İyi yapmışsın canım.Benim gibi çok kaçırmaktan sonra bı zararı olmaz tabibanda herseyden yiyebilirsun abartmadan demisti bizde gecen mangal yapinca bi siste ben yedim ciger cok severim ama gonlum gerisini yemege razi olmadi yaa
Öyle tabi canım onlar tüm tahlil sonuçlarına göre değerlendiriyor hastasiniCanım sen doktorunu dinle en iyi o yönlendirir.
Sakatat yiyor Musun canım gerçekten çok canımm çekiyor benim gerçektenAy ben yiyiyorum ya(( bana yasak demedi ilk hamileliğimde de yedim şimdi de yiyorum acı ve baharat çok seviyorum.gazlı içeçek içmiyorum ama. Çiğ et yemiyorum tabi.
Canım benim çok sağolPanikliyor insan ben de ilk gittiğimde kese küçük kanama alanı var dış gebelik şüphesi falan dediler çok üzüldüm
Ama sonra her şey yoluna girdi
Darısı başına
Sağlıklı bir hamilelik dilerim
Yok kuzum sakatat yemiyorum acı ve baharat tüketiyordum artık onu da yiyemiyorum kusmalar başladı.doktoruna sor bence sakatat konusunu.Sakatat yiyor Musun canım gerçekten çok canımm çekiyor benim gerçekten
Ama benim canım çok istese az yerim abartmadan.Sakatat yiyor Musun canım gerçekten çok canımm çekiyor benim gerçekten
Hayırlı olsun canım sağlıkla sıhhatle insallahKızlar bugün doktora gittim çok şükür bebeğimi gördüm ,kan ve idrar tahlili verdim.bu sefer tek kese tek bebek
benim de ara ara oluyor.Merhaba arkadaşlar adet ağrısı gibi ağrısı olan var mı
Kızlar sık idrar a çıkmıyor olmak rahimin buyumedigini gosterirmi sizce iyice paronayak oldum
Gün içinde ben de gözlemliyorum kendimi su çok tuketmezsem çok çıkmıyorum neredeyse hamile kalmadan önceki aralıklarımla aynıKızlar sık idrar a çıkmıyor olmak rahimin buyumedigini gosterirmi sizce iyice paronayak oldum
İyi maşallah canım aynıymış günlerimiz bende perşembe gidicem dra 8 haftam doluyor bakalım bize ne diyecek..Bugün öğleden sonra çok korkarak hastaneye gittik. Cumartesi doktor ultrason kâğıdı vermişti. Sata göre geri demişti. Biz de dataylı ultrason deyince alttan bakacak sandık. Önceki düşüğümden dolayı alıştık tabi kötü habere. Neyse gidince adam 2 li test için tarih söyledi. 27 nisan. Meğer onun için kağıt vermiş doktor. Çok sevindik şükür sonunda her şeyin normal olduğuna ikna olduk
Bende öyleyim canım çabuk yoruluyorum bide çok uykum geliyor.oturduğum yerde uyuyasım var hiç bişey yapasım yokSelam Kızlar nasılsınız :)
Nasıl gidiyor hamileliğiniZ? Ben çabuk yoruluyorum ya enerjim hemen bitiyor sizlerde öylemisiniz? İlk gebeliğim çok rahattı kızım küçük olduğundan mı bilmiyorum yorgun düşünüyorum
Sakatattamı yasakmış kızlar.Amaan valla ben 2 haftadır yiyorum ciğer mumbarAma benim canım çok istese az yerim abartmadan.
Bende öğretmenim eşimde öğretmen ama bizim çıkışlar uymuyor.1.donemi kapatıyoruz zaten ama bende 2.donemde ücretsiz izin düşünüyorum sonrada bakıcı olur heraldeAy ne şanslısıniz çok ozeniyorum kari-koca öğretmenlere. Benim eşim c.tesi bile çalışıyor, oğluma komşum bakiyor
Ben de ilk dönem kapanirsa 2. Dönem ücretsiz izne çıkarım diyorum ama bakalım insallah aksilik çıkmaz.. kayınvalidemle kayinpederim biz gelir bakariz diyorlar ama bir tane 2bucuk yaşında bir tane de 3 aylik süt bebeğine sanmıyorum bakabileceklerinibiz de araba almıştık daha 3 sene borcu var ama gelen altınlarla 3- 4 ay idare ederiz dedik eşimle evdeki hesap çarşıya uyarsa artık
Bende öğretmenim eşimde öğretmen ama bizim çıkışlar uymuyor.1.donemi kapatıyoruz zaten ama bende 2.donemde ücretsiz izin düşünüyorum sonrada bakıcı olur heralde
Kalp atışı duyuldu mu cnmKızlar bugün doktora gittim çok şükür bebeğimi gördüm ,kan ve idrar tahlili verdim.bu sefer tek kese tek bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?