- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
Amin canımm inşallah. Kg almamış olursa artık gönül rahatlığıyla mamasını vericem elimden geleni yaptım sonuçtaYarından itibaren vermemeye başlıyorum esimle de konuştuk tmm dedi bakalım neler olacak
Canım bende yarın sabah sağlık ocağına gidicem tartilsin birkaç gün idare etmeye çalışcam bakalım Allah yardımcımız olsun
Evet o yüzden sağlık ocağında tarttırıcam canım. Emzirme kampında 3 gün sadece emzirip tarttırın diyodu o yüzden 3 gün diye düşünüyorum bakalım neler olacakCunku aglayan cocuk ac mantigi oyle bi yerlesmiski iliklerimize baska bi sebepten aglio oldugunu dusunemiyoruz:))
Millete yaranamazsin oglum tam bir toromandi ayda 2 kg aliyordu sadece anne sutu ile. Ondada bu cocugu obez yapacan die beynimi yediler. Kiz ortalama zaten 3100 dogdu 2.5 aylik 5.5 kg suan ayda 1 kg alio gayet normal bana gore ama insanlari memelerim bile tatmin etmio kucuk bunlae sut olmaz diolar:)) cocuk fotosentezle kilo tabi biz biraz 2. Cocuk oldugu icin kafamiz daha rahat ilkinde her duydugum.cok etkiliordu beni ikinci de resmen cag atladim aydinlanma.cagindayim:)))
Bariz bi azalmagormen onemli. Mesela 6 saat kuru olmasi gibi. Birde ilk tartim.ve ikinci tartim ayni yerde olsun mumkunse 3 gun az gibi ama en azindan bes gun denesen.
Canik benim kizda dogdugundan beri annem saolsn ayaginda salliyordu Ben uyku düzeni yaparken sallamama karari aldim. Hic farknda bile olmadi sunu farkettm uykusu gelince tasa koysam orda uyur. Ama uykusu yoksa asla gozunu dahi kirpmiyor. Yani daha kucukler sen daha iyi bilirsin tabi ama bence sallamayi birak sende. Kendi kendine uyuyabilirken kendimi yormusum hep. Suan nereye ceksem oraya geliyor ama 1 ay sonra aliskanliklar baslayacak o zaman birakmalari biraz daha zorTv izletmeyin diye okudum - çevredekiler de öyle dedi ama benim ki de 2 buçuk aylık ve gözü tv de- gayet de güzel bakıyor susuyor en azından bile bile açıp da tv önüne koymuyorum cocugu tabiki.. ama kayıyor gözü. Buna çare bulsak - ne yapılabilinir ?
Evine salıncak alan var mı? Ana kucağı-salıncak tarzı birşey- almayı düşünüyorum ama ya reddeder kullanmazsa diye korkuyorum
Uyurken ayağımızda sallayarak uyutuyoruz bazen de kolda gezdirirken kendi kendine uyuyor
Benim kizda var hicbisey yapmadim ben gecmedide cogalmadida. Ablam geliyor bugun o halledecek. Banyodan once zeytinyagi surup bi yarim saat bekletip sonra banyo yapilacakmis ardindan ince tarakla geriye dogru taranacakmisKızlar bebişin saçında konak olan varmı hiç olmamıştı sanki yeni başlıyacak gibi ne yapabiliriz
Kızlar bir kaç gündür pastırma yiyorum sanırım çemen sütümü artırdı. Kızım emse dahi sıktığımda bir kaç yerden fışkırıyor, normalde kızım emdikten sonra kontrol ederdim ve süt gelmezdi doğru dürüst ama bu pastırmadan sonra meme boşalmadan kızım doyuyor. Zaten doktorların süt artırıcı damla diye verdikleri şeyin içinde de çemen var. Bugün yemedim ve o süt yoktu bir kaç gün daha yemeyip deneyeceğim çemenle ilgili mi diye.
Biz yarın doktora gidiyoruz. Doktordan sonra da kv eşim ben kızım sarıyere gezmeye gidelim diyoruz. Kızım doktor, hastane, sağlık ocağından sonra ilk kez dışarda bulunacak.
SarıyerFlorya Deniz kenarı olan heryer istanbul benim bebe de rahat dursa nerelere gitmek istiyorum ahhh
Sling de bile ağlıyo boşa almış gibi hissediyorum , gece gündüz ağlayıp meme istiyor - ben acil apar topar annemlerin yanına geri geldim babam rahatsızlık geçirdi- gelen giden misafirin haddi hesabı yok- geç yatıp erken kalkıyorum- sağ olsun oğlan 3-4 kere memeye uyanıyor -
Resmen sönmüş balon gibiyimmm çocuk doymuyo gibi hırslı ağlıyorne yapıcagımı bilmiyorum
Herşeyin stresi sardı - evime dönmeden önce bende poligona gidip atış yapıcam sanırım
Oyy maşallah canım ne kadar büyümüş Yusuf Ege BeyDayanamadım sağlık ocağına gidip tarttırdım kızlar 5680 gr olmuş paşam ve bugün tam 2 aylık olduk :)) haftya aşımız var bakalım ozaman kaç kg çıkacak ona göre mama meme yada sadece meme olarak devam edicez yolumuza
Benim de oglan influeanza oldu. Hafif atlatio sukur ama , Kis boyu eve getirmedigi hastalik kalmadi doktor evdeki herkesi ilacladi kiza bulasmasin die. 2 cocuk degilde 2 cocukla hastalik tuketti beni. Oglani gonderdim anneme, surekli evde kisitlamak zorunda kaliyorum cocugu,orda rahat hareket eder en azindan. kiza da ben bakiom esim yurt disinda. Oyle ölmem fuze at diyesim gelio.
Benim de oglan influeanza oldu. Hafif atlatio sukur ama , Kis boyu eve getirmedigi hastalik kalmadi doktor evdeki herkesi ilacladi kiza bulasmasin die. 2 cocuk degilde 2 cocukla hastalik tuketti beni. Oglani gonderdim anneme, surekli evde kisitlamak zorunda kaliyorum cocugu,orda rahat hareket eder en azindan. kiza da ben bakiom esim yurt disinda. Oyle ölmem fuze at diyesim gelio.
Çok şükür kuzum ya bakalım bi hafta sadece memeyle kaç gr alıpta büyüyecek :))Oyy maşallah canım ne kadar büyümüş Yusuf Ege Bey
İnşallah çok mutlu edecek bir rakam görürsün tartıda canımÇok şükür kuzum ya bakalım bi hafta sadece memeyle kaç gr alıpta büyüyecek :))
Siz naptnız gittinz mi
İnşallah gayet güzel kilo alır sorunsuz geçer canım
Amin canımm inşallah. Kg almamış olursa artık gönül rahatlığıyla mamasını vericem elimden geleni yaptım sonuçta
Evet o yüzden sağlık ocağında tarttırıcam canım. Emzirme kampında 3 gün sadece emzirip tarttırın diyodu o yüzden 3 gün diye düşünüyorum bakalım neler olacak
Dayanamadım sağlık ocağına gidip tarttırdım kızlar 5680 gr olmuş paşam ve bugün tam 2 aylık olduk :)) haftya aşımız var bakalım ozaman kaç kg çıkacak ona göre mama meme yada sadece meme olarak devam edicez yolumuza
Yok daha gidemedim bir kaç haftaya anca giderim, peki sen gittin mi?Saglikla buyusun insallah :) burcu hanima kontrole gittiniz mi acaba
Benim de kızım 2aylık oldu bugün, hala ara ara kanamam oluyor.Kızlar doğum yapalı 56 gün oldu hala kanamam devam ediyo lekelenme şeklinde . tam kesildi diyorum 2 gün sonra tekrar başlıyor .
Geçenlerde lohusa kanamasına göre yoğun kanamam basladı regl oldum herale dedim . Reglye göre de bayaa azdı . Gene tam bitti dedim dus aldım . Leke olarak gelmis . Doktora da gittim ultrasonla baktı rahim falan kendini toplamıs problem yok dedi . Bide doğum yaptığım doktoruma mı gitsem . Var mı böyle bişey yaşayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?