2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bugün öğleden sonra çok korkarak hastaneye gittik. Cumartesi doktor ultrason kâğıdı vermişti. Sata göre geri demişti. Biz de dataylı ultrason deyince alttan bakacak sandık. Önceki düşüğümden dolayı alıştık tabi kötü habere. Neyse gidince adam 2 li test için tarih söyledi. 27 nisan. Meğer onun için kağıt vermiş doktor. Çok sevindik şükür sonunda her şeyin normal olduğuna ikna olduk

Selam Kızlar nasılsınız :)
Nasıl gidiyor hamileliğiniZ? Ben çabuk yoruluyorum ya enerjim hemen bitiyor sizlerde öylemisiniz? İlk gebeliğim çok rahattı kızım küçük olduğundan mı bilmiyorum yorgun düşünüyorum

Anneler, 2 ayda göğüs bedenim degisto galiba. Bugun sütyenin önünden omza dogru uzanan yanlari sürte sürte kıpkırmızı yapmis tenimi. Bana rahat ne önerirsiniz her ay yeni sütyen almak istemiyorum. Sporcu sütyeni mi alsam?

Kızlar sık idrar a çıkmıyor olmak rahimin buyumedigini gosterirmi sizce iyice paronayak oldum

Canım ben oğlumda her teneffüs tuvalete gitmiştim hatta hamile olduğumdan öyle suphelendim ama bunda öyle birşey yok pek çok belirti farklı bence kafana takma her gebelik kendine has

İyi maşallah canım aynıymış günlerimiz bende perşembe gidicem dra 8 haftam doluyor bakalım bize ne diyecek..
Bende öyleyim canım çabuk yoruluyorum bide çok uykum geliyor.oturduğum yerde uyuyasım var hiç bişey yapasım yok
Ama benim canım çok istese az yerim abartmadan.
Sakatattamı yasakmış kızlar.Amaan valla ben 2 haftadır yiyorum ciğer mumbar bana bişey demedi naapsakki buda can yanii

Bende öğretmenim eşimde öğretmen ama bizim çıkışlar uymuyor.1.donemi kapatıyoruz zaten ama bende 2.donemde ücretsiz izin düşünüyorum sonrada bakıcı olur heralde

Kızlar neler yapıyosunuz bakiim
Biz bugün gittik hamile kıyafeti aldık 2 pantolon 2 de üst elhamdülillah ne güzel duygu valla Allahım herkese nasip etsin.2 ayım dolmadı daha ama karnım 3 aylık gibi kıyafetlerim hep dar kesimdi hiç biri olmaz oldu. sizin göbişler nasıl şişkinlikte oluyo bende gerçi

Bende öğretmenim eşimde öğretmen ama bizim çıkışlar uymuyor.1.donemi kapatıyoruz zaten ama bende 2.donemde ücretsiz izin düşünüyorum sonrada bakıcı olur heralde

İnşallah gönlümüze gore ayarlanır herşey canım ya senin branş neydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…