağına al yoksa sık sık orta kulak iltihabı olur dedi.

Bizden böyle.

Bademellaa
Hadi bakalim. Insallah guzel.haberler yazarsin buraya. Uyanabilir. Bu cok normal bazen uzun uyuz bazen kisa bizim de oyle oluyor cunku bide anne sutu daha cabuk sindirildigi icin daha cabuk acikip uyanabilir. Ama ben inaniyorum guzel haberler vereceksin.

Kızlar doğum yapalı 56 gün oldu hala kanamam devam ediyo lekelenme şeklinde . tam kesildi diyorum 2 gün sonra tekrar başlıyor .
Geçenlerde lohusa kanamasına göre yoğun kanamam basladı regl oldum herale dedim . Reglye göre de bayaa azdı . Gene tam bitti dedim dus aldım . Leke olarak gelmis . Doktora da gittim ultrasonla baktı rahim falan kendini toplamıs problem yok dedi . Bide doğum yaptığım doktoruma mı gitsem . Var mı böyle bişey yaşayan

Benim de kızım 2aylık oldu bugün, hala ara ara kanamam oluyor.
İlk 40gün zaten normaldi de sonra 43.gün baya yoğun adet gibi yine başladı, 54.günden sonra bi kesildi bi geldi yine. 59.gün yine fazla gelmiş. Neyse işte ben de aynı durumdayım, doktora gideceğim yarın, bakalım ne diyecek.. Pko vardı önceden de düzenim yoktu zaten benim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…