2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benimki... 5-10 dk genelde basen 20 dk uyuyor ben şok

Artık gece ve gündüzü ayırt ediyorlar. Gece daha uzun uyumaya başlamış olmaları lazım . Gündüz aydınlık olduğu için derin uykuya eskisi gibi dalamazlar.
Ben de şimdi emzirmeye kalktım emdi uyudu .
5 dakikada doydu.
Gazını çıkardım yinede öyle yatırdım .
Benim bebek de çok kusuyor ona nasıl bir çözüm bulucam bilmiyorum.
Şimdi kuramadı ama bazen omzuma hemen alınca çok fazla kusuyor ben de anlamadım yatsa mi gazını cikarmasam mi diyorum hemen.
Yüz üstü yatiriyorum bazen ya açken ya da emzirdikten yarım ya da bir saat sonra o zaman da kusuyor . Boyun kasi çalışsın diyorum. Elini emiyor pek boyun kasi calistirmiyor küçük bey halinden memnun .

Çok gazlı bir bebeğim var bazen gündüzleri yüzüstü uyuyor yani gozetimim altında uyutuyorum öyle eğer yanında olmayacaksam sırtüstü çeviriyorum .

Ben de durumlar böyle arkadaşlar .

Canım günde kaç litre su iciyorsun ?
Benimki de bazen emerken ağlıyor ama benim süt bittiğinden değil de ya hava yutuyor ya da kaka yapmak istiyor emerken o da sancı yapıyor bağırarak ağlıyor .
Süt kalmasa da meme ağzında uyumayı seviyorlar bazen.

Daha kötüsü var bebegi gece uyumayan ben. 3 gecedir aksam 7 de zifiri karanlikta uyku muzigi acip hafif besignde salliyorum 2 gün uyudu bu gece yine hüsran

Oy kuzum gece uyumasa dert gündüz uyumasa dert. Dün gece bizimki 4 e geliyordu derin uykuya daldı.huzursuzdu ağlayıp durdu hep

Benimki... 5-10 dk genelde basen 20 dk uyuyor ben şok

Ay sorma canım 15 20 dkka en uzun gündüz :)) hep kısa kısa bizim de. Kucağımda çok güzel uyuyor ama yerine koymamla uyanması bir.
Geçen aksam horul horul uyuyordu besige koydum fotosunu çektim aileme attım.2 dkka sonra açtı gözleri gülücükler saçıyor

Canım emerken hava yutup gaz olduğunda da birden ağlıyor o sütün olmadığını göstermez bizimki de bazen emerken ağlıyor dik tutuyorum biraz gırk sonra emmeye devam ben açıkcası hormonlar ve süt kanallarınla ilgili sıkıntı yoksa sütün olacağına inanıyorum zaten stres vb şeylerde süt kesilmesi de hormonların etkilenmesinden kaynaklanıyor bol bol emzir yine de kilo almıyorsa tabiki mama kullan ama alıyorsa ağlaması sebep değil birde sütün olduğuna inan bol bol sütün olsun inşallah kuzuya yarasın

Ayni benim kizi tarif etmissin tv izliyor bugun hic acmadim. Benimkide babada oek durmuyor. Eller agznda surekli ama oyle biseye dokunmaya calismiyor henuz. 3 aylik olmasina 5 gun kaldi ne zaman basladi seninki
10-15 gündür boyle uykusu da baya düzeldi eskiye nazaran. Önceden gece 2 den asagi uyumuyordu hatta 7 ye kadar uyumadigimiz oldu simdi en gec 12-12.30 gibi gece uykusuna başlıyor daha erken uyuması gerekiyormus ama ben buna da şükrediyorum. Ikimiz de hastalik atlattik ozama ne gunduz ne gece dogru duzgun uyumuyordu mahvetmisti beni.

Bizimde gece 5 e kadar uyumaz aksam 5 e kadarda kalkmazdi. Ustelik ayagimda salla salla canim cikiyordu. 3 gündür aksam 7 de odayi zifiri karanlik yapiyorum uyuyor. Bn uyuyamiyorum simdide uyku duzenim iyice bozuldu. Alistim kizimla sabaha kadar uyumamaya smdi o uyuyor ben cin. 3 gunde toplamda 10 saat uyumusumdur

Ben bana ne yariyor hala cozemedim birgun sut dolulugundan canim yaniyor bazen bombos gogusler

Uyumamalarina alıştığımız için uyuyunca altında başka şeyler arıyoruz.ben de senin gibi düşünüyorum çok uyudugunda da

B betka2013

Hanimlar yanlis hatirlamiyorsam silikon gogus ucu kullanan anneler vardi burada, ben de silikon ucla emziriyorum sag gogus ucum kucuk solu silikonsuz verdim birkac kere tuttu ama birakirsa bir daha alamiyor bir de ucunu tuttu hemen yara oldu.

45 gunluk bebegim hep silikon ucla emzirdim. Ama meme reddi yapar, sut kesilir vb seyler okudum cok korktum. Biraksam birakamiyorum memeyi tam tutamiyor kaciriyor hep,oyle de aktif ememez ne yapacagimi sasirdim. Sizin fikriniz var mi dogru mudur meme reddi yapar mi ya da sut kesilir mi?

Tv izletmeyin diye okudum - çevredekiler de öyle dedi ama benim ki de 2 buçuk aylık ve gözü tv de- gayet de güzel bakıyor susuyor en azından bile bile açıp da tv önüne koymuyorum cocugu tabiki.. ama kayıyor gözü. Buna çare bulsak - ne yapılabilinir ?

Evine salıncak alan var mı? Ana kucağı-salıncak tarzı birşey- almayı düşünüyorum ama ya reddeder kullanmazsa diye korkuyorum

Uyurken ayağımızda sallayarak uyutuyoruz bazen de kolda gezdirirken kendi kendine uyuyor

Saglikla buyusun insallah :) burcu hanima kontrole gittiniz mi acaba

Uyandiginda emziriyorum altini aliyorum gazini çıkartıyorum derken sohbet istiyor konusmayi cok seviyor beyfendi biraz ana kucaginda oyalaniyor falan sonra uykusu geliyor mizirdandigini anliyorum zaten bazen emzirerek uyutuyorum bazende pispisliyorum uyuyor

2-2.5 litre su içiyorum 1 lt kadar suya still tea yapıp içiyorum. Agladikca gaz cikarma molası veriyoruz sonra devam meme değiştiriyorum ama sakinlesmiyor. Pompa ile sagdim elle sagdim yok gerçekten süt. Çıkan sütü cay kaşığı ile veriyorum 3-4 kaşık. Cidden yok yani ne yapmalıyım bilmiyorum.

Aynı aynı :))))

Gunde 2-3 defa mama veriyorum gece emiyor. Cuma 2 aylık kontrole gittik. 5 cm boyu uzamış 1350 gr almıs. 57 cm 5200 gr. Böyle devam et dedi doktor ama baskasina gittik. Belki mamayi birak der bir yol gösterir dedim ama yok yani. Nasıl mama bırakılır bilmiyorum.

Ben 1 aydan fazla kullandım meme uclari biraz daha belirgin oldu çok zor geliyordu onları kullanmak bıraktım. İlk basta ağladı ama alıştı yine ağzına ben veriyorum memeyi böyle daha rahat daha güzel emiyor.

Kızlar bebişin saçında konak olan varmı hiç olmamıştı sanki yeni başlıyacak gibi ne yapabiliriz

Benim oğlumun basladi onu yıkamadan önce zeytinyağı sürdüm bir kaç gün biraz bekleyip öyle yıkadım ilerlemedi artık sürmüyorum yıkandıktan sonra yumuşak bezle güzelce siliyorum azaldı

Kızlar bebişin saçında konak olan varmı hiç olmamıştı sanki yeni başlıyacak gibi ne yapabiliriz

Canım bizde oldu.dun hatta ilk kez temizledik.zeytinyagi surduk beklettik.sonra ince uçlu taraklar olur ya onunla annem taradi.cogu çıktı tarayinca.ardindan banyo ettirdik.
Birkaç kez daha yaptıktan sonra biter diye umuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…